Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Е то е ясно на къде клони разговора.
Само Вергов промотирали, той щял да снима най-много, ще забравят останалите истории покрай неговата и т. Н.
Свободни съчинения отново.
Еми досадно е.

# 106
Само Вергов промотирали, той щял да снима най-много, ще забравят останалите истории покрай неговата и т. Н.
Еми досадно е.

Може на някой и за сестра Чокова да му е мъчно 😀

# 107
Еми досадно е.

Всеки има право да си изрази мнението мисля? И за мен не са свободни съчинения, но както и да е. Разликата се вижда от преди и сега.

# 108
Може на някой и за сестра Чокова да му е мъчно 😀

На мен за нея не ми е мъчно, но за Йоско да, има конкуренция за миенето на пода и разбиването на леда. Sad

# 109
Тези мнения бяха изразявани многократно и през миналия сезон дори. Да не говорим сега, когато категорично стана ясно, че Вергов ще участва.
Нека започне сезона, да коментираме въз основа на факти, не на свободни съчинения.

# 110
Значи, на мен за Йоско ми е категорично мъчно! Всички сезони ходи с некви утрепани екипчета, а я вижте на новия санитар какви секси екипчета са му барнали Joy

# 111
...Всеки има право да си изрази мнението мисля? И за мен не са свободни съчинения, но както и да е. Разликата се вижда от преди и сега.
Естествено ,че всеки ще си изразява мнението , ще се опитваме да не КРЕЩИМ /това ме забавлява/ и да не обиждаме  друг участник  заради предпочитанията му .
В края на краищата на никого не съм влязла в хола , за да ми прави забележки за това кого да харесвам и кого не .

# 112
Значи, на мен за Йоско ми е категорично мъчно! Всички сезони ходи с некви утрепани екипчета, а я вижте на новия санитар какви секси екипчета са му барнали Joy

Моски, може да са ги сменили от този сезон и за Йоско. Дай да почне и ще видим. Wink Joy

# 113
Сега гледам за метеоритният дъжд, а вие ми пречите с вашите дискусии. Моски, като падне някоя ще пожелая да му дадат и на него такова екипче.

# 114
Е, точно пък Йоско и в новинарската емисия го дадоха, не тъгувайте 😀

# 115
  • София
Аз пък не виждам какво толкова ще дават около Албена и Захариев. Той също не е знаел, че му е дъщеря, тя няма какво да му се сърди. Може нейния баща да разбере и да тръгне да убива Пепито. Mr. Green

# 116
...Всеки има право да си изрази мнението мисля? И за мен не са свободни съчинения, но както и да е. Разликата се вижда от преди и сега.
Естествено ,че всеки ще си изразява мнението , ще се опитваме да не КРЕЩИМ /това ме забавлява/ и да не обиждаме  друг участник  заради предпочитанията му .
В края на краищата на никого не съм влязла в хола , за да ми прави забележки за това кого да харесвам и кого не .

Ели, ние не КРЕЩИМ бе. Grinning Донето има слабост към големите букви. И съгласна съм с теб, надявам се като почне сезона да се разберем и да не се налага цензура кой за кого и колко да пише, както преди. Simple Smile

# 117
Моски, ми той новият санитар по-едричък от Йоско ми се струва и едва ли ще се събере в старите екипчета. Та затова - нови Joy

# 118
  • Разпиляна във въображението
Ами има какво да се каже около Албена и Захариев. Най-малкото историята им няма никакъв завършек. Сваля се на "баща си", мрази бременната му съпруга, иска им лошото, жалва се на Тони, който успешно я утешава и тя се влюбва и накрая разбира, че Захариев й е баща. Ами не може да отиде това на никъде.

То и Ваня трябваше да е само някаква сурогатна майка, но бяхме посветени изцяло в нейната драма и как омота безумно Мазови.

# 119
Моски, ми той новият санитар по-едричък от Йоско ми се струва и едва ли ще се събере в старите екипчета. Та затова - нови Joy
Ааааа, ми, връзкар е човекът. Пожелах на Йоско ново екипче, даже по-готино от на новия колега.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 00:00 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт