Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Прекрасна бъдеща мама 😍

# 121
  • София
Много е лъчезарна Дария! Grinning

# 122
И според мен няма, какво още да се „каже“ около Пешко и Албена. Достатъчно гнусна беше цялата измишльотина около тях, за да продължат да ровят там.  Образът на Захариев е тотално изчерпан и не е интересен с нищо. Цал 5-ти сезон беше един досаден пълнеж  неговото присъствие. Този герой ми е непритен от първи сезон с неговите търговии с бебета, мръснишки коцкарски  забежки, свалянето и превръщане в любовница на специализантката си, тъпата нерешителност и страхливос.

С образа на Албена е горе долу същото. Не ми се иска да забъркат това неориентирано момиче с Тони. С това нейно вманиачаване и натрапчиво преследване на възрастен мъж подсказва, че не са съвсем наред нещата с нея, пък и не само с това. Тези „шипки“ от какъв зор бяха? Та остава да се вкопчи по този маняшки начин в Тони да побърка момчето.

Ако може тази история с двамата да се забрави и да не напомнят за нея. Сега и двамата гузни, засрамени и има защо. Цял живот тази история ще лежи мужду тях и никога няма да имат нормални отношения баща-дъщеря. Не ми се гледа и никакъв интерес не е за мен тази ненормална история.

# 123
Дария така сияе Heart

Едно видео от Карамазов, в което разказва за героя си. Който няма възможност да го види - хирург, който се занимава с улични боеве, бил е лекар в Афганистан. Доста хард ще е героя му, харесва ми Simple Smile
https://www.instagram.com/tv/BmYWlcNnFzx/?utm_source=ig_share_sh … shid=kxcaaam4l93j

# 124
Дария така сияе Heart

Едно видео от Карамазов, в което разказва за героя си. Който няма възможност да го види - хирург, който се занимава с улични боеве, бил е лекар в Афганистан. Доста хард ще е героя му, харесва ми Simple Smile
https://www.instagram.com/tv/BmYWlcNnFzx/?utm_source=ig_share_sh … shid=kxcaaam4l93j

Ооо, допада ми, искам хард неща. Явно ще го раздава лекарят-лошо момче.
Междудругото Доктор Уотсън (на Шерлок Холмс) е бил точно военен лекар в Афганистан (и Индия)  Joy

# 125
Значи Христо се е бил с Банков девойки. Пишеше, че някой ще го предизвика на уличен бой. А статистите се търсеха за публика. Според мен те се познават от преди и се мразят нещо покрай тъста и Ева.

# 126
Значи Христо се е бил с Банков девойки. Пишеше, че някой ще го предизвика на уличен бой. А статистите се търсеха за публика. Според мен те се познават от преди и се мразят нещо покрай тъста и Ева.

И аз си мисля, че са се били двамата.
А отнените права може да са точно заради уличните боеве

# 127
  • София
Е, ако Банков и Христо са участвали в уличен бой, явно или въпросноят бой се е случил в болницата или и други лекари са взели участие. Иначе не мога да си обясня защо и Марио ще е посинен.

http://bg-mam.ma/p/1053058/37158185

# 128
Не хейтя, но ми е изключително неприятно, че цялата Земя ще се върти около Банков и неговите неволии. Не е за вярване, че вкараха цели 3ма актьори, за да обогатят образа на героя му. За кой от другите актьори го направиха? Просто ми идва туу мач и цялото нещо. Някак изкуствено и натрапено. Ще ми бъде интересно да гледам Вергов, но не в такива мащабни количества, неее....
1. Банков и психологическите му драми
2. Банков и жена му
3. Банков и Зорница
4. Банков и тъста
5. Банков и Христо
Confounded

За съжаление доста от героите се изчерпаха вече. Захариеви, най-вече Пешко, Мазови и техните драми, Жекова, Жени, Стаменова, Кръстева дори, въпреки че ми е доста симпатична. Ще се радвам много да развият образа на Мишева, защото е мноого яка Лили.

# 129
Абе според мен не е посинен, а от светлината (или липсата ѝ) е излязло така. Или ги е разтървавал

# 130
Роси и според мен не е посинен. Нещо цялостно не са в ред цветове на тази снимка и затова така изглежда. Може и да бъркам не знам.

# 131
Фифф, ами за Зорница, например. Simple Smile Братята Ковачеви бяха специално създадени заради нейния образ. Ако не бяха ги вкарали, тя нямаше да има какво да прави през миналия сезон, освен да страда Simple Smile

За Христо не съм съвсем убедена, че ще е сателит на Банков, мисля, че ще има своя история. Ще видим.

# 132
Офффф, и той хирург, ама тея сценаристи за друга специалност да са чували  нещо.

Като замисъл е добре, ще видим като изпълнение как ще е и нямам предвид актьорска игра, а Христина как е измислила нещата.

# 133
  • София
Да, не е посинен, направо е лилав.

И аз си мисля, че Христо няма да е свързан с Банков, ще си има своя история и няма да гравитира около доцента. Противното, ще е доста предвидимо и няма да има никакъв момент на изненада.

# 134
Офффф, и той хирург, ама тея сценаристи за друга специалност да са чували  нещо.

Като замисъл е добре, ще видим като изпълнение как ще е и нямам предвид актьорска игра, а Христина как е измислила нещата.

И мен ме подразни специалността му. Ся ако се окаже и коремен хирург, ще е съвсем досадно.

Общи условия

Активация на акаунт