Звездни компромати - 376

• 86 918
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна

Анджелина за мен е една кукувица, снесла в чуждо гнездо.

# 571
  • Countryside
Трогателно е словоизлиянието на Брад. Но трябват действия, тя ще му разсипе имиджа и ще го отчужди от собствените му деца. И освен това ще му осакати дъщерите в опитите да доказва незнайно какво на незнайно кой.
Иначе ако наистина хвалбите по нейн адрес я вадят от депресият и тя цъфти, депресията й е най-малкия проблем. За мен Анджи има личностни проблеми и то още от детството й.

# 572
Яна Маринова днес става на 40:

Скрит текст:

Вергов и Карамазов:

Скрит текст:

Янчето съм я запомнила с участието й в клипа на Каффе, там много ми харесва. Kissing Face С руса коса изобщо не я харесвах в Стъклен дом, в 11А си беше добре, което ме подсети да проверя дали някъде са пуснали 12А с Радина Relaxed
Скрит текст:

Карамазов не трябваше да се бута да участва в Откраднат живот, не му отива да е лекар, повече прилича на бодигард, щеше да му отива и да е някакъв бизнесмен. Thinking

# 573
  • София
един от най-големите е рожденик днес  Kissing Heart  are you talkin' to me;)
Скрит текст:

R.I.P. за Арета Франклин  Flowers Hibiscus  , но пък какво наследство...Heart

# 574
# 575

Петък е ама имат малко гейски вид, но не пречи да им се порадваме. Сладки са Smile

# 576
  • Rock & Roll feeling ...
Някой знае ли кои са героиниите от първата книга на Венета и по-специално фолк певицата,която си спечелила мма боец за клип чрез с*рка ?

# 577
  • Пловдив
Приликата с действителни лица и събития в нейните книги не е ли случайна?  Laughing

# 578
  • София
Някой знае ли кои са героиниите от първата книга на Венета и по-специално фолк певицата,която си спечелила мма боец за клип чрез с*рка ?

Единствената певица, за която се сещам, че снима  MMA боец в клиповете си е с Десислава. Ако има други... да ме извинят, че не съм запозната с творчеството им.Relaxed

# 579
  • До морето
Приликата с действителни лица и събития в нейните книги не е ли случайна?  Laughing

Уж!
Тя и за известна синоптичка с букли разказва в една от книгите, но не знам подробности.

# 580
За Анджелина не съм съвсем съгласна. Аз на възрастта на децата и си играех с мъжки играчки, ходих с къса коса и ме мислиха за момче. В пубертета това премина. Сега си нося женски дрехи, с коса до кръста и въобще нищо женско не ми е чуждо.
А биологичните им деца с Брад са уникално сладки и красиви. По мое мнение ще им мине този момчешки период с израстването.

# 581

Уж!
Тя и за известна синоптичка с букли разказва в една от книгите, но не знам подробности.

За синоптичката с буклите всички знаят. Никакъв компромат не е пуснала Венетка, защото като напишеш името на синоптичката и на богатия продуцент, излизат техни снимки заедно

# 582
  • София
Нищо уникално красиво не намирам в биологичните деца на Брад и Анджелина. Симпатични руси дечица. Определено не ми харесва тенденцията и двете й момичета да се готвят да стават момчета или там каквото може да се става, че се обърках вече с толкова полове и простотии.

# 583
  • Rock & Roll feeling ...
Дам и аз за ДесиСлава се сетих и Зарко. Ще е интересно да се включи някой запознат с Венетените произведения  ...

" Слава" са излязли с много грозна статия за брата на Катето Евро и то посмъртно. Ако нещата,които твърдят така безцеремонно и публично са лъжи, Катето направо да ги съди.

# 584
  • Sofia
Какво се е случило,тя двама братя май има и са по-малки от нея?

Общи условия

Активация на акаунт