Звездни компромати - 376

• 86 860
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Под сурдинка да ви кажа, че имат доста кредити. Нейният ресторант също е с кредит. Предишния и мъж е бил по-добре финансово.
И друго, Ирина е от заможно семейство, майка и е лекар, а баща и е бил министър на здравеопазването. В гилдията се говори, че е бил невероятен пич. (казвам "бил", защото е починал).

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 22:40 от alvelina

# 676
Това по лицето на Стрина е пигментация, но след химически пилинг.

# 677
На шега, на истина , стрина ви издука 10 страници коментар... Въобще не ме вълнува тая дама... Кукувица и толкова.

То ако ги няма фенклубовете на Стрина, Николета, Моника, Андреа и други маймуни тая тема ще изчезне Smile

# 678

Лилия Маравиля
Скрит текст:

Обожавам Лилия Маравиля- страхотна жена и актриса е !

# 679
# 680

Лилия Маравиля
Скрит текст:

Обожавам Лилия Маравиля- страхотна жена и актриса е !
В черешката на тортата,когато участваше тя,ми се стори , че съпругът и е доста по възрастен?

# 681
  • град-държава
На мен повече ми приличат на кори след лазерен пилинг (фраксел).

# 682
  • Rock & Roll feeling ...
В един от влоговете си се показа така .
Не знам дали е този,но на който му сетърси може да потърси в канала й :

# 683

нямах интерес да ги дочета, но от това, което видях....младите изглеждат дърти чанти, дъртите са добре. учуди ме джиджи/джуджи?? на гала - била на 50 ами много добре изглежда, мислех я за доста по-млада. но нали има един лаф -  след 40 г. или лицето, или тялото. което пък в днешно време се опровергава до голяма степен /и то не само при наблъсканите булки/

# 684
Скрит текст:
Лелчето - Стрина  на 25г. с съпруг№1
Леля на 30г. - с опосума безумно влюбени мхм , и аз това виждам
Скрит текст:

Скрит текст:

филъри,ботокс, филтри, мохито, питиепродавници.. и т.н. този мъж в живота ѝ , определено има повече пари мхм Mr. Green Стринка може да си позволи интервенции и якенца от ИлиЯнци hahaha хич не е меркантилна битер Гонзовица - Гущерица..Моника и сие  и тя само живее, за да се #тагва горката тя .....

Със съпруг №1 бяха танци под звездите, влюбвания за пореден път под акомпанимента на щурците...Все по нейната част - романтика, небет шекер, боза...Ако беше останала с него щеше да е средностатистическа домакиня, която се фука във форума на бг мама с лежерния си живот. Съпруг №2, до който стои визуално точно като стрина му, осигури на суетната и жадна за известност Ирина това, което й е липсвало. Бозата и небет шекера се превърнаха в просеко и панакота... Много време й отделихме на Стрина, ама е забавна, нали?

# 685
Ми ще отделим, хем си ни е звездичка, милата ми тя, хем що и да направи, все - компромат!
Баш си е за темата!

# 686
  • Sofia
Ани Салич,екс ли е Салич ?  newsm78

# 687

Това е другото ми ''любимо'' звездно семейство. ВрЪхта на кича и грандоманията.

# 688
  • На брега на реката
Днес Патрик Суейзи щеше да навърши 66. Един от любимите ми актьори Heart

# 689
  • Viena
Ох, Стрина си я познавам още от 22-ро и преди това от Белите брези и Ялта, Ритъм..... И тнт... Не се е променила в годините..... Хиена си е.

Общи условия

Активация на акаунт