Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 203
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Леле, Бубанка, колко сме различни. При мен усещанията са противоположни на твоите. Колагеновия ми идва по лек и бързо попиващ, а синия ми идва една идея по тежък и мазен. И двата ми се струват богати, гъсти, плътни и страшно икономични. Има да ги влача дълго време.

ПП И да споделя за пудрата на Аура. Май не се спогаждам с такъв тип пудра. Свободна ли се води. Разпрашва ми се и ми идва една идея по блестяща за моя вкус. Това на прима виста. Тепърва ще се опознаваме и спогаждаме.

При мен този керанинов шампоанна Лидл ми докара страхотен пърхут.Сега търся шампоан за да поправя щетите от него.
Противопърхотния на Ревюел, пробвано от колежка с такъв проблем. Доволна е, премахна и пърхота от две измивания. Но каза, че косата и станала малко на клечки и намира, че продукта е добър за отстраняване на проблема, но не и за постоянно ползване.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 09:39 от Джаста Праста

# 121
Значи, този зеления не съм го пробвала, но от вчера отворих синия, ами струва ми се мазничък за лятото, мисля да го оставя за зимата. Ще пробвам другия, който купих - с нар. Иначе и аз да не остана по назад си купих серума на Биотен. И него от вчера експлоатирам, миризмата наистина е силна, но аз обичам сапунени миризми.
Със суха кожа съм.

# 122
  • Бургас
Само,че Бубанка пише за нощния колагенов на Биотен доколкото разбрах,а ние за дневния.Или поне аз писах в темата за кремовете за дневния.Kissing Face

# 123
Ох, да, трябва да уточним. Пиша за дневния колагенов и нощния 3д хиалуроник.

# 124
сложила съм горе снимки - говоря за двата нощни
лятото е абсурд да взема дневен крем  със спф 10 или 15 - което е написано на дневните им кремове
а нощем не ми трябва спф, т. е. поне една химия спестявам
но да, нощните по принцип са по-тежки от дневните, т. е. напълно е възможно синият нощен да е по-тежък в сравнение със зеления дневен

зеленият нощен не намерих в ДМ, т. е. не е промоция в момента, купих го от Фантастико на редовна цена от 10 лв.
другият зелен и двата сини са на -20% в ДМ

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 09:53 от bubanka

# 125
  • Бургас
Да,минус на дневния с колаген е само спф 10  иначе е бомба.

# 126
Вчера минах през кварталния дм с идеята да погледна състава на този прословут Bioten серум, но нямаше нито една бройка останала Grinning Взех още една бройка храната за коса с банан (чудесно ми се отразява, ползвам като маска и крем без отмиване, но в комбинация с още продукти, не самостоятелно) и новия балсам на Елсев с кокос, вероятно довечера ще го пробвам, ухае приятно и нехимично.

# 127
Вчера минах през кварталния дм с идеята да погледна състава на този прословут Bioten серум, но нямаше нито една бройка останала Grinning

http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_36e2327062.html

# 128
Ами, аз клепам слънцезащитен 50ти фактор през деня върху всеки крем и започнах да не се впечатлявам, че някои кремове са с нисък фактор. Иначе трябва да избирам или крем с хубав ефект върху кожата ми или слънцезащитен/от моя в момента съм доволна/. И фдт ми няма фактор, но нали под него съм с крем с фактор и те така.

ПП И, да питам един вероятно глупав въпрос. Но, пушачките, да сте забелязали взаимодействие между цигарения дим и слънцезащитата. Забелязах, че като се намажа и запаля цигара на очите почва да ми люти и да сълзят. А, ако не пуша, не става така.

# 129
  • София
Някой да е ползвал тези маски  за коса от Лили .http://prikachi.com/images.php?images/80/9386080j.jpg

# 130
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, аз си купих тази с Кайена преди няколко седмици, но съм я ползвала само два-три пъти и не мога да споделя кой знае какви впечатления, тъй като след нея слагам други продукти. Загрява осезаемо скалпа и ми прави доста фриз, но последното може да е, защото не съм успяла да улуча точния балсам за след нея.

# 131
  • София
Да, аз си купих тази с Кайена преди няколко седмици, но съм я ползвала само два-три пъти и не мога да споделя кой знае какви впечатления, тъй като след нея слагам други продукти. Загрява осезаемо скалпа и ми прави доста фриз, но последното може да е, защото не съм успяла да улуча точния балсам за след нея.
Благодаря  bouquet

# 132
Здравейте. Можете ли да препоръчате някакви блестящи сенки(единични), но искам наистина да имат много блясък? Срещали ли сте?

# 133
Има някаква нова супер блестяща, с брокати палитра на Катрис.

# 134
  • Бургас
Да не остана по-назад и аз награбих една торба покупки ит ДМ , взех един нов бронзър, който незнам дали не е лимитка,естествено от скреч картата нищо не спечелих. Толкова се коментира серума на биотен, че неможах да пропусна, обаче толкова четох за него и чак след като го купих видях, че е за 35+ (аз съм на 22) , добре че не им обръщам чак такова внимание на тези препоръки за възрастта, почвам да си го ползвам от утре. Загледах се в храната на Гарниер обаче в последният момент се отказах. Искам да похваля гела за бръснене на Балеа с праскова,страхотен е,всякаш не мирише толкова готино колкото пяната,но за мен е приятен за ползване (не че не си взех и новата пяна ;д) .

Общи условия

Активация на акаунт