Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 229
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Усещам как ще трябва внезапно да отида и да си накупя АМ и пелени от DM Grinning И разбира се, случайно някое гримче Grinning

Хм, къде е това ново Лили? Ще погледна на картата...

П. П. Ивче, на мястото на Темпо ли е?
Мда, точно там е. Спортният магазин е орязан така да се каже и е направено Лили. Точно до стълбичките.

# 691
  • Стара Загора
Дават кутии с мостри (както предни години) . Не бързайте да търсите по аптеките - днес питах в две аптеки Медея - естествено нямаха и казаха, че очакват.

# 692
Здравейте!Може ли да ми препоръчате контуриращ продукт ли бронзант за много светла кожа?В момента имам Aura City Lights Strobing Palette и съм много доволна , но искам да пробвам и нещо различно.

# 693
Дават кутии с мостри (както предни години) . Не бързайте да търсите по аптеките - днес питах в две аптеки Медея - естествено нямаха и казаха, че очакват.

Имат,ама ги крият.....Вчера едвам изкопчих една кутийка....Първо те лъжат,че били обвързани с покупка на продукт....Казах им,че никъде не пише такова нещо....Млъкнаха и двете....После да не паднат по гръб едната вика,че в кутийката имало талон за отстъпка,но само в ТЯХНАТА аптека мога да го ползвам,от където са ми дали тестерите....Накрая,след 15мин. препирни и отлепяне на кутийката с тестери,че да ми покажела кое какво е....ми даде една.....Ей,само в нашта тъпа държава отвсякъде те дебнат измекяри,шарлатани и измамници....Тез аптекарки вече като циганките на пазара лъжат за едно тестерче на крем от 1,5-2мл.....Срам и позор.....че си си поискал кутийка с 2-3 тестера …..Миналата година като имаше същата кампания в Марешките ми искаха име,тел,адрес да им попълвам на един лист.....сякаш ще тегля кредит от банка.....Б..и и тъпите истории,дето се получават тука за две тестерчета……

То с такива препирни и скръндзави и намусени аптекарки,ама направо с кеф да си купиш продукт на Виши…..Исках новия серум да пробвам,обаче тия ще те откажат от всякакава покупка......брат......

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 08:50 от Анонимен

# 694
  • Стара Загора
Тъй като вчера за 1-ви път видях информация за кампанията (беше публикувано вчера) и си помислих, че най-вероятно може все още да не са снабдили всички аптеки от списъка с тестери. Точно от едната аптека са ми давали, взимала съм и на майка ми, но също записват в едно тефтерче имената и май адреса и годините. Сега се сещам се за обявите за продажба на тестерите на Виши и други марки...

# 695
Аз си взех кутийка с тестери(за дехидратирата кожа) от so pharmacy в Бели Брези (вчера). Има мостра на дермабленд, 89, хидратиращо кремче в мини тубичка и ваучер за 10лв за продукт на Виши, за ВСИЧКИ аптеки, които участват в кампанията. Аптекарката беше много отзивчива, дори ми препоръча точно за моя тип кожа.

# 696
Алармирайте централата на веригата аптеки или направо представитвлите на Виши в Бг.

# 697
и миналата година /или преди 2 години?/ беше голяма драма с тези тестери
аз ходих няколко пъти да ги търся и накрая подарих кутийката на приятелка, която харесва марката, защото тя не си намери, а аз не съм чак такъв фен и с тези сашенца по 1-2 гр. успявам да намажа половин лице
тази година няма да си правя този труд
с това отношение към клиентите, аптеките правят анти реклама на виши - жалко е, защото явно пр-ите на марката се стараят, а накрая отношението към тях става по-лошо от преди

# 698
Преди време имаше промо на Ла Рош - убиха ме с поглед, че не може само да им покажа, че съм "спечелила" мостра, а трябва да отида в книжарница и да принтна картинката - айде мерси! (ако се чудите за какво говоря - една от промоциите беше да попълниш анкета и в края ти излизаше прозорче " Честито! ...само покажи това в аптеката и ще получиш мостра от новия продукт... и т.н." )
Или са ми обяснявали колко много НЕ Е за мен този продукт и няма смисъл да ми дават да го пробвам, но ако искаш да купуваш е най-доброто, което могат да ти препоръчат...

# 699
  • Стара Загора
Не бях забелязала, че над списъка с аптеките пише 17.09-11.11.18г., а във ФБ страницата вчера за 1-ви път публикуваха  информация.

# 700
И аз това щях да питам, как така не са заредени .. цялата им работа е такава /
Аз да похваля автобронзанта на Дав, ще си го ползвам с удовоствие и през зимата, много съм доволна !

# 701
  • Бургас
Вчера и аз загледах щанда на Trend it up има много готини неща,харесах една палитра със сенки- беше свършила,харесах и един блестящ скраб за устни,но и той беше свършил, мислех да взема една палитра с хайлайтри,но имам много и се отказах,ще чакам да заредят палитрата май.

# 702
Мен ме метнаха нещо в една аптека на Витошка миналата акция, та сега не смятам да се занимавам. Така само прават услуга на аптекарите, да си ползват и подаряват мострите на приятели.
Виши имаха една акция по едно време онлайн, даваш си адреса, и ти пращат мострите по пощата, така е най-добре да си ги правят кампаниите.

# 703
Здравейте!Моля за препоръка за почистващо олио за лице.

# 704
  • София
Неведнъж съм препоръчала почистващото олио за лице на Palmers. Ползвала съм поне 3 опаковки от него - почиства перфектно, не люти на очите, икономично е и не на последно място, не съдържа минерални масла, които се водят вредни и запушващи за кожата.

Вече трябва да си поискам хонорар от Палмърс за рекламата. 🤪😜
Но....шегата настрана, продуктът е много хубав по мое мнение.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 19:29 от DonaFlor

Общи условия

Активация на акаунт