Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
От перлите на avon кои ще препоръчате, искам да има шимър ефект и да не затъмня много кожата.

https://issuu.com/promooferti/docs/avon_2538517b69d43c

На 14стр. са намалени всичките

# 91
Да споделя отзив за този крем - пилинг на Балеа, с кайсиево масло:
Скрит текст:
Първото впечатление - Мили Боже, мирише отвратително, силно, натрапчиво и съвсем не приятно. Сравнително малки, но много и твърди частички. Силно абразивен продукт.
Второ впечатление - кремообразна текстура/но заради много частички изглежда леко сипкава/, добре почистваща, след първоначалния шок от миризмата му, остана аромат на кайсии. Ама, чак след като излязох от банята и подсуших лицето. Кожата обаче стана чудесна, усещане за добро почистване, като блърната. И трябва много да се внимава с търкането, че като нищо човек може да свали един слой кожа, ако натиска по силно и настоятелно. Поне на мен ми дойдоха агресивни частичките му. Свикнала съм на по мекички абразиви, по нежни, по деликатни. Ще си го ползвам, но по внимателно и не много често. Пише до 2 пъти в седмицата, ама и един път е достатъчно според мен. Мисля, че е хубав продукт, само да се преодолее тази адска миризма, докато се нанася и почиства.

ПП Дани-ела-80, защо не попиташ в темата за Ейвън, там момичетата обсъждат техните продукти, а често коментират и представители, които са още по наясно с продуктите, които предлагат.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 12:03 от Джаста Праста

# 92
Много харесвам този пилинг

# 93
  • София
Сега съм с този милив и съм много доволна, харесвам също и на Мейбълин.

# 94
  • София
Тъкмо идвам от дм и малко след дъжд качулказно да питам за мнение за този измиваш гел,който взех спонтанно. Видях че имат и други продукти от тази серия против пъпки.За детето-пубер ми беше идеята,а може и аз да го ползвам...

# 95
  • Бургас
sssani не съм го пробвала,но съквартирантката ми си го купува,явно според нея е хубав.

Джаста Праста
 пак успя да ме изкушиш,аз точно по-абразивен търся,че тези леките ми се струват като обикновен измивен гел, а аромата не ми пречи.

За молив за вежди мога да препоръчам един двоен на Буржуа, от едната страна е за вежди от другата е хайлайт за под веждата,цветовете са по-натурални,но самият молив е по-дебел за много тънки вежди няма да е подходящ,другият който ползвам е на Римел, по препоръка на влогърка, но имаше налични само по-тъмни цветове и не е много подходящ за мен иначе е траен и лесен за нанасяне.

# 96
  • sofiq

Джаста Праста[/b]  пак успя да ме изкушиш,аз точно по-абразивен търся,че тези леките ми се струват като обикновен измивен гел, а аромата не ми пречи.

Ако искаш силно абразивен пилиг потърси тази маска,това е най-силно абразивната маска за лице която съм открила до сега и направо я обожавам.Цената също е много добра 10 лв. за 150 мл.

# 97
Един бърз въпрос - имаше ли Victoria Secret в Лили? Лосиони за тяло по-конкретно ме интересуват?

# 98
Един бърз въпрос - имаше ли Victoria Secret в Лили? Лосиони за тяло по-конкретно ме интересуват?
Не, но мога да ви дам име на страница във фб, които поръчват от техния сайт доста изгодно. Без предварително заплащане и без комисионни.

# 99
blondyberry, Ако може и на мен страницата на лични.

И аз купих серума с колаген на Биотен. Мирише ми на сапун, но не ми пречи. От първо ползване ми хареса, ще видя с времето как е и ще пиша.

И да похваля матиращата пудра на Катрис в черна опаковка. Добре матира и блърна лицето, издържа 4 часа без проблем, докато свалих грима. Има и огледало, което за мен е плюс. Сложих вътре и едно пухче за нанасяне.

# 100
Кой беше хваленият черен молив на есенс, мисля, че водоустойчив беше

# 101
Напротив, има лосиони на VS в Лили. Дори миналия месец бяха намалени по 18 лв. Става въпрос за серията fragrance lotion.

# 102
Seti Beti има лосиони, спрейове за тяло и тоалетни води Victoria's Secret в Lilly.

# 103
Вместо запис да споделя, че си взех 5 бр. тоал.мл. Дева от Лили. Имам и дегримьор, имам и мицел.води , но навиците ме теглят към тоал. мл.
Захарният пилиг- маска на Фрийман - имам , но мн.внимателно ползвам, за да избегна раздразнение и прежуляне на кожата.

# 104
  • Варна
И аз отворих снощи серума на Bioten, не издържах повече. Наистина, има сапунен аромат, напомня ми Dia pour Femme Amouage.
Серум + крем ми хареса като комбинация и усещане, попиха бързо, хидратираха добре.
Доволна съм, отлични първи впечатления.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 13:13 от Тайга

Общи условия

Активация на акаунт