Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 252
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Мементо, а става ли за по суха кожа.

# 646
Аз избягвам да слагам фдт под очите, там използвам коректор, но пробвах този под очите, а там имам няколко сухи участъка и ми беше доста трудно да го нанеса. Като че ли не е подходящ за суха кожа, но не мисля, че е подходящ и за мазна. По-скоро за комбинирана.
Има доста ревюта в youtube, аз го купих от чужбина (марката присъстваше във всички козметични магазини) и излезе доста евтино, мисля, че и в БГ е евтин,  но не знам къде се предлага марката.

# 647
Благодаря ти за отговора. Flowers Hibiscus

# 648
Tози месец в Лили -крем за лице Жая ,с козе мляко.Промопакет дневен и нощен.моля,ползвалите го да споделят,остава ли мазен филм по кожата.И най вече-миризмата му.Благодаря! Цената на промопакета-6.99лв.
Аз използвам лосион за тяло на Жая с козе мляко и съм много доволна. Гъст е и трудно се нанася, не е от най-бързо попиващите, а ароматът е деликатен и приятен за мен. На мен лично ми допада и бих повторила, но не знам дали кремът е такъв.

# 649
Може ли да ми препоръчате подобна контуираща палитра като тази на Аура. Много съм доволна от нея, но ми привършва и искам да пробвам нещо ново.

# 650
За под очите на катрис коректора ли препоръчвахте?

# 651
Течният Камуфлаж, но ако си със суха кожа, може би няма да ти е добре.

# 652
  • София
Хич не го препоръчвам него.

# 653
Тия блажни бои не са за всеки. Така изсушават, че ...

# 654
За под очите не става, моята кожа е леко суха и стои ужасно. Прикривам дребни несъвършенства и червенини по лицето с него.
За под очите ми харесват Maybelline Fit me и на Аurа correct me.

# 655
За под очи препоръчвам този коректор
Скрит текст:

този също беше хвален тук
Скрит текст:

# 656
Има ли някаква боя за вежди или нещо такова? Искам да ги оформя веднъж и да издържи около 5 дни например.
Преди няколко години в един салон боядисаха веждите на едно момиче с къна. Доста естествено и хубаво се получи, без рязки линии. Но салонът не съществува отдавна.

За новите на Мейбълин четох, че не са много дълготрайни и имат зелен отенък.

# 657
  • В къЩи.
този също беше хвален тук
Скрит текст:

+ 1  Peace

Взех го по препоръка от темата и както винаги момичетата не ме подведоха.Озарява ,с добра покривност е и не подчертава бръчките-страхотен. Peace

# 658
Да, същото забелязвам и аз при ползването на Фото Фокус на Ует ен Уайлд, а имаше възторжени отзиви...

# 659
Камея, с каква трайност е при теб този фдт и как го нанасяш?
Определено не е лош фдт, сравнен с другите в този ценови диапазон. Но Revlon Colorstay е незаменим за сега.

Общи условия

Активация на акаунт