ОКТОМВРИйчетата ни добрички, скоро зъбчета ще имат всички!

• 13 161
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
здравейте, ама днес какво е лошо времето и колко е студено, малеее
Като гледам днес май с Мишо ще изпуснем консултацията, а може по късно да хванем свеки да ни закара до докторката с колата /ще видим/. Върти ми се нещо в главата, че ваксините дтк се бият на точно определено време /ние сме до 2та/. Само където Мишето е малко хремав. Мисля си, че е от зъбките, ама според док. никненето на зъбки не прави хрема. Малко ми е притеснено дали все пак ще ни сложат ваксината

Честито на всички мини и макси рожденници, да са живи и здрави. Верич, честито и на теб  nuts smile3501 И този път stork-girl
Ехе, толкова съм се заплеснала по рутинните работи в ежедневието, че изобщо не съм забелязала, че днес Мишето става на 8 месеца и още не съм ви подготвила почерпка newsm03, добре че беше ани, да ми напомни

Цитат
или пък му давах любимите играчки да ги лапа и между лапането на играчки лапваше и лъжицата  
. Това върши работа. Може да пробваш да и дадеш сама да си гризе ябълка, банан, бисквита или...зрънчо /все ще похапне нещо/. На мен  Мишо от онези дни на два пъти ми направи този номер. Интересното беше, че все пак го склоних да си изяде яденето пиейки го от обикновенна чаша. Това му беше за 1ви път, а неразливащите чаши и меките накрайници изобщо неще да ги лапне. Ако пробваш по този начин имай предвид, че ще го погълне бързо и има опасност да се позадави. Дори и нищо да не яде, не се притеснявай, тя няма да се остави гладна, сиреч не я насилвай!

Хайде лек ден, че Мишето се събуди

# 31
Честит Рожден Ден миличка, миличка Бини!!!!!
Да си жива и здрава!Весела и щастлива!!!!!Обичаща и обичана!!!!!И...всичко, ама всичко което си пожелаеш да се сбъдне!!!! newsm51
Верич - УРААААААааааа...... Сезона за малки сестрички и братчета е ОТКРИТ!!!!!!
СУПЕР!!!!!Ето днес деня започва страхотно!!!Дано новините в 14-15ч и те са страхотни!!!! Praynig
Облачка - пожелавам ти хубаво време - за да забягваш навън с деЧата! Mr. Green Намери и работа за да не ти се мота из ръцете- гарделоби за подреждане.... вилици за излъскване.... Плетене на "много нужни нещица".....
Миринда - Попи ти е казала начина - с играчките. Другото е да смениш храната с нещо което обича - кремчета, киселчета , пюренца... временно - докато прояде. И Яни не яде 3 дена докато изби първото зъбче.
Ивонче - айде бързо го прескачайте този ларингит!!Оздравявайте че идва време за моренцееее!!!
Лелееее....как искам вече на мореееее..... newsm45 не ща да часам до август!!!!!! Crossing Arms
Уф, отивам за кухнята!!
Простете ме за обърканият пост Embarassed ама много ми е нервно!!!!Искам да е утре вече и новинките да са страхотни!
Между другото Радост като че ли разбра че ще ходи днес на преглед и вчера беше много променена. Стана самичка в количката - за първи път!!!!Аде солети и се "опипваха" с Яни - това ми се струва добра поличба!!!!! Mr. Green

# 32
Айде на Бини честит рожден ден   bouquet!!!!
Верич -ако не бях секцио досега да те бях изпреварила, много се радвам.
Аз да ви се похваля, най-после ми дойде и на мен мензиса, че то голяма суша беше, цели 8 месеца го чакам.
Какво да ви кажа -Коко вече 3 пъти спа при баба си и резултата е спящо бебе по цяла нощ от 8.30 до 6 а при нас заспива със зор към 9.30-10 и сутринта 5.15 най-късно вече е на крак. Абе явно нещо във въздуха има .
Снощи ходихме на театър -постановка на Мариус Куркински-абе какво да ви кажа -можеше да си дам и парите за нещо по интересно-леко съм разочарована-очаквах нещо по-така а то някакви истории от времето на Шекспир-нищо весело, никаква комедия . Ама хайде вече ще знам .
Джулка ,много късмет и от нас с Коко
Айде чао и се надявам довечера да има хубави новини.

# 33

МИЛА БИНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МНОГО ЗДРАВЕ ЛЮБОВ И МАЛКАТА НАТИ МНОГО ДА ТЕ СЛУШКА.
Ама много си потаина вчера нищо не каза а само че ще имаш гости.

# 34
Бини, миличка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet Да си жива  и здрава, да си много щастлива, обичана, уважавана, да си все така усмихната и късметът да е твой верен спътник Heart Eyes
Верич, ако е вярно това, което виждам, едно голямооооооооо ЧЕСТИТО и на теб Heart Eyes Много се радвам е дано всичко е наред и върви по вода newsm10
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ, ДА СА ЖИВИ  И ЗДРАВИ newsm59
Джулка, стискам палци  и чакаме добри вести Praynig
Мириндичке, дано и  при вас нещата се оправят Praynig
Сребърен облак, въоръжи се с търпение и нали знаеш, ако много те изнерви я накажи с мълчание и пренебрежение Mr. Green Ние сме насреща за успокояване на нервите Peace
Кармечне, честито ви зъбче Laughing
Волтажче, успех при отбиването Flutter И търпение му  е цаката
Ивон, Любчо е страхотен сладур, одрал ти  е кожата Laughing
Ако съм пропуснала някой да ме извини, не е нарочно Embarassed
Хайде лек ден от нас Grinning

# 35
УРРРАААААААА! ПОРАСНАХМЕ С ОЩЕ МЕСЕЦ! ВЕЧЕ СМЕ НА ЦЕЛИ ОСЕМ! Днес празнуваме,затова:  

ЧЕСТИТ 8-МИ МЕСЕЦ И НА  МИШЕТО,ВИКИ И МИТКО! Много да са здравички и послушни!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БИНИ!Все така добричка да си ,да си здрава и щастлива!Само хубави спомени да остават в сърцето ти и да не си спомняш от кога не си плакала!

ЧЕСТИТО,мила Верич!   Страшно се зарадвах и дори ми се насълзиха очите!Пожелавам ти мноооого лека бременност и едно хубаво като Крумчо братче или сестриче!И понеже,знаеш,и аз много искам,лееееекичко ти завидях!Ужасно се радвам,че поде инициативата,следва продължение!

Страхотен ден е днес,със страхотни новини,нищо че навън е студено и дъждовно!Ще си седим на топло и ще чакаме само хубави вести!Джулка,силно стискам палци!Надявам се от цялото си сърце всичко да е само съмнение,а не истина!
Честито зъбче на Даричка-чаровничка!

При нас зъбчетата са вече две!Мъчат ни сега долните и е  отново малко кривичко настроението,но не е като с първите!Миринда,въоръжи се с търпение,наистина,кажи си ,че всичко е за кратко!На мен също не ми беше лесно,Тони освен че малко трудно се хранеше,искаше и постоянно внимание,а да не говорим,че трябваше да е само на ръце,защото иначе пищеше,ако го оставя в стола или леглото!Докато го хранех,правех какво ли не-от куклен театър до свиркане с уста,за да го разсейвам и да набутам някоя и друга лъжица в устата!Да се чудиш как такова лакомо бебе като моето,почна да се ослушва над пюретата?Само кашата вечер никога,ама никога не подлежи на съмнение!Та така!
Навън се опитва да изгрее слънчице,може и да успеем да идем да ни премерят и претеглят!И ние,като Мирамакс и Мишето се бяхме уплашили от дъжда,обаче има надежда да не си седим цял ден у дома!

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 12:06 от __ZLATO__

# 36
Джулка стискам много здраво палците. С нетърпение очаквам добри новини.

Момичета вярно е. Ще ставам пак мама. Вчера ми се появиха двете чертички. Дано всичко мине нормално, защото съм ви разказвала през какви премеждия минах докато зачена и износя Крумчо. Още съм на тръни и не мога да се израдвам, както аз бих искала.
Пожелавам го на всеки това чуство /е поне на тези, които са решили да работят за още малки сладки бебенца/.

Верич -ако не бях секцио досега да те бях изпреварила, много се радвам.
Аз също съм секцио, но док каза, че нямало проблем след седмия месец от раждането. Та ние просто решихме да пробваме и то взе, че стана........ А с Крумчо пробвахме осем години. Постоянни прегледи, нон стоп се мъкнахме по врачки и генеколози, днес си в овулация айде викай мъжо и бегом в къщи, утре чакай почивка - гадно е не го пожелавам на никой....

Другата седмица ще ходя при генеколога ми. Дано всичко е наред, че нали на 17 отлитаме за моренцето.....

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 13:46 от Veri4

# 37

Честит празник на Бини!Бъди много щастлива и обичана!

ЧЕСТИТ 8-МИ МЕСЕЦ И НА  МИШО, ВИКИ, МИТЕТО И ТОНИ - БОНБОНИ!
ВЕРИЧ МНОГО СЕ РАДВАМ  preggo, ПРЕГРЪЩАМ ТЕ И ДА СЕ ПАЗИШ!

# 38
Eй Бини-Бамбини Честит Рожден Ден!!! много те целувам и прегръщам.

Верче честито. страхотна изненада. дано ти е безпроблемна бременността и Крумчо да си има едно хубаво братче или сестриче.

Честито на порасналите осеммесечни бебенца Тони, Мишо, Вики и Митето!

Джулка стискам палци за детенцето.

Злато мерси за почерпката, с тези шоколадови бонбони ще ме накараш да тичам до супермаркета за шоколад.

Любчо кашля по-малко слава богу. и хремата отшумява. тази нощ спа 11 часа без прекъсване, което значи, че оздравява.

радвам се че са ви харесали снимките на Любчо и че намирате прилика между нас, че досега повечето ни познати го оприличаваха на баща му.

хайде лек и успешен ден от нас. Hug

# 39
  • София
Верич, много се радвам за теб!!!  Hug Дано всичко с бремеността ти е наред и да износиш здраво и хубаво бебенце. Страшно много ти се радвам. След всичите ти премеждия да забременееш с Крумчо, това си е дар от Бога!   bouquet

Бини, Честит Рожден Ден!!! Прегръщам те и ти пожелавам да си останеш все така добър и позитивен човек! Много здраве и щастие!  Hug

# 40
Veri4 страхотна новина. Пожелавам ти лека, безпроблемна бременност и прекрасно слънчице след девет месеца
__ZLATO__  честит осми месец на порасналият вече Тони. Честити месечинки и на Вики, Митко и Мишо. Да растат все така усмихнати, лъчезарни, щастливи и игриви дечица и само радост да ви носят. Топли целувки от мен, Вики и Криси за чаровните мини рожденници.
Честит рожден ден Бини. Да си здрава, обичана, щастлива, късмета да е винаги с теб и да постигаш мечтите си с лекота
Ние сега се връщаме от консултация. Не мога да повярвам, но е факт. Криси е отслабнала с около 200 гр, но е дръпнала в сантиметрите и вече е 71. Зъбчетата са вече 3 и четвъртото е на път, та явно затова в последно време е доста кривичка през деня. Неприятното при нас е, че Вики отново е болна   Ill#Cussing out Аман вече. Та с това автоматично пропускаме утрешната среща в морската градина  newsm45 и започваме пак да се лекуваме. Отделно на това съм страшно изнервена покрай предстоящия държавен изпит, на който съм почти убедена че ще ме скъсат. Та най-вероятно ще повтарям опитите за дипломиране септември месец.  smile3529 smile3523

# 41
Понеже до сега качвах снимки,може да ги разгледате,ако искате:

СНИМКИ

A ние отиваме на консултация,после ще се отчетем!

# 42
Верич, честито, честито  newsm51!!! Пожелавам ти много лека бременност   preggo stork-girl   ylinfant !

Бини, честит рожден ден!  newsm59 Много обич и щастие ти пожелавам!

Честито на малките рожденници  newsm59

Баткото дойде мокър от глава до пети  Sad, отивам да му дам аспирин. Ще дописвам по-късно.

# 43
момичета, така ми е притеснено....немога да го опиша. Реве ми се, главата ми ще гръмне...
Вече е 14,23 и те от 23мин са в кабинета на Чавдаров!!!!

# 44
JuliS с цялото си сърце се моля новините да са хубави  Praynig Praynig Praynig

Мале Златце, Тони колко е пораснал. Невероятно чаровно момченце е... пу пу пу Heart Eyes Да му нацелуваш сладките бузки  Laughing

Което ми напомня и аз да ви пусна малко снимки на двете мадами и техният братовчед (който си е мое детенце също) Приятно гледане!  Hug СНИМКИ

И още веднъж - дано има радостни новини от РАДОСТ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт