Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 022
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Днес от Елинор получих имейл, че поръчката ми е потвърдена. Това означава ли, че е изпратена?

# 541

Не

Днес от Елинор получих имейл, че поръчката ми е потвърдена. Това означава ли, че е изпратена?

# 542
  • София
Поръчах 2 тестера на Монтал и един на Джон Варватос от Елинор, ще видим другата седмица като дойдат кое как е. Simple Smile

Честити ти парфюми! Не се притеснявай и за миг. С Елинор няма грешка.

# 543
Благодаря, надявам се наистина всичко да е ок Simple Smile

Поръчах 2 тестера на Монтал и един на Джон Варватос от Елинор, ще видим другата седмица като дойдат кое как е. Simple Smile

Честити ти парфюми! Не се притеснявай и за миг. С Елинор няма грешка.

# 544
И аз поръчах два парфюма на 23 ноември - на Cacharel и Lancome, но все още нямам доставка. Ще се надявам поне за утре.

# 545
С кой куриер доставят Елинор...принципно за -30.11 ми беше насрочена доставката, уж....ама да видим.

# 546
  • София-Младост
С кой куриер доставят Елинор...принципно за -30.11 ми беше насрочена доставката, уж....ама да видим.
Със Спиди, така че въоръжете се с търпение, затрупани са от доставки. И моят е за 30.11. но не храня голяма надежда.

# 547
О, гадост. Ако днес не получа смс за утрешна доставка, значи няма да дойде утре. Обикновено ден по-рано ми пишат от Спиди, че на следващ ден ще доставят.
Еконт рано сутрин пращат смс за доставка в същият ден.

Офф... дано дойде утре, че от понеделник съм отпуска, а съм дала служебен адрес....

# 548
Поръчах от Елинор 3 парфюма. На всичките пишеше очаквана доставка 26.11, чаках ли, чаках .. Свързах се с тях по телефона и се оказа, че един от парфюмите го нямат наличен, та ще го доставят от чужбински сайт. Случват се и грешки, нямах търпение, но ще си почакам.  Grinning На поръчката трябва да пише MIX, тогава е от чужбина.
Поръчах Bvlgari Aqva, Zadig & Voltaire This is  Her и Calvin Klein Euphoria

# 549
Аз поръчах подаръци за Коледа, този път устоях, проявих воля и за себе си не взех нищо. Добре, че нямаше L'Artisan Parfumeur Noir Exquis, че тогава волята ми щеше да стане на пух и прах. Нещо се позагуби този парфюм.

# 550
  • BG-DE
Снощи поръчах от Елинор Zadig & Voltaire This is  Her току-що ми се обадиха, че утре ще е в офис на Спиди но като ви чета леко ме втриса, че няма да дойде точно утре, а в неделя пътуваме и докрая на другата седмица няма да сме в София  Sad

# 551
В петък поръчан парфюм, според Елинор трябваше да ми доставят в понеделник. Спиди ми пуснаха смс в сряда. Според мен забавянето е от доставчика, защото миналата година по същото време ми казаха, че чак до края на седмицата доставяли поръчки от черния петък.

# 552
  • София-Младост
Menerva, не мисля че при теб ще има проблем. Имали са го наличен и веднага са го пратили...а и до офис на Спиди, а не до адрес, че да чакаш куриер, който да е претоварен.
Скрит текст:
За забавянето съдя по себе си разбира се, защото преди 3 дни поръчах куриер да дойде до  офиса, за да върна една пратка...трети ден ми звънят и се извиняват и питат да пуснат ли отново заявката. Днес им благодарих и казах, че ги разбирам,че са претоварени и мога да изчакам...после ще отида до офис и ще  я върна. Благодариха ми за разбирането;)

Допълвам се...току що ми се обадиха от Елинор, за да ми кажат, че комплекта който поръчах е пристигнал в друг вариант и дали го искам. Попитах разбира се за доставката...утре щял да бъде при мен. Дано да е до обяд, че пътувам...

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 11:18 от Ала-Бала

# 553
пред офисите на куриерите опашките в момента са доста неприятни

# 554
  • BG-DE
Ох, той само да дойде утре  Praynig опашката ще я преживея  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт