Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 976
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви адски много за мненията . Без съмнения ще заложа за нотино , а като поръчам парфюма ще напиша какви са ми впечатленията!

# 166
Някой пазарувал ли е от  vmcosmetlc ,наред ли е ?

# 167
Аз имам само добри впечатления от get.bg, никога не съм се усъмнил в качеството на парфюмите. Наистина понякога нямат в наличност някои продукти.

# 168
Здравейте! На 1 стр. този сайт https://parfium.bg/ не фигурира сред "сигурните". При сравнение, цените на някои от парфюмите, които обичайно ползвам са с около 10-20 лв. по-евтини от notino или венера, откъдето по принцип пазарувам. Мога ли да му имам доверие, имате ли вчечатления?

# 169
  • София
Аз съм поръчвала, оригинални са.

# 170
  • София
Прочетох назад, че сте доволни от парфюмите поръчани от Елинор. Аз съм си харесала един тестер на Шанел.
https://elinor.bg/product/chanel-chance-eau-vive
Какво мислите, дали да очаквам изненади щом е тестер?

Има го и в get.bg за 136.50 лв . но някъде срещнах  и негативни менения  за този сайт.
https://www.get.bg/chanel-chance-eau-vive-edt-za-zheni-100-ml-bez-opakovka.html

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 15:41 от bibia

# 171
  • София
Прочетох назад, че сте доволни от парфюмите поръчани от Елинор. Аз съм си харесала един тестер на Шанел.
https://elinor.bg/product/chanel-chance-eau-vive
Какво мислите, дали да очаквам изненади щом е тестер?

Има го и в get.bg за 136.50 лв . но някъде срещнах  и негативни менения  за този сайт.
https://www.get.bg/chanel-chance-eau-vive-edt-za-zheni-100-ml-bez-opakovka.html
Няма значение, че е тестер. Елинор са точни, няма да имаш изненади Peace За get.bg нищо не мога да кажа, никога не съм поръчвала от там и, мисля, че не бих Simple Smile

# 172
  • Бургас
Подкрепям за Елинор,наистина са много точни и уважават клиентите си!

# 173
Искам да изкажа своето разочерование от Елинор. Поръчах парфюм и тоалетно мляко от сайта, после се обадиха и ми казаха , че единия продукт го няма в наличност , въпреки че пишеше , че го има. Предложиха да ми го поръчат, но ще заплатя допълнително за втора доставка. Поисках да ми доставят друг артикул вместо него и него го нямаше в наличност. Поисках трети - същия отговор. С поръчка и се чака, въпреки че е обявено , че го има.  Накрая останах само с единия продукт и те го пратиха на грешен адрес на кутия на спиди, но таксата , която са калкулирали е цена до точен адрес. Повече едва ли ще поръчвам от този сайт.

# 174
  • Somewhere over the Rainbow
Здравейте! Искам и аз да кажа колко съм разочарована от parfium.bg. За първи път поръчвам от сайта след много четене в темата. Поръчах  Flower by Kenzo L`Elixir парфюм за жени EDP без опаковка на цена 58,99 лв. Вчера са ми го изпратили и днес си го взех от офиса на куриера. По парфюма нямам забележки. Но случайно влязох пак в сайта, за да поръчам още нещо на Kenzo и виждам същия парфюм вече на цена 45.99 лв. Без промоция или нещо такова, просто са сменили цената без причина. Разбира се, писах им веднага. Отговорът който получих е следният: "Здравейте, Parfium.bg е търговско дружество, което не работи с фиксирани цени. При нас цените, промоциите и продуктите в Акция са с плаващи и променливи цени, които зависят от доставчиците с които работим. Въпросния продукт е с променена цена, защото новата цена на доставчика е по-ниска! Хубав ден!"
Не ме интересува дали това е законно. Просто се чувствам изиграна и радостта ми от новия парфюм е помрачена. Сигурно ще го подаря на приятелка, за да не си спомням всеки път за злополучния ми опит с този сайт.
Желая Ви успешни покупки, дами! Simple SmileFlowers Hibiscus

# 175
  • Бургас
Здравейте! Искам и аз да кажа колко съм разочарована от parfium.bg. За първи път поръчвам от сайта след много четене в темата. Поръчах  Flower by Kenzo L`Elixir парфюм за жени EDP без опаковка на цена 58,99 лв. Вчера са ми го изпратили и днес си го взех от офиса на куриера. По парфюма нямам забележки. Но случайно влязох пак в сайта, за да поръчам още нещо на Kenzo и виждам същия парфюм вече на цена 45.99 лв. Без промоция или нещо такова, просто са сменили цената без причина. Разбира се, писах им веднага. Отговорът който получих е следният: "Здравейте, Parfium.bg е търговско дружество, което не работи с фиксирани цени. При нас цените, промоциите и продуктите в Акция са с плаващи и променливи цени, които зависят от доставчиците с които работим. Въпросния продукт е с променена цена, защото новата цена на доставчика е по-ниска! Хубав ден!"
Не ме интересува дали това е законно. Просто се чувствам изиграна и радостта ми от новия парфюм е помрачена. Сигурно ще го подаря на приятелка, за да не си спомням всеки път за злополучния ми опит с този сайт.
Желая Ви успешни покупки, дами! Simple SmileFlowers Hibiscus
Ако бяха вдигнали цената,по-добре ли щеше да се почувстваш????

# 176
Прави са в случая. Става дума за контракт, сключен при определени условия, включително и за цената. Утре може да я увеличат и Вие няма да искате да им доплащате, нали? Все едно да искаме реален магазин да ни връща цени на стоки, продадени преди намаления.

# 177
Да си помрачиш радостта от разлика 13 лв.... Simple Smile
Ако парфюмът е оригинален и ти харесва, какво значение има. Цените се менят постоянно в различните сайтове и във физическите магазини. Няма как винаги да улучиш супер-евтиното. На този принцип трябва да съм се самоубила досега. Толкова неизгодно съм купувала парфюми.

# 178
  • София
На цена под 50 лв щеше да се наложи да плащаш допълнително за доставка, а в този сайт тя не е евтина, към 6 лв е. Така че струва ли си всичкото това тръшкане за няколко лв? Над 50 си получила безплатна доставка.

# 179
  • Sofia
*Sunny_smile*, на мен даже ми идва малко нагличко от твоя страна, че изобщо си им писала за нещо подобно, но ти си знаеш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт