Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 957
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добър ден на всички,
извинявайте, ако въпроса ми е глупав, но двудневното ми ровене в нета не доведе до еднозначен отговор, и затова реших да споделя с вас.
Моля, кажете някой получил ли е тестер на Монтале от Елинор с ето такава дюза:

защитната щипка вместо да защитава, в този случай е декорация.
Понеже съм абсолютен лаик, нямаше да ми направи впечетление, ако нямах и конвенционален модел дюза:

Годината на производство е невъзможно да се разбере, тъй като по флаконите няма никакви цифри.
Единственото етикетче е този код, за който Гугъл не е чувал:

Тъй като тук има много хора, които се интересуват и разбират, ще се радвам да чуя компетентно
мнение. Blush
Благодаря ви предварително

# 616
  • Варна
Парфюмът не беше тестер, беше си с целуфан опакован, картонена кутия и т.н. В сайта също не е обявен като тестер.
Защо при пълно опаковане нямаше празен ход на пулверизатора, мога само да гадая.
В крайна сметка с Елинор се разбрахме да го върна за тяхна сметка и ще ми пратят друг.
Надявам се със заменения продукт да нямам проблем.

Да споделя - получих си новото Chloe 75 мл. - без забележки. Останах с добри впечатления от сайта относно рекламация и коректно отношение.

# 617
Новите Монтали са с щипката по средата на капачката. Старите са предпазни и трябва да се махнат.

# 618
  • Sofia
И моя нов Монтал  - Intense roses  musk е с такъв клипс. Нямам  съмнения,  въпреки че го  взех на сляпо, безобразно  траен е.
Някой питаше за роза - тази е като сладко от  рози , вкусна, сочна и нежна, а мускусът е от сапунения вид, който придава  чиста свежест на композицията.

# 619
  • София
Е много ви благодаря! човъркаше ме...
А новите от кога започват? В смисъл от 2017та година вече това е дизайнът? или от 18та година вече това е дизайнът?
От любопитство питам Simple Smile
Karen, а твоята роза има ли залепено подобие на QR код или баркод? Пак от любопитство

# 620
  • Бургас
Аааааа ....интересно....май само на мен са пробутали от старите Монтали Laughing Laughing ....но пак си уникално хубав

# 621
  • София
Аааааа ....интересно....май само на мен са пробутали от старите Монтали Laughing Laughing ....но пак си уникално хубав

И на мен, и на мен  Mr. Green

# 622
Само на тестерите ли или на всички ? На страницата на Монтал в Инстаграм не виждам с предпазител по средата на капачката ? Само една единствена снимка намерих с такъв !

Новите Монтали са с щипката по средата на капачката. Старите са предпазни и трябва да се махнат.

# 623
  • София

И на мен, и на мен  Mr. Green
И моите два Монтали са от старите - дори не знаех, че щипката вече минава през самата капачка.
На Мансера пък капачката му е винт, което адски ме дразни - сутрин докато отвъртя, пък да се напръскам, пък да завъртя, аман.

# 624
  • София
Само на тестерите ли или на всички ? На страницата на Монтал в Инстаграм не виждам с предпазител по средата на капачката ? Само една единствена снимка намерих с такъв !

тази снимка ли?
https://www.fragrantica.com/news/M-is-for-Montale-Exclusive-Inte … Montale-7852.html
Питам, защото това е единствената, която аз намерих изобщо в нета. Та може с твоята да станат две Simple Smile

# 625
Имат 2 такива на страницата на Монтал в Инстаграм. Ще проечета и тази статия

тази снимка ли?
https://www.fragrantica.com/news/M-is-for-Montale-Exclusive-Inte … Montale-7852.html
Питам, защото това е единствената, която аз намерих изобщо в нета. Та може с твоята да станат две Simple Smile

# 626
  • София
Ето още няколко снимки на Монтал с клипс по средата на капачката.
Скрит текст:

# 627
  • София
Новите Монтали са така, за съжаление. Беше удобно преди, защото имаше реално приложение тази “джвъчка” Wink))))

# 628
И аз чакам един Монтал уж за 06.12, като пристигне ще споделя дали е от новите модели. Старият модел ми допада повече, сега тази щипка реално няма никаква функция, само излишен кич.

# 629
  • София
Дами, имам питане. Досега не съм поръчвала парфюми от сайтове, позиционирани в България. Прегледах темата, но не успях да получа еднозначен отговор на въпроса, който ме вълнува, а именно notino.bg
Искам да поръчам Amouage Honour, но все още не мога да се навия. Моля, споделете мнения 🤔🙄

Общи условия

Активация на акаунт