"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 525
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • В градината...
Дидка, имаме си диваци -юнаци с тебе.

# 211
Идвам да си излея... хм... не е болка, а негодувание, но първо по-важното Simple Smile) Прекрасни са ви юнаците и момите, момичета!
Мина ми, само от поглеждането на постовете ви!

Да направя кратък отчет - инсеминация на 03.10 (прогестерон над 1), прогестерон на 09.10 - над 13, пия си дуфастона и фолиевата, предстои тест на 16-ти.

За какво тръгнах да пиша ли, за това, че и една чаша чай не мога да изпия, без да се провери дали мащерката/лаванфулата... са подходящи за бременни.., а още дори няма как да има положителен тест...

Много ми е хубаво, че ме обгрижват, но поне да знаех, че съм бременна...

# 212
  • На остров
Лебед глези се и не го мисли. Нека се грижи човека, много по добре е от да не се интересува ! Стискам много палци за 16 !
Дидка съжалявам, понякога трябва да приемем фактите просто.

# 213
  • гр.София
Добър вечер!
Уанче как си, мина ли всичко?
Лебед и аз стискам палци, още малко остана до теста!
Аз няма с какво да се похваля! Само да се оплаквам имам, ама няма да го направя, защото рвших че няма да обръщам внимание на битови негативизми! Да сме живи и здрави и това е!

# 214
Привет на всички!

Две в едно, изключително съжалявам за това, което преживяваш! 😕
Не е честно!
Лебед, стискам палци за положителен резултат!🤞
Верабел, ужасна загуба! 😢Дано бързо се съвземете!

Видях едни прекрасни малки госпожици тук, живи и здрави да са!

# 215
  • На остров
Монтал как си ти ?
Мария оплаквай се, поне да ти олекне !

# 216
  • Пловдив
Добро утро!Кафе...?

Уанче,не сподели как си?Захладня ли при вас?Леу как е?

Мимче,пиши...ще ти олекне.

# 217
  • На остров
Мистик да по хладно е, Лео беше болен и пак е на път да се разболее. Аз не съм добре, но това е друга тема.

# 218
  • В градината...
Уанче, ами оплаквайте се тука, за какво сме иначе!

# 219
Привет момичета,
отрицателен ми е резултата (не издържах и правих в неделя 1.86, но днес вече е 0,85) - предстои подаване на документи за фонд...  (сега трябва да видя какво и как се прави) и малко почивка от процедури, напрежение, прогестерони, кръвни, мисли, най-накрая да се фокусирам върху работата, че всичко изостана.
Хубав ден момичета!

# 220
Монтал как си ти ?
Мария оплаквай се, поне да ти олекне !

Две в едно, добре съм, благодаря. Доста ме боли бъбрекът, че госпожицата си стои напречно и буквално си е сложила главичката към него, но не се оплаквам, търпя. Надявам се да устискам до началото на декември, когато ще вляза в деветия и после да раждам.

# 221
Здравейте момичета!

Нова съм в темата, забременях в първият ни месец на опити, на 39 години.
Бременността е изключително желана, но напредналата ни възраст (моята и на съпуга ми) ме тревожи, защото рискът за бъдещото дете е голям (от гледна точка генетични заболявания).

Днес чакам резултатите от последните генетични изследвания, за унаследен и възрасов риск, и ми е свито и притеснено ...Sad

Четох малко назад и много съжалявам за неуспехите и загубите Pensive

Две в едно, Лебед, Дидка-Мони, Верабел, едно голямо гуш от мен!

# 222
  • Пловдив
Добре дошла!  Peace
Дано са добри резултатите и притесненията ти са напразни!

п.п.Разкажи малко повече за себе си...

# 223
Лебед,съжалявам.
Anwen,добре дошла.Стискам палци за добри резултати.
Две в едно,изпуснала съм аз последния влак.Мечтата си не пускам.Страхувам се,че ако патето се съгласи на някаква процедура и не успеем...няма да го преживея лесно.Все още мнението ми е категорично-ако имаме финансова възможност за процедура е по-добре да ги използваме за осиновяване.
Ц отново ме разтревожи.За пореден път подути лимфни възли,този път и на главата.Надявам се да е от зъби(избиват номер 17 и 18).Не е кашлял,няма хрема,гърлото и дишането са спокойни.От вчера е с 37,2-37,3. Утре ще са готови резултатите от кръвта.
Имаме си плодчета на две вишни и цвят на друга.Бабите казват,че зимата ще е дълга и тежка.Миналата есен цъфна люляка,пак така казаха,но не познаха.
Прегръдки!
Резултатите са готови! Неутрофилите са 5% при долна граница 17%.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 16:37 от didka-moni

# 224

Днес чакам резултатите от последните генетични изследвания, за унаследен и възрасов риск, и ми е свито и притеснено ...Sad

Не се притеснявай! Аз съм на 42г. Когато ми се обадиха от лабораторията, за да ми съобщят, че резултата от пренатеста е готов щях да изпусна слушалката от страх, но всичко си беше ок.
Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт