"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 521
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Понякога да - просто хормоните не следват естетствния си цикъл. Но аз си усещам ановулаторните цикли - нямам боцкане в Я по време на О, нямам ЦС и накрая нямам и чувствителност в гърдите, за което е отговорен прогестерона.
Днес ще пусна кръвни иследвания да видим 😐

# 136
  • тук-там
Безсмислено е! При това закъснение ЧХГ следва да е 4-ри цифрено число. Всички уринарни тестове са мн чувствителни и хващат стойности от 20 нагоре. При редовен Ц показват и преди закъснението.

# 137
  • В градината...
Задържан фоликул.Ако не се пукне сам, ходиш на лекар за хормони.

# 138
Здравейте момичета. С някои се познаваме, с други не, но след няколко години прекъсване пак съм в темата. За тези, с които не се познаваме - на 40 съм, с две дъщери на 16 и 12. И бременна в 11 седмица. Неплнувано, неочаквано и предизвикало много вълнения. Надявам се всичко да е на ред и може би да е момче - на мм ще му дойде добре с три жени и едно женско куче е Yum

# 139
Ava, изключително много се радвам за теб!!! Следя темата откакто и ти пишеше, но никога не съм се включвала в нея. Твоят пост днес ме развълнува и ме провокира да пиша. Пожелавам ти прекрасна бременност! Знам колко много искахте още едно детенце!!!

# 140
  • Пловдив
Добро утро!

_Ava_...голяма изненада!Честито! Peace Помня,че и преди опитвахте и не се получаваше и прекратихте опитите...имаше ли медицинска причина?

# 141
Благодаря момичета! Преди 5-6 години си говорехме с мм за трето дете. В началото много се надявах и очаквах да забременея. После с времето се примирих, че не се получава.Започнахме да си представяме живота пътувайки и чакайки внуци след десетина години. И точно съвсем се отказахме се оказах бременна. Истината е, че така и не се пазехме, но след толкова години вярвах, че просто имаме някакъв проблем. Определено беше шок, но свикнахме с мисълта. Сега трябва да свикна и с друг ритъм. Хвърлям се на няколко фронта и явно ми дойде в повече. Сега лежа в къщи след едно слабо зацапване и малко отлепяне. Ще се кротвам вече.

# 142
Ава 🤗 пиши по-често тук, ще дадеш надежда на много жени.

# 143
  • Пловдив
amini.вие как сте?Как са прекрасните сладурковци?  Grinning

# 144
Супер, Ava, аз се надявам на същото - на 39 години и съм и силно искам трето дете (по възможност момиче:). Успех!

Аз тази седмица получих първия си цикъл след аборт в края на август (мисед в 9 г.с.). Ще видим колко още трябва да изчакам, преди да опитаме още веднъж...

# 145
  • Пловдив
Jeneviev...жалко... Hug
Почивка от нови опити поне 3-6 месеца.

# 146
  • В градината...
Ава, много се радвам. Ще свикнеш, ама и ти много се раздаваш! Прегръдки и пиши!

# 147
Мистик, добре са децата, кашлят малко, но сякаш не е сериозно.

# 148
  • На остров
Мистик не е нужно да се прави толкова дълга почивка от опити освен ако не е нещо супер специално.

# 149
Моя приятелка навремето абортира в 6 месец, тогава и казаха 6 месеца без опити, но тя забременя по-рано и роди живо и здраво момченце.

Общи условия

Активация на акаунт