В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 43

• 60 707
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Столове намерих и харесах, за което отново благодаря за идеите! В К2 имат много богат избор.
Сега търся комплект за хранене- чинии, купички, от- до. Освен магазините по центъра да предложите други?

# 316
Столове намерих и харесах, за което отново благодаря за идеите! В К2 имат много богат избор.
Сега търся комплект за хранене- чинии, купички, от- до. Освен магазините по центъра да предложите други?
Юск?

# 317
Да, и там ще погледна, не се бях сетила, благодаря! Трябва ми някакъв не всекидневен комплект, а нещо по- така.По кварталите, мисля ще има добри предложения за магазини...

# 318
Ако не се лъжа на Евро1Зоун до пазара имаше сервизи.
Защо не видите в интернет също? Може да намерите на по-приемливи цени. В СБА до Практикер май също имаше.

# 319
  • Велико Търново
В метро има добри прибори, на сравнително приемливи цени. В хм хоум онлайн има също хубави прибори.
Аз исках прибори с дъъъълги дръжки и едва си намерих такива каквито си представях, за моя изненада в метро. Погледни и в магазина за домашни потреби на Васил Левски, срещу Валентина, слиза се по едни стъпала надолу. Там има доста неща, но на мен ми простеят, честно казано.

# 320
Мерсии!
хм хоум онлайн- това онлайн магазин ли е?
Те не ми вършат работа онлин магазините, искам да  е "на живо".

# 321
  • В.Търново
Да, и там ще погледна, не се бях сетила, благодаря! Трябва ми някакъв не всекидневен комплект, а нещо по- така.По кварталите, мисля ще има добри предложения за магазини...
Има голям избор в Практикер.

# 322
  • Beyond the stars
Метро имат добри промоции от време на време. На пазара в "тунела"  между зеленчуковата и 5то авеню част има два магазина малко олд скул тип за домашни потреби.
Иначе моите са икейски и съм много доволна, ама трябва онлайн за тях.

# 323
  • В.Търново
Моля ви, СПЕШНО ми трябва мнение за д-р Емил Николов от очна клиника Униклиник на бул.България.Имало и някакъв доктор от Варна, който идвал всеки месец в Св.Петка.Кой ми препоръчвате?За второ мнение ми трябва, иначе искат да ме вкарат в болница за изследвания.Това , което ми наговори д-р МИЛАНОВА МЕ ВТРЕЩИ.Иска да вляза на 15 януари.Трябва ми спешно второ мнение.

Отидох при д-р Емил Георгиев.Малко ми се видя стара апаратурата при него.Дано да е ддобър лекар.Каза ми съвсем различно от д-р Миланова.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 16:43 от rusalka1

# 324
Този е от Варна ли?

# 325
Моля ви, СПЕШНО ми трябва мнение за д-р Емил Николов от очна клиника Униклиник на бул.България.Имало и някакъв доктор от Варна, който идвал всеки месец в Св.Петка.Кой ми препоръчвате?За второ мнение ми трябва, иначе искат да ме вкарат в болница за изследвания.Това , което ми наговори д-р МИЛАНОВА МЕ ВТРЕЩИ.Иска да вляза на 15 януари.Трябва ми спешно второ мнение.

Отидох при д-р Емил Георгиев.Малко ми се видя стара апаратурата при него.Дано да е ддобър лекар.Каза ми съвсем различно от д-р Миланова.

Николов е много добър. Бих препоръчала и д-р Цветанова от Г. Оряховица, МЦ " Визус".

# 326
  • При децата ми
Аз също бих препоръчала д-р Цветанова от Горна. Водя там голямото дете и сме доволни.

# 327
  • В.Търново
Д-р Георгиев имал в кабинета скенер, който може да види ретината и в дълбочина.Струва 90лв.Мисля да си ги направя другия или по-другия месец.Този скенер бил единствения в града.

# 328
  • Велико Търново
В оптика Леонардо, кой офталмолог преглежда?

# 329
Емил Николов - не! Хиляди *да* за Цветанова! Страшен всепризнат професионалист!:)

Общи условия

Активация на акаунт