В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 43

• 60 720
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Да ви кажа според мен като цяло от спешен до спешен случай има разлика. И другото, ако наистина човек се чувства много зле влиза и това е....чакала съм много пред спешно с контузии само, иначе слава богу директно като се е налагало сме влизали. Тези дни за съжаление съм нон стоп в болницата, та смятам, ще се стараят максимално да си вършат работата. Лошото е липсата на персонал и вече поостаряла база. Абе има доктори в този град 🙏

# 346
Дано да се появи нещо частно наистина. В спешното по-добре да не се налага кракът ти да стъпва. Такова грозно отношение. Докато майка ми береше душа, хвърлена на кушетка дежурните си обсъждаха кой какъв коктейл е пил предната вечер, с едни хилежи, едно чудо.

# 347
  • Beyond the stars
Аз не отричам, че лекари има и базата е кофти. Също и че моята разбита глава не беше спешен случай на фона на хората в носилки. Просто би било хубаво да има нещо частно като алтернатива. Щото все пак не ми беше особено хубаво да си стоя с кървяща рана. В моя случай Авицена беше добра алтернатива, ама не са денонощни.

# 348
  • Велико Търново
Да, като цяло не е зле наистина да има алтернатива.
Колкото до разговорите за коктейли и прочие-вие можете ли да се поставите на тяхно място - няма празници, няма делници....болни хора, млади стари и т.н. Нали и те трябва по някакъв начин да оцеляват психически. Аз лично предпочитам да си говорят глупости, отколкото да се тюхкат и ваят как хората страдат и колко е зле. Не им се сърдете, защото и те са хора и то с една от най-сериозните професии! Разбира се, изключвам лекари, които не заслужават да получат благодарност, защото има и такива

# 349
/Пиша от болницата. Планирахме да сме гости на града за празниците, но с пристигането детето ми припадна. Линейка дойде за броени минути, всички от спешно, детско, лаборатория и още и още са изключително любезни, търпеливи и експедитивни. Огромно благодаря !Остава да ни изпишат.

# 350
За много години, момичета!
Дано болните са в добро здраве.
Аз леко с негативизъм искам да споделя за един магазин, да не се излъже някой като мен.
Да пиша ли? Става дума за " Кристален свят / дом ли да беше/" на центъра.

# 351
  • Велико Търново
Честита да е новата 2019!
С началото на годината, започвам и търсенето на детегледачка. Моля ви, ако някой има предложения, препоръка или категорично отрицателно мнение за конкретна жена, да споделя тук или на лични.
Благодаря предварително!

# 352
Някой знае ли къде точно е кабинета на д-р Антонов (ортопед)? В нета пише само, че е в новата болница.

# 353
На първия етаж, Аркус Медикъл.

# 354
Здравейте,
родом съм от Велико Търново,но в момента живея и работя в София. Имам детенце на 2 год и обмислям варианта да се върна отново в родния град. Въпросът ми е как стоят нещата относно кандидатстването за ясла и какви са изискванията на които родителите трябва да отговарят-  целогодишен ли е приемат,адресна регистрация необходима ли е, има ли изискване родителите да работят и т.н.
Благодаря предварително!

# 355
Здравейте, моля за мнение къде в Търново правят хубави питки? Трябват ми и на парченца и цяла. И ориентировъчни цени.
Благодаря

# 356
Момичета, търся мнения за микроблейдинг в Търново . / За София и Варна знам, но си мисля, дали и тук няма/ Благодаря!

# 357
  • Велико Търново
Здравейте, моля за мнение къде в Търново правят хубави питки? Трябват ми и на парченца и цяла. И ориентировъчни цени.
Благодаря
Много са хубави питките на баничарница "Виктория". Намира се до Ла Скала. Голяма питка със сирене е около 15 лв.

# 358
  • Велико Търново
Момичета, търся мнения за микроблейдинг в Търново . / За София и Варна знам, но си мисля, дали и тук няма/ Благодаря!

Има и тук, идва от София жената. Мисля, че знаеш моята колежка, всички й харесват веждите. Мога да я питам за координати.

За погачи аз поръчвам страхотна от едно заведение за бързо хранене, което се намира точно зад спирката на Беляковско шоше по посока пазара, казва се Лунка. Цената миналата година беше 12 или 15 лв. но погачата беше огромна и много вкусна.

# 359
Сиска, ще съм благодарна за инфо:)

Общи условия

Активация на акаунт