Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 703
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
Вазелин е негър, за черната работа.
Тоя негър ще изплющи всички мацки още преди да си вдигнал платната Trollface И теб ще опука докато се усетиш. Ама нищо...каквото се случва на яхтата - си остава на яхтата Joy Пък и от един път не се ставало пе*ер@З Joy

Джу нали за готвачка се цани.
Гладен си умрЕл, честно. Пък и мен майка ми не ме е родила и изучила, за да съм обслужващ персонал на дупета Joy

# 586
Начи Ментата ще си прекара добре. И тубичка да е, и мавър да е, важното е Ментов да е доволен и щастлив. Няма да го мислим, да не се препъне в някой сюблимен миг.
Как хомо круиз? Яхтата ще е пълна с мацки. Вазелин е негър, за черната работа. Персоналът спи в една каюта. Джу нали за готвачка се цани.
Ментов, баба Сийче/кодовото име на мавъра ли е, бре? Ама и ти си една скрита лимонка.   Joy
Баба Спаска е. Съседка и приятелка на Кобрета. Вазелин е човек, негър, не туба. Кръстихме го така, защото с колкото мацки е бил, все за вазелин питат после,  hahaha Инак си е свестен. Върши тежката работа у нас. Зиме поддържа парното, рине сняг, носи, товари, това, онова, каквото дойде.

Вазелин е негър, за черната работа.
Тоя негър ще изплющи всички мацки още преди да си вдигнал платната Trollface И теб ще опука докато се усетиш. Ама нищо...каквото се случва на яхтата - си остава на яхтата Joy Пък и от един път не се ставало пе*ер@З Joy

Джу нали за готвачка се цани.
Гладен си умрЕл, честно. Пък и мен майка ми не ме е родила и изучила, за да съм обслужващ персонал на дупета Joy
Не се притеснявай, достатъчно е зает, за да мисли за глупости.

Ти сама пита за готвачка, аз нищо не съм казал, нали, що се сърдиш.

# 587
 Ами, Мента, във всякой случай, приятно плаване с Вазелина пожелаваме. Явно сте си дупе и гащи, па и ти все с хубаво го споменаваш ката ден. Впечатлен си. Grinning

Джу, остана ли ти време за програмата?

# 588
  • Тра-ла-ла
Джу, остана ли ти време за програмата?
Коя от всичките, че аз все съм в схеми?! Joy

# 589
Не съм впечатлен, приемам го за даденост. Отървах го от проблеми преди много години. Задължен ми е до гроб. Имаме го, като член на семейството. Човекът е предан и точен, какво е виновен, че е с голяма патка. Па ти се бъзикай колкото щеш..

# 590
Разговор - линк, - програма за  изчисления... Joy
Почини си малко, де!

Не съм впечатлен, приемам го за даденост. Отървах го от проблеми преди много години. Задължен ми е до гроб. Имаме го, като член на семейството. Човекът е предан и точен, какво е виновен, че е с голяма патка. Па ти се бъзикай колкото щеш..
Ментов, стига си се цупил кат пикла, дето не я отбелязват. 
 Много обичаш да се кодошиш, па не траеш на същото. Я се стегни!  Grinning

# 591
  • София
[
Ми така де. Мани гъзетата Simple Smile
Предлагам, 8 часов работен ден, кърска работа, обедна почифка, рана и квартира.
Сериозна рабута. И малко жувотни има, им се изрине, са напоят и наранат.....такива работи. Joy

# 592
[
Ми така де. Мани гъзетата Simple Smile
Сериозна рабута. И малко жувотни има, им се изрине, са напоят и наранат.....такива работи. Joy

Да си дойдем на думата. И аз и казах на Джукесата, че с Вазелин ще е по-гут, ма се цупи.

# 593
  • София
Стъпвай внимателно! Joy

Скрит текст:

# 594
  • Тра-ла-ла
Майна, подкара го като Митьо Пищова Joy Това ми напомня вица:
Ловен клуб! Събрали се верни другари край огъня! Пийват си люта ракия и руйно вино! Единият от ловците решава да разкаже история от младостта си, за да се изтъкне какъв невероятен ловец е:
- Вървя си аз из гората и изведнъж насреща ми мечка. Въобще не трепвам, вдигам пушката и я гръмвам между очите, мечката се свлича, претъркулва се и пада в една долчинка. Няма как, сам съм трябва да я извадя. Хващам й единия крак й го хвърлям на едното си рамо, хващам й другия крак и го хвърлям на другото си рамо!
В този момент телефонът на авджията звънва и той излиза да говори по бизнес дела. Не след дълго се връща плесва с ръце въодушевен и пита:
- Та, докъде бях стигнал?
- Единият крак на едното рамо, другият крак на другото рамо. - отговарят другарите му.
- А! Да...и ако знаете тая мацка после как я съсах от еб@не...Joy

# 595
Смешен виц. Чак толкоз не съм се треснал. В кондиция съм, винаги знам с кой патлак да стрелям. Освен това, докато аз говоря по тела, Вазелин ми измъква мечките. За глиганите, да не казвам. Преди година и лъв изкара богатирчето му черно. hahaha

# 596
  • Тра-ла-ла
Разговор - линк, - програма за  изчисления... Joy
Почини си малко, де!
Няма почивка. Дойда ли в Майна сити и не знам от къде се пръкват толкова ангажименти и проблеми.  Програмката ще си я инсталирам като се прибера в другото вкъщи на домашния комп. За сега съм си гушланала всички ретроградни планети и съм се самонаказала в ъгъла, че съм станала много зла гад. Най ме е страх от онзи Плутон в Козирог, който чисти ли чисти...и аз така искам да изчистя всички около мен. И се чудя да ги гръмна ли, да ги запаля ли или с една неутронна бомба отма да реша всички драми.  Trollface

След такава примамлива оферта...заплащнето в натура ли йе?! Joy Имам предвид в 5 литра краве мляко, някое сирене и суджуче....

# 597
  • София
Ми, ка щяло.
От млЕкото и Яйцата крем-карамел ш'направя
Сириньето, на гювеже  с пресно доматче, сужука, цвръкнат на жар........да видиш чи съм човек  начи. Laughing

# 598
Ся остава да кажеш, че и трактор имаш/караш и отиде коня у ряката.  Joy

# 599
Ми, ка щяло.
От млЕкото и Яйцата крем-карамел ш'направя
Сириньето, на гювеже  с пресно доматче, сужука, цвръкнат на жар........да видиш чи съм човек  начи. Laughing
И млеко с ориз, и яйца на очи стават. Ако има и чушка, миш-маш докарваш. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт