Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 476
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Ооо, то там даже още по-лесно се хваща. Солената вода е по-плодовита Laughing
УжасТ. Дали продават някакви тапи за отдолу?! Че ми предстои море и започвам да се плаша...
По-добре не влизай във водата.Има едни змийорки, дето със зъби вадят такива тапи и пак се навират в дупките. За най-сигурно стоиш на брега и се поливаш със шише вода и никакво лизане в морето - така ще си най-спокойна Wink

# 706
кх-кх, влизане може би? Innocent

... и никакво лизане в морето ...

# 707
А къде е тая тема? Не намерих. Искам да знам кога е безопасно да влизам във водата

# 708
# 709
За протокола - влизане,лизане,близане - в морето е опасно, не се знае какво може да пипнете или да глътнете или пък да поемете без да се усетите !  Безопасно влизане във вода е само стъпването в леген с вода под чардака при строго наблюдение от друго лице в случай, че се наложи незабавна помощ. 

# 710
  • Тра-ла-ла
А къде е тая тема? Не намерих. Искам да знам кога е безопасно да влизам във водата
Зимата. Когато минусовите температури са утрепали тия малки, щъкащи гадове. Joy

# 711
Абе, чак толкова морж не знам дали съм.

# 712
  • София
[
Да бееее, надай се. Simple Smile
Те замразяват матриял и ембриони, та ше ги уплаши малко студена вОда.
На жегата е истината, топло е, мързи ги и по-трудно шават. Joy
Но за всеки случай, има една сигурна технология. Взимаш стандартна дамска тапа, овалваш я хууубавичко в цимент, тикаш, отгоре слагаш и едно парче. Simple Smile Кат се намокри, ше цъфне и ше уплътни, а цимента ше я стегне. Бетон армЕ! Laughing Laughing Laughing
Само треба да уцелиш добре съотношението, че ако го предобриш, много ше натежи и мое станеш кат неваляшка. Joy Joy

# 713
  • Тра-ла-ла
Само треба да уцелиш добре съотношението, че ако го предобриш, много ше натежи и мое станеш кат неваляшка. Joy Joy
Joy Ахахаха. Е, баш тогава и ще се чуе как ми дрънчи нещо в главата Joy

# 714
  • Euskal Herria
[
Да бееее, надай се. Simple Smile
Те замразяват матриял и ембриони, та ше ги уплаши малко студена вОда.
Да беее... то от студа онази му работа на осеменителя ще стане на стафидка... чакай да пусне нещо Wink Ще си седят вътре, на топличко.

Айде, време е за следобедното кафе.

# 715
Допи ми се кафе

# 716
  • София

И ДУ! Вече съм работна. Е, отдъхнах си ... пиша на компютър, не от тел, който понякога таквизи думи ти измъква ... Joy
В показвателната тема, гледам, че обаждаш, че си била по Приморско. Е, зависи къде, ма явно сме били по ено и също време. Simple Smile

Айде, време е за следобедното кафе.
Мъже, жени, нема разлика. Simple Smile Жените, се налитат на таквиз или на пожарникарчета, градинарчета..... Simple Smile
Па на сички мъже им дай чорапи, жартиери........гащи, по без гащи. Simple Smile

# 717
  • Euskal Herria

Мъже, жени, нема разлика. Simple Smile Жените, се налитат на таквиз или на пожарникарчета, градинарчета..... Simple Smile
Па на сички мъже им дай чорапи, жартиери........гащи, по без гащи. Simple Smile
Бре, стреснА ме! За к`во са им жартиери на мъжете? Wink

Айде, кафето е изпито, продължавам по план.
Скрит текст:
Пусто, ако ми падне тоя, дето е проектирал и обзавеждал апартамента... Сигурно не може да седне на задника си от благословиите ми Simple Smile.

# 718
Най-сетне се прибрах и си краднах малко време да се образовам и аз. И те я заключили. Бива ли тъй!?
И понеже явно ми върви на работа днес, продължавам да я върша. Grinning

# 719
  • София

Бре, стреснА ме! За к`во са им жартиери на мъжете? Wink

Скрит текст:
Пусто, ако ми падне тоя, дето е проектирал и обзавеждал апартамента... Сигурно не може да седне на задника си от благословиите ми Simple Smile.
А, чи как. Требат си. Я за чорапи, я за ризи, я и за двете накуп. Joy

Скрит текст:

Скрит текст:
Ааааааа, нема се плашиш. Аз се си ъпгрейдвам таквиз недоразумения. И в нас, сега е пълно с ниши, кьошенца и секви неизползваеми пространства. Колкот и да се стараеш, все остава. Кат турнеш и гараж, барака, 2 мазета и таван..........ух-та-леле. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт