♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 72

• 78 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Втори тийзър към Безжизнените!

# 256
Втори тийзър към Безжизнените!

Оха!!!  Party Party Party

Е как пък баш 6 избраха, гаднярииииииии  #Cussing out

# 257
Tempi, 🤗  на шести ли ви почват Щурчетата?😙

Божеее, какво доживяхме.... Кака лайкнала Елка!😳

# 258
Tempi, 🤗  на шести ли ви почват Щурчетата?😙

Ама позна от раз  Mr. Green

6, 7 и 8 са  ooooh! ooooh! Искам вече края на септемвриииииии #Cussing out #Cussing out

# 259
Вторият тийзър с руски суб.

https://m.vk.com/video-132999259_456241002

# 260
От снощи не съм ви проверявала. Цяла нощ се стрясках на сън , тъкмо се унеса и хоп аркадаша на Баръш се изцъкли - шегичка. Къде ги намира тези отрепки, може да е роднина на кака му. За вампирите ще  чакам вашите коментари. Не си падам по този жанр, а от това което видях ще бъде голямо касапене. Като пилотен проект се надявам да намери своята аудитория. Ще стискам палци за Елчин.
Аз си падам  по романтиката- любов,  страдание и лудост. Така успявам да се спася от вампирите в реала, като си живея в моя паралелен свят.
За радост на очите ви слагам един свеж колаж.

Приятна вечер!

# 261
Добър вечер, фенки на ЕЛБар!
Темпи, благодаря за вълнуващото четиво! Много ще ми е интересно продължението.
Доколкото съм запозната "БГ" означава Большая группа /голямата група/, а не България. Скоро попаднах на въпрос и отговор за тази абревиатура.
Приятна вечер и радостни новини от любимците ни!

# 262
Започнаха да се появяват снимки от сетс на Безжизнените.

Елка и вампир да играе пак си е красавица!😍

😂😂😂

tomidami, 🤗 благодаря, че разясни този казус! Поне не ние сме открили Борко в плановете на Хилял Сарал...

# 263
# 264
Добър вечер, фенки на ЕЛБар!
Темпи, благодаря за вълнуващото четиво! Много ще ми е интересно продължението.
Доколкото съм запозната "БГ" означава Большая группа /голямата група/, а не България. Скоро попаднах на въпрос и отговор за тази абревиатура.
Приятна вечер и радостни новини от любимците ни!
Да, БГ означава точно това, ето тази група наричат така - https://vk.com/kiralikasktvstar

Ауу, Елка едновременно ми се струва и хубава и плашеща с това светло око Mr. Green

От Керем

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 21:17 от *Виви*

# 265
Къде ги намира тези отрепки, може да е роднина на кака му.

Не е роднина, човека е с униформа на сервитьор от крайбрежно кафене, в началото на Чешме 2 имаше негова снимка с фен със същата униформа.

Hug  bouquet

Красив вампир е Елка  Heart Eyes

# 266
 smile3506 smile3506 smile3506

Скрит текст:
Някъде в Чешме. Ден пореден, маса и компания същата. Тема на разговор взаимоотношенията в една двойка, без значение на статуса пред обществото. Една от участничките в дискусията небезизвестната Гюпсе ханъм, стигайки до същността на темата споделя на висок глас:
- Кога в една връзка няма разправии, ашкъм?
- Когато жената винаги се смее на вицовете, които разказва половинът и, а той съответно  не се смее на прическите и тоалетите й.- смутено и някак апатично отговаря Баръш А. бей.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 23:13 от Slawena

# 267
  • Варна
Добра вечер момичета! HeartHeartHeart

Ooo това го бях забравила - Корай - робот+таблет  JoyJoyJoyJoyJoy
това беше много идейно и много съм се смяла с тези сцени - как ги преследваше навсякъде;

smile3506 smile3506 smile3506

Някъде в Чешме. Ден пореден, маса и компания същата. Тема на разговор взаимоотношенията в една двойка, без значение на статуса пред обществото. Една от участничките в дискусията небезизвестната Гюпсе ханъм, стигайки до същността на темата споделя на висок глас:
- Кога в една връзка няма разправии, ашкъм?
- Когато жената винаги се смее на вицовете, които разказва половинът и, а той съответно  не се смее на прическите и тоалетите й.- смутено и някак апатично отговаря Баръш А. бей.

LaughingLaughingLaughing ай .... Славе направо й разказа играта на кака

Елка Вампирска си я чакам с нетърпение; Нещо втория фраг не ми хареса - много махленско и туу мач кърваво.

# 268
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

# 269

Оооо , не, може да си ми приятел, но не посягай тук...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт