♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 72

• 78 531
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Здравйте : )

Много хубава картинка - Елчо и Боре ( разбира се с петно Simple Smile)))  );

Темпи, това не успях да разбера  и се чудех дали Нумел е вампир в началото на историята; Мерси за уточнението;

Много беше мило като му направи куклата. Искаше да му подари нещо. Елчин в тези сцени е много красива.

Алексче, много са ми особени филми направени по такъв начин - Дъно и Безжизнени; Чудя се дали нещо не ми достига, но трудно ги разбирам и следя нишката; Повече време ми трябва; Има много скрити, завоалирани послания; Харесвам ги обаче. Предизвикателство е.

# 526
Аз пък не ги разбирам въобще.....опитвам се, но все се връщам в началото. Това прехвърляне от бъдеще в сегашно, пък после в минало време ми отнема много време и усилие докато разбера кое, кога се случва.
Той вече бил вампир, а го даржат затворен, ми  как пък не се издаде по някакъв начин тоз вампир Нумел, че не е човек, а кой я отведе от там т.т. взе трупът и...само разбрах, че е в ковчега и я прекараха през няколко океяна.....
Много ми е любопитно Елка колко време са я навивали за този сериал.
Четох интервютата и т.н. и всичко което сте постнали в темата, но не мога да разбера....този неин образ ми е достаааааа странен.
В началото на сериала и аз си я харесах една такава вяла, сърдечна....това с подаръка сламена кукла/то поскоро на вудо кукла приличаше/  за непознатия беше много мил и сърдечен жест....и след това спрях да дишам.

# 527
  • Варна
Буболинке, много хубаво си го написала - прехвърляне в бъдеще, сегашно, минало; Това ме наведе на мисълта, че искат да създадат илюзията , че времето няма значение; По тази тема учените напоследък са много активни и казват, че времето не е това , което ние знаем и възприемаме, нито миналото, настоящето и бъдещето. Но това са много абстрактни и трудно асимилируеми теории;
Като прочетох първото ти изречение и просто ми светна идеята зад това Heart Eyes времето няма значение - то се събира в 1 точка и разпъва и пак се събира . . .

Сериала е много иновативен за тяхната индустрия и според мен бързо се е навила Елка. На мен ми харесва как играе.

Понеже си падам по такава тематика за свръхспособности и сили и много обичам Свръхестествено (Supernatural) , който е американска продукция и имам следните наблюдения: Турците не могат да се справят с по-кратката форма - филм от час и половина или сериал с 45 минутна серия; Имаш усещането ,че много мудно вървят нещата, че не успяват да доразкажат историята; Тези от Супернейджърал за 45 минути имам чувстото, че е съм гледала 45 часа филм, а комшиите - 1 час - все едно само си натиснал едно копче : )))))  Може и да е търсен ефект. Или просто при тях си тече по друг начин времето  : ))))

# 528
Боби, 🤗 съгласна съм , че този вид филми изискват повече концентрация, фиксиране и напрягане върху развитието на епизодите, сцените и персонажите и ги гледам , но само ако реша, че си струва.
Дъно започнах да го гледам заради Неслихан и интересната интрига, после открих Илкер Калели и залепнах за монитора.
Невероятен актьор, коренно различен от всичко, което бях гледала от турското кино. Този , невзрачен на пръв поглед мъж , просто има огромен талант.😳
Така до края на сериала нямах никакъв проблем нито с множеството убийства и сцени на насилие, нито с експериментите на сценаристите.
При Безжизнените все още нямам такъв мотив, но може би в подходящ момент ще ми се случи да го гледам.🤔

А, 🙄Юско се е тагнал от парижкото летище Шарл Де Гол!!!

Дали пък няма да се премести да живее във Франция , та да престанем да го дъвчем...

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 15:08 от alex_94

# 529
  • Варна
Алексче, няма как всичко да харесаме. Хубавото е, че като ги гледаме през мрежата, може да си превъртим и да не губим време - на 2 на 3 и айде : ))))

# 530
И пак да се включа  Mr. Green

Елка не са я навивали хич - тя сама си каза, че щом е чула за проекта, сама е отишла при продуцентите и е казала: "Здравейте, аз съм Мия"  hahaha hahaha

Нумел е вампир, но не е ясно Дмитрий ли е превърнал него, или Нумел е превърнал Дмитрий  newsm78 Там има още неща, които да се изясняват  Whistling Според мен е първият вариант, а Дмитрий е убил и семейството му - за това намекна със заплахата, че ще намери всички негови близки и ще ги убие, ако не му помогне... И първата жертва бе Елиф  ooooh! ooooh!

По подробно довечера, че от телефона трудно пиша а и мозъка ми вече изключва  Mr. Green Joy

# 531
И пак да се включа  Mr. Green

Елка не са я навивали хич - тя сама си каза, че щом е чула за проекта, сама е отишла при продуцентите и е казала: "Здравейте, аз съм Мия"  hahaha hahaha

Нумел е вампир, но не е ясно Дмитрий ли е превърнал него, или Нумел е превърнал Дмитрий  newsm78 Там има още неща, които да се изясняват  Whistling Според мен е първият вариант, а Дмитрий е убил и семейството му - за това намекна със заплахата, че ще намери всички негови близки и ще ги убие, ако не му помогне... И първата жертва бе Елиф  ooooh! ooooh!

По подробно довечера, че от телефона трудно пиша а и мозъка ми вече изключва  Mr. Green Joy
Темпи Hug така ли е казала...браво на Елка Mr. Green
А да питам като съм тръгнала така с въпросите тази жена с Нумел каква му беше макйка или newsm78 и дали и тя е вампирка. Елиф беше красиво момиче...стана ми жал за нея. Дмитрий ми изглежда малко шантав и разглезен вампир...чист хулиган Mr. Green Значи Дмитрий е от по старите вампири....и така като види някоя симпатична жертва ходи и и вдъхва нов безсмъртен живот. Да видиш ти.....
Чакам ти расъжденията с нетърпение.
Боби, мерси за това, че ми обясни как стоят нещата..........аз си признавам гледах обаче с едното око и готова веднага да изключа, но пък ми е страшно любопитно.

# 532
Момичета, коя от вас ще ми пусне линк за Вампирите? За двете серии. Заразихте ме с коментарите си. Благодаря ви. Колкото за Юско,  Амин дай Боже, дано билета му да е без връщане. Гупсе я командироваме в лудницата в Карлуково. А Елчин и Баръш да си живеят живота, както намерят за добре.

# 533
# 534
Двете серии на вампирите. Не знам как го правят рускините, но вече са със субки  Shocked

https://vk.com/video-126686270_456239507?list=48e23a20dd15b4d962

https://vk.com/video-126686270_456239508?list=8f9dafbef5b2a40399
А това е пост на Диди с руски превод.

# 535
  • Варна
Темпи,
каквото успях да разбера: Димитрий по някаква причина иска Нумел на своя страна - може би е много силен. Останах с впечатление ,че той се е отказал от вампирството, в смисъл да убива хора  и взима кръв като плазма или източна, може и животинска да беше;
Жената с него - май той я е превърнал. Но имаше много откъслечни реплики и не можа да навържа нишката;

# 536
Темпи,
каквото успях да разбера: Димитрий по някаква причина иска Нумел на своя страна - може би е много силен. Останах с впечатление ,че той се е отказал от вампирството, в смисъл да убива хора  и взима кръв като плазма или източна, може и животинска да беше;
Жената с него - май той я е превърнал. Но имаше много откъслечни реплики и не можа да навържа нишката;
Боби, мерси Simple Smile
Ааа знаех си Нумел е добрият, а Дмитрий лошият...както винаги Ин/Ян. Сега къде ли ще залитне Мия към светлата или тъмната страна. Остава сега двамата да се влюбят в нея и да почнат да си пият кръвта. Ужас. А с какво точно се занимава Нумел...бар ли има или нещо подобно.
Аз отивам да гледам на светло, че май доста неща съм пропуснала, а ми е интересно да му се невиди.
Кито да го командироваме до живот....там където е там да остане. Пък Гюла не знам даже като се сещам за зиналата и уста, език и зъби и ми идва да полея цветята.

# 537
# 538
Набързо  Joy Че Щурчетата пеят  Mr. Green

Жената с Нумел е спасена от него, но не е вампир  Peace Затова бяха снимките- спасил я е като дете, затова в началото се е представял за неин баща, после за приятел, съпруг, а сега играе ролята на неин син  Whistling Шантава работа, двамата са направили избора да не я преобразява, колкото и да е бил труден този избор  Mr. Green

И друго имаше ама забравих какво  hahaha Довечера като се прибера  hahaha

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 00:05 от tempestad

# 539
Сватбата на Фърат е  започнала, но гостите са помолени да не снимат!☹

Ще си останем до утре без сватбарите...😉

Общи условия

Активация на акаунт