Звездни компромати - 377

• 77 095
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Ако НЛО влезе във ВБ,не знам как ще я фотошопират 24/7??!

# 151
нло аххахахахахах

# 152
Много е готин, ммм...
Обаче, жена му.. Хм...
Колко години им е разликата?

Сега погледнах и съм в шок. Flushed Той е 90-та, тя 67-ма. Майка ми е 68-ма, а брат ми - 90-та, същата работа. Тази жена не я ли е срам, не знам. Rolling Eyes Ама аз да съм и аз няма да го изпусна Smile

# 153
Анна Шехтова живее в Дубай, но скоро беше в България за няколко проекта, единият е този :
http://www.kmeta.bg/anna-shehtova-prenese-karnaval-ot-karibite-v-sofiya-snimki
Христина Бобокова в списание Ева
https://www.eva.bg/article/34407-Khristina-Bobokova-Razpalvam-og … -igraya-si-s-nego
Виждала съм ги многократно и мога да твърдя, че на живо изглеждат по същия начин като на снимките, красиви, спокойни и приятни . Анна Шехтова е много усмихната.
Кремена Домусчиева е изключително ефирна и нежна като статуетка , но за съжаление малко е прекалила с промените в лицето. Всичко останало и е прекрасно - походка, маниери, тембър.
Не се сещам сега за други . Peace
Домусчиева и Шехтова са светлинни години назад от Бобокова поне според мен. Peace
Бих казала,че Люба Златева и Бояна Шарлопова са по-скоро добър пример.  Wink

# 154
  • Rock & Roll feeling ...
тва трябва да го осъзнаят всички чикиджии. има много несъразмерно тяло и немам предвид гърдите
мнението ми,което е +18:
Скрит текст:
На чикиждиите душичката не им се влече по съразмерност - да има големи ц*ц* и да пуска навсякъде.  Гледат на жената като обект за извращения,пардон  за забавление. Такива като НиЛо са пер-фек-тни. И тя много се гордее,че е желана. 

# 155
Векилска е на 44, а Калин на 37, не че 7 години са нещо фрапантно в любовта, но тя изглежда доста по-възрастна от него, въпреки че се старае. Но фактът, че любовта им е от години - силно ме изненада.

# 156
  • Наблизо
Ейй, за малко да ви изпусна пак Scream

Тара Рийд, 1

Само аз ли го виждам или Тара Рийд е като сестра на Андреа?

# 157
Векилска е на 44, а Калин на 37, не че 7 години са нещо фрапантно в любовта, но тя изглежда доста по-възрастна от него, въпреки че се старае. Но фактът, че любовта им е от години - силно ме изненада.

Тя преди си изглеждаше добре, сега вече се е отпуснала, но може да си има причини - и здравословни, и емоционални. Smirk

# 158
  • София-Младост
Векилска напълня след второто раждане и нещо явно хормонално има, но не можа да свали кг. Беше страхотна преди това. Но със Симеон някак не ми пасваха, той вечния шегаджия, тя улегнала. И двамата ги харесвам, но...случва се.

# 159
И аз мисля като Летящ Кактус - такива, които точат лиги по НЛо и подобни, дължината на краката й въобще не ги вълнува, те гледат на нея като на полов орган и до там ✌

# 160
Новата половинка на Симеон Колев известна ли е?

# 161
Сузанита с фризьора/ката си.
На 22-ри ще има нова песен-ByeBit*h
Отваряйте на своя отговорност!Не знам кое ме притеснява повече,ансамбълчето ѝ,или опашчЕто на момчето...за потта-ОК,всички се потим Laughing
Скрит текст:

# 162
Мен ме притеснява, че живеем в такива времена, в които такива уроди са идоли на младите.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 23:57 от Не се сърди, човече

# 163
Пробиха ме тръпки от страх...малко като от "Предизвестена смърт" го докарва.

# 164
  • Rock & Roll feeling ...
Калин Врачански ми беше създал друго усещане за вкуса си. Бившата му Силвия - едно излъчване, кокореше очи по боцките на Андреа, явно не би отказал, изловили го бяхас Т.  Духовникова,за което последната си развали взаимоотношениятъа с Иван и Андрей. А накравя Векилска. Странно,много странно.
( въобще не ми се връзват като двойка,намирам Векилска за дълбока вода,за да може да задържи вниманието на мъж,който може да има доста по-приятно изглеждащи жени,въпреки,че сам по себе си не е кой знае какво и той)

Общи условия

Активация на акаунт