Звездни компромати - 377

• 76 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Бях чела някъде една формула за изчисление колко високо ще стане детето: събира се ръста на таткото и майката и  се дели на 2. Ако става дума за момче, към резултата се прибавя 6,5, ако е момиче – изважда се същото число.

Например : (162+186):2= 348:2 = 174; за момче 174 + 6,5 = 180,5 см; за момиче 174 – 6,5 = 167,5 см.

# 391

Ето ви една ученичка, бъдеща звезда, но още не е ясно в какъв бранш 😂

# 392
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Колко ще е високо детето е работа на гените,не на математика.
От тази формула следва всички деца момчета в семейството да са с еднакъв ръст,и следователно момиченцата с техния.
Иначе за деца,такива с проблем в растежа(не генетично предопределени да са ниски) има хормонални терапии под форма на напитки или инжекции.Не знам обаче доколко са резултатни.

# 393
  • София
Скрит текст:
Само дето аз и да ги имам тези пари едва ли бих желала училище за детето ми по американската програма, защото както знаем, основното и средно американско образование не е много добро и доста по-късно във времето усвояват основни неща.

И колко деца си изпратила в основно и средно американско образование,та КАКТО ВСИЧКИ знаете,можеш да коментираш с такъв замах и категоричност.
Нека да позная - николко.Поредната образоваща се,седнала пред тв-то да гледа сериали и пресъздаваща разкази на братовчедка на приятелка на моя приятелка..

О,и само да те информирам ей така,да не се излагаш,дъщеря ми още в предучилищна(5г) ги учиха да пишат,от първи клас цели изречения от подлог-сказуемо и допълнение,както и да смятат до 100.Във втори и трети умножението,в четвърти решаване на дроби.В стандартно,държавно училище.

Хайде да запазим доброто възпитание и културата на общуване, много моля, за да не се излагаш ти, не аз. Не ме познаваш изобщо, за да знаеш от къде съдя и от къде имам наблюдения. Също така отдавна не живеем в крепостно и затворено общество от към достъп до информация, за който се интересува.

# 394
Много различно изглежда Сузанита в лице...
самата снимка е без коментар 😐

# 395
Чакайте сега,mvradova и Сузанита едно ли са??!
Защото срещам постове и на двете,като едната е при Ивайло Колев,а другата при Венелин Кондаков,а те пък не са ли яката конкуренция?!!

# 396
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Коментираш живот,който не живееш и ръсиш твърдения,зад които нямаш никакъв личен опит.
И така ли очакваш да ти вземат тезите на сериозно?!

# 397
Може ли да слагате снимките в скрит текст?
Сузатита е грозна, освен проста и вулгарна.

# 398
  • София
Коментираш живот,който не живееш и ръсиш твърдения,зад които нямаш никакъв личен опит.
И така ли очакваш да ти вземат тезите на сериозно?!

Ох, всеки човек е нормално преди да заживее някъде, да проучи нещата, които го интересуват основно, така че нямам никакво изискване и очакване моето мнение да се възприема като меродавно.
Но пък ако толкова държиш - качи един изходен тест от държавно училище в САЩ, от края на средното образование по математика, да сравним. Или пък кажи какъв процент американски ученици учат и владеят съответно чужд език. Най-добре не тук, а в темата за САЩ например.

# 399
На Мария детето учи не в Англо-американското училище в Панчарево, а в Англо-американската академия в Лозен. Таксата е малко по-ниска от ААУ и да, има униформи.
Нивото на обучение не искам да коментирам, но марките на дрехите и чантите са последното, което вълнува децата там, и то не поради друга причина, а защото в огромната си част те ги приемат за даденост, за разлика от децата в 125-то, например, където има както хора с големи възможности, така и такива със скромни и не на последно място такива, опитващи се да надскачат чергата си и парадиращи с марки.

На Мария детето учи точно в ААУ в Панчарево, а не в Англо-американския колеж в Лозен. Нивото на обучение в колежа не знам какво е. Но в ААУ е отлично.

Иначе, Рая (на Азис) учи в Италианския лицей, а не в ААУ.
На Бербатов децата не знам къде учат, но и те не са в ААУ.

# 400
  • София

Няма Кейдж в комбинацията.  Wink (вероятно объркване с Никълъс Кейдж)
Има Ханкс, Круз, Форд, Пит и Никълсън.  Sunglasses

# 401
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
 Maidenly,тоест личния ти опит се свежда до една кръгла нула.Няма какво повече да добавя.

# 402
Не виждам как скачането с топка в ръка ще удължи костите на крайниците или гръбнака. Това да не е някакъв апарат за разтягане. Simple Smile Обратното е - който от млад вади ген за височина и има талант за спорт, бива насочен към съответните спортове.

Със сигурност си има своето медицинско или научно обяснение. Както и обратното - щангистите например са със сравнително нисък ръст.

Щангистите са щангисти, защото са с нисък ръст, а не обратното. Simple Smile Тази щанга трябва да се вдига все пак, не е едно и също да я вдигнеш до 2 и до 3 м. Ако и крайниците са по-къси, още по-добре Wink

# 403
  • София
Чакайте сега,mvradova и Сузанита едно ли са??!
Защото срещам постове и на двете,като едната е при Ивайло Колев,а другата при Венелин Кондаков,а те пък не са ли яката конкуренция?!!
Да, това е все Сузанита. Явно ходи и при двамата.

# 404
Скрит текст:
//cdn.bg-mamma.com/Op6l/iWRgt.png[/img]
Ето ви една ученичка, бъдеща звезда, но още не е ясно в какъв бранш 😂
Ето ви едно дете!!

Общи условия

Активация на акаунт