Звездни компромати - 377

• 77 046
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мегз дъ пингуин и линия колела ли ще пуска?

# 331
  • София-Младост
Нямат ли униформи в това училище... Виждала съм стари снимки на това дете, с униформа. Потресаващи такси и... облекло...
Училището е създадено, за да обучава предимно деца от посолства и мисии...базата им е страхотна, ходила съм там!
Англо-американското училище НЕ следва стандартите на Министерството на образованието и науката и българската национална учебна програма.
Мисля, че нямат униформи...

# 332
https://www.instagram.com/p/BmyLjlxBUY1/?taken-by=elenkoleva_official
Елен Колева. По-различна от предишните "възвишени" снимки Crazy

# 333
  • София
Е, това не е ли Р. Кърджилова в гръб? Thinking
Не я ли видяхме и нея с подобно трико? newsm78

# 334
Явно правят реклама на тези бански, които били на А.Арабаджиева

# 335
  • До морето
Ох, не мога, вече всеки път като й видя името я чета Еленко Лева, както я беше написал някой тук съвсем скоро.

# 336
На Бербо щерката учи там също.
Те не са ли в Света София ?
Не,даже ако не се лъжа, в инстаграма му има снимка на Деа с бяла тениска с абревиатурата на училището.

# 337
Сутринта по The Voice слушах колко е недоволна Cheryl Cole, че Liam Payne продължил живота си като ерген след като се разделили. Тя си останала вкъщи с бебе, за което трябва да се грижи, а той обикалял света с различни момичета. Чувствала се така все едно съдбата й ударила шамар.
Милата няма късмет с мъжете, Liam колкото и да ми е симпатичен, си е момченце още и не става за баща. Не знам какво си е мислила Cheryl като е забременяла... Като гледам инстаграма й снимките с него си стоят, може би го обича Disappointed

https://www.instagram.com/p/BfgCxFsAY3t/?taken-by=cherylofficial
https://www.instagram.com/p/BSEw6PMhbx6/?taken-by=cherylofficial

# 338
Еди Мърфи пък пак щял да става баща....за 10-ти път.

# 339
  • София

Пффф... леле, това си е направо лудост Grinning Ама и ние тук в БГ си имаме такъв индивид - Ирена Милянкова. Доколкото знам има 6 деца и на 32 години вече е баба Grinning

# 340
Тя вече не е Милянкова, омъжи се

# 341

Пффф... леле, това си е направо лудост Grinning Ама и ние тук в БГ си имаме такъв индивид - Ирена Милянкова. Доколкото знам има 6 деца и на 32 години вече е баба Grinning
Това сме го пропуснали.

# 342
  • Pierrefonds, CA
32 години вече е баба Grinning

Мъжът й стана дядо, дъщеря му от предишния му брак( а може и да не е бил женен Grinning ), е родила. А не нейно дете.

# 343
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това американско училище не е направено за българи(че да се съобразяват с тяхните доходи),а цели специални хора от министерства,от посолства.Децата им едва ли знаят български или въобще имат намерение да го учат,затова и ходят там.Нямат друга алтернатива,а за родителите едва ли е проблем да платят 25 000 евро за учебната година.Иначе и аз смятам,че таксите са нереални като за нормално училище,предполагам до 12 клас е.
Апропо,таксата за университета Принстън 2017-2018 беше от порядъка на $65 000.

# 344
Това американско училище не е направено за българи(че да се съобразяват с тяхните доходи),а цели специални хора от министерства,от посолства.Децата им едва ли знаят български или въобще имат намерение да го учат,затова и ходят там.Нямат друга алтернатива,а за родителите едва ли е проблем да платят 25 000 евро за учебната година.Иначе и аз смятам,че таксите са нереални като за нормално училище,предполагам до 12 клас е.
Апропо,таксата за университета Принстън 2017-2018 беше от порядъка на $65 000.

Както и за златни отрочета - да останат недокоснати от държавната бг система докато дойде времето за колеж в чужбина .

Общи условия

Активация на акаунт