Звездни компромати - 377

• 77 012
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • На морето!
Криско с гаджето на море:
Скрит текст:

Той май рядко има изцепки, за разлика от "дамите" в неговия музикален стил, хитро момче ще се  окаже или поне късметлия, изглежда му върви и в бизнеса, и все със сериозни връзки /Ася Капчикова той направи известна докато бяха заедно ако не се лъжа/.

По повод училищата и таксите им- бих била много разочарована ако плащам такива суми и детето ми учи с потенциални Сузанити и Джийзъси. 

# 346
  • Rock & Roll feeling ...
Андреа категорично отрече да има хормонални проблеми. Ако има такива и ги крие защото иска да е сескапиелн блян,жалко за потенциала й. Ако беше признала публично,не мисля че здравомислещ човек,без значение, дали нея конкретно харесва или не или жанра й, би коментирал ошишкавяването й. Щеше да е в графа "здраве",а тогава е различно.
Никога не ми е била красива Андреа. За да е красива си трябват черти,а не просто поддръжка.  

В миналта тема прочетох,че Николета имала кръгло дупе, всъщност й е продълговато. Това по повод дупето на Елен,което е доста по-близко до кръглото и от на Адреа и от на Николета.

# 347
Гледала съм видео с Андреа от Турнето/нали правеха едно време/,също и от РД на Планета,пее на живо,хареса ми как пее.
Все пак допускам,че на живо може да е по-различно...но на видеата е супер Simple Smile

# 348
Еленко Лева😂😂🤣😂 Това е добро:) Има хубаво тяло, не е суха, браво!

Проблема с прекаленото обработване на снимки е промиването на мозъците на 13–14 годишни деца, които вярват, че “звездите” изглеждат така и решават да спрат са се хранят.

# 349
Какво ви учудва в облеклото на децата?
Родителите са богати нормално е да подбират маркови дрехи за децата си. Точно този тоалет на Марая според мен е много грозен.
Аз също се старая на детето ми дрехите и обувките да са качествени, не от китайците

# 350
Криско с гаджето на море:
Скрит текст:

Той май рядко има изцепки, за разлика от "дамите" в неговия музикален стил, хитро момче ще се  окаже или поне късметлия, изглежда му върви и в бизнеса, и все със сериозни връзки /Ася Капчикова той направи известна докато бяха заедно ако не се лъжа/.

Те не бяха ли женени? Тя май се пише Цветелина Талева Stuck Out Tongue Closed Eyes Smile Гледах й преди инстаграма, понякога го отваря, понякога го затваря. Rolling Eyes Имаше снимки като стюардеса, викам си сериозно момичето, 5 поста по-нагоре вече е в оскъдни дрехи като танцьорка, сигурно е бил някой тоалет за участие или спешъл за Криско Smile

# 351
  • София
Какво ви учудва в облеклото на децата?
нищо не ни учудва в облеклото на децата. всеки от нас купува най-доброто.
просто някои подробности са проява на лош вкус;)

Еленко Лева аз го донесох от ФБ:)

# 352
Тези двамата (G-Eazy & Halsey) много ми харесват - и заедно и поотделно Heart Exl Радвам се, че пак са заедно Kissing Face
https://www.viewsofia.com/article/41814/Him-&-I:-Halseyi-

# 353
  • София
Нямат ли униформи в това училище... Виждала съм стари снимки на това дете, с униформа. Потресаващи такси и... облекло...
На Мария детето учи не в Англо-американското училище в Панчарево, а в Англо-американската академия в Лозен. Таксата е малко по-ниска от ААУ и да, има униформи.
Нивото на обучение не искам да коментирам, но марките на дрехите и чантите са последното, което вълнува децата там, и то не поради друга причина, а защото в огромната си част те ги приемат за даденост, за разлика от децата в 125-то, например, където има както хора с големи възможности, така и такива със скромни и не на последно място такива, опитващи се да надскачат чергата си и парадиращи с марки.

# 354
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ги вълнува,а марките на дрехите им с големи букви и на видно място(какво съвпадение),случайно да не пропуснем факта,че обличат децата си в скъпчийски дрехи.
Абсолютна парвенющина и селящина от страна на родителите и смятам,че по този начин учат децата от малки на снобарство и да се изтъкват помежду си кое има по-луксозни дрехи и чие дете карат в по-луксозна кола.
Аз съм за униформите в училищата.Който желае да парадира,че е по-по-велик,да го прави извън училищната стая.

# 355
Нямат ли униформи в това училище... Виждала съм стари снимки на това дете, с униформа. Потресаващи такси и... облекло...
На Мария детето учи не в Англо-американското училище в Панчарево, а в Англо-американската академия в Лозен. Таксата е малко по-ниска от ААУ и да, има униформи.
Нивото на обучение не искам да коментирам, но марките на дрехите и чантите са последното, което вълнува децата там, и то не поради друга причина, а защото в огромната си част те ги приемат за даденост, за разлика от децата в 125-то, например, където има както хора с големи възможности, така и такива със скромни и не на последно място такива, опитващи се да надскачат чергата си и парадиращи с марки.
Съгласна съм, точно ги приемат като даденост
На определена възраст децата не се интересуват , за нас родителите е важно😁

# 356
И със, и без униформи, разликите в стандарта на живот на хората са очевидни.
Да не говорим, че както са скъпи и некачествени, униформите затрудняват главно по-бедните родители.

# 357
За детето на Мария незнам, но на Бербатов е в това в Лозен.

# 358
  • Rock & Roll feeling ...
Марая върви доста дребничка.
Мария във ВБ си пролича що за стока е.

# 359

Аз съм за униформите в училищата.Който желае да парадира,че е по-по-велик,да го прави извън училищната стая.
Държанието на детето не се определя от униформата, с която е облечено. То като е научено да е сноб, така ще се държи без значение какви са му дрехите. А и това, че носят униформа, дали ще заблуди някое дете какво е семейството и съответно финансовото положение на съучениците му?! Съмнявам се.

Общи условия

Активация на акаунт