Звездни компромати - 377

• 76 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Между другото Кралското семейството на Испания се облича от Зара. Ама къде е наша Мара, станала известна като Отварачката....

# 421
Не бройте чужди пари. Peace

# 422
Абсолютно правилно Simple Smile
Мислила съм си ако бях известна личност,бих се обличала точно от Зара,защото дрехите много ми харесват,а и така се дава пример че стил и вкус не се купува.Естествено,бих си купувала и от по-скъпи марки.А да споменаваме ли колко известни личности сме виждали и виждаме по столичните Зар-и Simple Smile
Извинете за този офф.

# 423
Между другото Кралското семейството на Испания се облича от Зара. Ама къде е наша Мара, станала известна като Отварачката....

Още ме е яд, колко бира изпихме, пък отварячка така и не получихме.

# 424
Много е хубаво, че Мария дава мило и драго детето да изучи, но всичко това е напразно, ако тя самата дава лош пример на дъщеря си - полу-голи снимки в нета, различни мъже за по година- две, нестабилна семейна среда, майка, която пее по сутиен и си върти гъза през мазни, пияни мъже и прочее.
Честно казано не мога да си представя как аз правя нещо такова и моята дъщеря ме гледа след това.
Освен качествено образование, на детето трябва да му се предаде и нормален човешки опит, да го научиш на малките неща в живота, как да бъде качествен човек занапред.
Мария във Вип Брадър се показа като тотално дива селянка и голяма комплексарка.
Начинът ѝ на изразяване, говорене, общуване е потресаващ, дано и в ежедневието си, ред детето си не говори така, иначе кел файда за хилядите левове.

# 425
Е, че какво им е на Зара? Не са по-зле от Теранова, а тях никой не ги казва 😁

# 426
Чудесно е, че Мария дава възможност за хубаво образование на дъщеря си. Марките също не ме дразнят, те си се обличат в такива, няма да пазаруват от Зарата я. Детето е ученолюбиво сигурна съм, или поне се старае.

Точно , а и Марая си изглежда още детенце..в 5ти клас вече какво може да се види ..мамма миа. Whistling

# 427
Точно във ВБ обясняваше как с Хриссссси решили детето да учи в това училище, а после той и взел колата и престанали да я поздравяват сутрин майките, като си водели децата.
А относно изпитите там......искам да видя, как ще откажат 50 000лв на година, защото дете не покрива тестовете  Mr. Green

# 428
В Американския колеж също си гонят за успех и не им мигва окото. Peace

# 429
  • София
Току що четох статия за училището на малкия британски принц Джордж. Там таксата е само около 6000 паунда...мизерия Confused

# 430
Голяма дискусия за това училище и таксата...Решила е там да учи детето  ,което наистина си изглежда още дете (не знам какви са тези разсъждения за "откраднато детство "), какви са тези подигравателни коментари за таксата  и прочие?  Rolling Eyes

# 431
Кралските семейства не парадирали с марки😂 Но смеят ли да парадират, щом си спомнят, какво се е случвало с техни братовчеди в миналото? Гилотини, това-онова... Не е опция да дразниш простолюдието.

# 432
Много е хубаво, че Мария дава мило и драго детето да изучи, но всичко това е напразно, ако тя самата дава лош пример на дъщеря си - полу-голи снимки в нета, различни мъже за по година- две, нестабилна семейна среда, майка, която пее по сутиен и си върти гъза през мазни, пияни мъже и прочее.
Честно казано не мога да си представя как аз правя нещо такова и моята дъщеря ме гледа след това.
Освен качествено образование, на детето трябва да му се предаде и нормален човешки опит, да го научиш на малките неща в живота, как да бъде качествен човек занапред.
Мария във Вип Брадър се показа като тотално дива селянка и голяма комплексарка.
Начинът ѝ на изразяване, говорене, общуване е потресаващ, дано и в ежедневието си, ред детето си не говори така, иначе кел файда за хилядите левове.
А представяте ли си децата на Джей Ло какво ги чака с тази полу-гола майка?

# 433
Голяма дискусия за това училище и таксата...Решила е там да учи детето  ,което наистина си изглежда още дете (не знам какви са тези разсъждения за "откраднато детство "), какви са тези подигравателни коментари за таксата  и прочие?  Rolling Eyes

Никой не се е подигравал за таксата...аз лично съм респектирана какви доходи има Мара след като "вади" 50 хилки само за такса

# 434
    изобщо не е леснода се хванеш на едно хоро и да гопуснеш, защото Хриси е бил поощрителя да влезе първоначално в това точно училище и после й би шута на Мара, а таксите са много сериозни явно и те притискат в ъгъла. Не стига, че й е отнето Милано, Рим, желия статус и възможности, а и да признае, че не можеда плаща таксата там, това си е унижение. Аз за Джей Ло не съм чувала някой в предаване да й каже в очите, че е поръчвана от мъже, ама видиш ли, не за пеене?! Така че ми е неуместно сравнението между двете. Малка държавица сме, колко богаташа да има, всеки да е обаче и шедър толкова за чуждо дете, айде айде..

Общи условия

Активация на акаунт