Звездни компромати - 377

• 76 961
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Аз питах за Ели Гигова наскоро в темата, завръща се в сутрешния блок на БНТ

https://life.dir.bg/shou/eli-gigova-se-zavrashta-v-bnt

# 436
Къде е Мара отварачката къде е Дженифър Лопез Rolling Eyes
Нерде Ямбол, нерде Стамбул Crazy

# 437
А относно изпитите там......искам да видя, как ще откажат 50 000лв на година, защото дете не покрива тестовете  Mr. Green

Всяка година, по време на приема можеш да се нагледал на такива случаи. Те си имат брой деца, които приемат. И пре-достатъчно кандидати. Така че определено могат да избират чии 50 000 да вземат и чии - не.

Детето на Стрина беше в Питагор.

Рая Азисова е в класа на племенника ми в Италианския лицей.

# 438
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Марая върви доста дребничка.
Мария във ВБ си пролича що за стока е.

Майката и бащата дребни,тя на кого да е едра 🤔
Ем, явно ако играе баскетбол, ще стане поне 175см...
Аз не разбирам, според авторката на идеята за баскетбол, къде е проблема, че детето е дребно, и върви дребно? Майка му е 150см, баща му да е 170см, максимум. От нея какво се очаква?
Не е проблем,просто на фона на майка си ибаба си не му личеше и не ми беше правило впечатление до сега.
Най-вероятно проблем има Мария,съдейки по нечовешките токове...

# 439
    изобщо не е леснода се хванеш на едно хоро и да гопуснеш, защото Хриси е бил поощрителя да влезе първоначално в това точно училище и после й би шута на Мара, а таксите са много сериозни явно и те притискат в ъгъла. Не стига, че й е отнето Милано, Рим, желия статус и възможности, а и да признае, че не можеда плаща таксата там, това си е унижение. Аз за Джей Ло не съм чувала някой в предаване да й каже в очите, че е поръчвана от мъже, ама видиш ли, не за пеене?! Така че ми е неуместно сравнението между двете. Малка държавица сме, колко богаташа да има, всеки да е обаче и шедър толкова за чуждо дете, айде айде..
    То в Щатите никой не прави секс за пари и подбутване нагоре. Никой не прави такъв секс и накрая всички са me too.

# 440
    Никъде не твърдя това, че няма секс, ама някой изперил ли й е в очите, че спи с мъже за парички на Джей ло?

# 441
    Никъде не твърдя това, че няма секс, ама някой изперил ли й е в очите, че спи с мъже за парички на Джей ло?
    А някой иска ли да рови в кофите за боклук до края на живота си? Само в България и Африка може би, можеш просто да си плескаш, каквото ти скимне и да ти се размине.

# 442
    Аз питах за Ели Гигова наскоро в темата, завръща се в сутрешния блок на БНТ

https://life.dir.bg/shou/eli-gigova-se-zavrashta-v-bnt

Тя май бая време беше изчезнала, сега какво - врътнати са няколко телефона и идва на работа...

# 443
    Barbarella на Миглена Каканашева и се размина, даже пак са си дружки с Марето : )

# 444
    Barbarella на Миглена Каканашева и се размина, даже пак са си дружки с Марето : )
    Точно пък за това куку да говорим като източник на информация  е несериозно.

# 445
    Не виждам как скачането с топка в ръка ще удължи костите на крайниците или гръбнака. Това да не е някакъв апарат за разтягане. Simple Smile Обратното е - който от млад вади ген за височина и има талант за спорт, бива насочен към съответните спортове.

Майкъл Джордан е бил някъде 1.60-1.70 когато е започнал с баскетбола, и тъй като и родителите му са били някъде в този интервал, много хора са го отписали като надежда заради ръста...
    Според мен няма лошо да си нисък или по-дребен, ако си жена, виж ако си мъж е по- неприятно.

Но явно баскетбола не е помогнал на Мъгси Богс, който е само 1,60 см. Simple Smile

# 446
    Минавам само да покажа роклите Фенди - сами да видите къде има емблеми,  цена и тн .
    Нищо няма казвам за Мария . 😄
    https://www.childrensalon.com/designer/fendi?wptg=8346

# 447
    • На топло
    Сравнявате Дженифър Лопес и една провинциална звиздЪ Мара Отварачката ???
    По какво ги сравнявате, по банковите сметки сигурно....😂😂😂

# 448
    Точно пък за това куку да говорим като източник на информация  е несериозно.

Не е въпросът до източник на информация,а за реакцията на Мария и колко и чини  думата . Точно това куку го направи в лицето й  и тя се заричаше ,че ще я съди...  И твърденията освен,че си ляга за пари са и че е била на маса с още не знам си колко жени,мъжа да си избира с коя да бъде за вечерта.  А сега си другаруват,милите  те Joy

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 13:22 от Летящ Кактус

# 449
    • София
    Тия невзрачни детски рокленца са егати цифрата. Как е оцеляло горкото ми детенце без Фенди, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт