Звездни компромати - 377

• 76 988
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
“Деси разкрива, че нездравия интерес към личния ѝ живот ѝ тежи, въпреки че винаги е обичала светлината на прожекторите.”

🙄🤔
Аз ли съм прекалено руса, че не мога да схвана това изречение..?

# 466
Айде и на това дете му откраднаха детството.
Но важното е, че на форумските деца никой не им го краде. Все пак, женорята тук знаят как се гледат деца.
и аз се чудя как се получава това, като майките им буквално живеят във форума

Ами поне аз така не бих постъпила с детето си, говоря за облекло и марки. Един път ще е дете, не е задължително да удовлетворява моите желания, то си има своите. Wink

aDream, гледам че ти и другите, сте по отдавна във форума. Отскоро го ползвам и ми прави много лошо впечатление какви дребнави и заядливи хора има. По-скоро вие живеете във форума, отколкото аз Wink

# 467
“Деси разкрива, че нездравия интерес към личния ѝ живот ѝ тежи, въпреки че винаги е обичала светлината на прожекторите.”

🙄🤔

Достатъчно, че да хванеш и ти някой друг президент Simple Smile

Тая хич да не ни будалка. АКо не искаше внимание нямаше да подпира диванчето на Галка през ден.

# 468
  • София
Джен Гарнър е закарала Бен Афлек в клиника, съвсем се пропил след седмица партита с някакво младо гадже.
Толкова много харесвам Дженифър... Да го остави този пропадняк да си съсипва живота. Жалко за хубавите им деца, представям си какво ще им е след време като четат за изцепките му.

# 469

🙄🤔

Е, като да обичаш торти, но след 5-тото парче да ти става тежко. Joy

Смешно е хем да обикаляш предаванията, хем да се оплакваш от интерес. Абе... май вселена има тази жена между ушите си, но повечето е тъмнина...

Джен спасява бащата на децата си, мога само да я уважавам за това.

# 470
  • Добрич
Джен Гарнър е закарала Бен Афлек в клиника, съвсем се пропил след седмица партита с някакво младо гадже.

Честно, става ми мъчно като чета това. Харесвам Бен Афлек като актьор, Джен също. Много ги харесвах като семейство. И много съжалявам, че им се случва това. Адмирации за Джен, че прави това за него, че въпреки всичко се опитва да го извади от алкохола. Обаче моята свекърва има един лаф" Мерака е до време, алкохолизма-до гроб"

# 471
Много тъжен компромат.

БГ музиканти на погребението на Крайчовски:

https://m.dir.bg/life/zvezdi/stotitsi-izpratiha-ivaylo-kraychovski

# 472
Среща президента Росен Плевнелиев за първи път през 2014 г. в САЩ в ООН, където и двамата са по работа. Тогава просто разговарят, а тя изпълнява служебните си ангажименти.
Срещат се отново през 2017 г. на наградите "Стоян Камбарев". Тогава започват непринуден разговор и разменят контактите си.

Тя обаче се влюбва в него, когато го вижда в неформална обстановка във вилата му на гръцкия полуостров Халкидики.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Даже не знаех, че са от толкова скоро заедно.

# 473
А това е гаджето на Бен Афлек - 22 годишна моделка на Плейбой. Ударили го на купон, той явно не издържал темпото. Горната снимка на Бен, която пуснах, е още от май месец, оттогава се влошавал.

Надявам се да се измъкне от това блато.

# 474

Нездрав интерес към личния им живот? Ама те с Плевньо обиколиха де що има телевизионно предаване, хванати за ръка, и обясняваха, обясняваха за любовта си...Да не сме надничали през ключалката, та нездрав интерес?!

# 475
  • На морето!
Бившият на Банова не изглежда никак лош и май беше някакъв шеф на компания, която се занимава с одит, така че също не е като да е бил на нейна издръжка.

Това, което прави Джен за Бен е достойно за уважение, дано е постъпка към бащата на децата, а не към мъжа, когото още обича, защото второто би било много тежко и тъжно.

# 476

Обаче моята свекърва има един лаф" Мерака е до време, алкохолизма-до гроб"

Мъжът ти мераклия ли е?Simple Smile

# 477
Между другото за бащата на Бен Афлек бях чела, че е бил алкохолик и пиел по цял ден. След развода с майката на Бен дори станал бездомник за няколко години, но успял да се пребори. Братът на Бен - Кейси - и той е с проблеми, може и някакво генетично предразположение да е.

# 478
  • На топло
В Холивуд всички поркат 😅 Естествено има разлика от пиене до пиене.

Но Бен Афлек излезе голям идиот, има прекрасни деца........
Генетично или не, с воля, с подкрепата на семейството и съвременните методи,
има начин тези адикции да не пречат на ежедневния живот.

# 479
Среща президента Росен Плевнелиев за първи път през 2014 г. в САЩ в ООН, където и двамата са по работа. Тогава просто разговарят, а тя изпълнява служебните си ангажименти.
Срещат се отново през 2017 г. на наградите "Стоян Камбарев". Тогава започват непринуден разговор и разменят контактите си.

Тя обаче се влюбва в него, когато го вижда в неформална обстановка във вилата му на гръцкия полуостров Халкидики.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Даже не знаех, че са от толкова скоро заедно.
Не знам как ги правят тия работи -за няма и няколко месеца бебе,сватба.Батинкова и тя на първа среща предложение за брак и т.н.Явно аз дето съм все от много обмислящите и анализиращите не ги разбирам. Laughing Иначе бившия на Десито е хубав мъж.

Общи условия

Активация на акаунт