Звездни компромати - 377

• 76 633
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • I want it all and I want it now.
Десито Цонева работи ли нещо?

# 511
Сега гледах " Привличане" и се чудя.. Яна Маринова силикон има ли?
А тая Луиза Григорова  - ( не мога да ѝ напиша втората фамилия) може ли да е толкова анти същество? И все си мисля , че е от двете страни на брега...

# 512
Е не видя ли провесените гащи? Wink
Да не пиша, че пак ще давам обяснения Wink

# 513
Е не видя ли провесените гащи? Wink
Да не пиша, че пак ще давам обяснения Wink
Да не е дизайнер на гащи, или пък фотограф?!?  Grinning

# 514
Цонева е готино маце..ама с тоя чичак от снимките ..Мм не мерси,по добре да си просна гащите на село,ама да ми е кеф ,кой ми ги сваля:grinning:

# 515
  • софия
леле, Цонева съвсем се е побъркала....този изглежда все едно й е баща....., гащите няма да ги коментирам
А Екимова не мога да разбера защо толкова набляга на слабостта си....и аз съм кльоща , но гледам да се обличам и нося така че да не изпъква толкова...а тя натъртва, че е кожа и кости....явно си мисли, че е красиво

# 516
Цонева е готино маце..ама с тоя чичак от снимките ..Мм не мерси,по добре да си просна гащите на село,ама да ми е кеф ,кой ми ги сваля:grinning:
Няма как да сме сигурни, че не ѝ е кеф..

# 517
  • Rock & Roll feeling ...
Поставяйте снимките в "скрит текст".
2 неща има да се съблюдават - слагането на снимките в "скрит текст" и когато мнението ти е последно,но имаш какво да кажеш, не пишеш нов коменар,а използваш функцията за редактиране и допълваш.

На мен що годе ми хареса снимката на Екимова,която изначално ми е много гнусна като човек. Презирам двуличието и лъжата.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 02:11 от Летящ Кактус

# 518
  • Countryside
Екимова е ужасен ужасон, само жили и кости. Има болнав и недохранен вид.
Десито Цонева отдавна плиска легена, срамота с такъв баща(лека му пръст) да се излага така. Как пък не закачи нещо от него.

# 519
  • София
Не завиждайте, глигани такива, ами си признайте, че и на вас ви се иска да си провесите кюлотите на яхтата на някой чичка! Stuck Out Tongue Winking Eye
Деса е уникална простакеса!

Като видях Екомова и рязко огладнях. Няма ли кой да нахрани тая женица, бива ли така.

# 520
Не завиждайте, глигани такива, ами си признайте, че и на вас ви се иска да си провесите кюлотите на яхтата на някой чичка! Stuck Out Tongue Winking Eye
Деса е уникална простакеса!

Като видях Екомова и рязко огладнях. Няма ли кой да нахрани тая женица, бива ли така.
Аз пък ѝ завиждам на Екимова, искам да съм слаба, като нея.
Иначе за Деса и новият ѝ си говорих с една позната, която се познава с него лично и недоумяваше защо се е хванал с нея, бил много точен мъж, не бил женкар и т.н.

# 521
  • София
Моето обяснение е  прочутата фраза от “Оркестър без име” : “Човек като наближи петдесетака, на маймуна става за мадами!”

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 07:59 от DonaFlor

# 522
Снимката на Ива ПР ли е? Щото за мен е ужасна антиреклама. Пък нека после някой ми обяснява, че няма лоша реклама.

# 523
.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 08:19 от pticasprujina

# 524
  • София-Младост
pticasprujina, май темата си объркала Simple Smile

Знаем ли кой е чичкото с Деси цонева?
Екимова онзи ден я видях (ако не съм се припознала) в колата и...наистина много слаба...сега като гледам снимката съм почти сигурна, че беше тя.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 08:25 от Ала-Бала

Общи условия

Активация на акаунт