Звездни компромати - 377

• 76 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Гаджето на Деси е на 54 г. Казва се Явор, собственик на транспортна фирма и един от най-големите издатели на книги и учебни пособия-"Анубис", "Булвест" и т.н.

# 526
Скот Иистууд се е разговорил за секс - 85 минути интервю, в което открито си казва всичко. Just Jared са извадили най-интересните моменти и са ги сложили под негови снимки. Ето, на който му е интересно какво е споделил този рус бог.

Петък е все пак Simple Smile

# 527
Маги Халваджиян си брандирал и седалките в колата...
https://www.instagram.com/p/Bm2a0ZLFi7r/?utm_source=ig_share_she … shid=l06481lnond4

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 16:30 от PeacockLove

# 528
Знаем ли кой е чичкото с Деси цонева?

Силно се надявам да не е бившо гадже на леля й, какъвто беше предишният чичак.

# 529
  • В полите на Пирин планина
Nina Dobrev тренира:

Скрит текст:

Шакира с "муцунка" и странна прическа:

Скрит текст:

# 530

Като гледам тази снимка и онази с гащите на яхтата (легендарна снимка, легендарна) ми става едно такова хубаво - какъв светъл пример дават нашите популярни личности.

# 531
И си казваш: " Боже, колко съм добре, стресът не ми влияе никак и съм един напълно нормален човек". Laughing

# 532
Nina Dobrev тренира:

Скрит текст:

Шакира с "муцунка" и странна прическа:

Скрит текст:

# 533

*брандирал
И защо ли го е направил? И аз така си надписвах учебниците някога, ако ги откраднат да си ги позная Satisfied
Може и да си е направил името търговска марка кой знае... Wink

# 534
  • София
Не вярвам той да го е направил. Има дизайнерка до себе си човекът, сигурно тя е мисловният двигател в това отношение.

# 535
И си казваш: " Боже, колко съм добре, стресът не ми влияе никак и съм един напълно нормален човек". Laughing

А, за това да се убедя, че съм по-нормална от повечето ми е достатъчен и форумът.

# 536
има нова клюка, че русата златка и джизъса мачкат чаршафите Laughing

# 537
Ако стане модерно това с брандирането на колите, много работа ще има. Нали все ги сменят, нова мацка, старата кола на нея.

# 538
Колата така е направена специално за него. Помня, че се беше похвалил във Фейсбук с цяла фотосесия, когато я купи.

# 539
Петъчно Томито ми, в странен аутфит

но тук кърти асфалта

Общи условия

Активация на акаунт