Звездни компромати - 377

• 76 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Върна се жената на сцената, слаба, красива и си гледа малкия Делян.
Има дует с Галена, да. Някаква тъпотия, но е в Мароко.

# 571
  • Countryside
Върна се жената на сцената, слаба, красива и си гледа малкия Делян.
Наследникът на Делян Пеевски, Делян Делянов ли е? Никаква фантазия значи, а можеше някой дядо да намаже.

# 572
Николчето кога е ходила с този Градус, не е е ли от много отдавна със сегашния? Иначе чисто визуално бившия е по- добре сякаш.

Маги си разбира от неговите неща, но за мъж с възможности ми е адски неподдържан. Дали заради оредялата и побеляла вече коса, която не знам докога ще влачи дълга. Дали от бая окосмената гръд, в която е намотан златен синджир, дали от пожълтелите зъби, но ми е мърляв. Ако си беше обикновен дядо бива, но мъж с претенции и брандирани седалки... можеше малко да се пооправи. Не колкото Ваньо де! Той не е пресолил, напарво се е олял😂🤣🤪🤪🤪

# 573
Вчера бях на един концерт , на който имаше и народно пее , та се сетих за Цветелина Янева( като дете пееше само народно и добре се справяше) ,а после май чалга певеца стана, та се питам: Ко става с таз особа? Залезе ли вече?

Ти пък ! Те я въртят от The Voice до Телевизия Планета.
Но целият ѝ талант, колкото и спорен да е той за мен, не може да заличи усещането, че е една държанка, която харчи пари окрадени от целия български народ. Всичките ѝ скъпи клипове в чужбина, марковите дрехи и пози никога няма да я направят любимка на публиката, просто защото са платени с мръсни пари.

# 574
Само да сте посмели да кажете, че това не е истинска дама!
Лейди Мария:
https://www.instagram.com/p/Bm1Why5lUK2/
Леле, какво е това ръчище?  #Crazy

На снимката с Градус-а има двама мъже. Кой от тях е бившият на Николчето?  newsm78

# 575
А всъщност откъде знаем, че Пеевски и тази Цветелина са заедно? Аз не съм виждала техни снимки.

# 576
  • Sofia
На снимката с Градус-а има двама мъже. Кой от тях е бившият на Николчето?  newsm78
левият

# 577
А всъщност откъде знаем, че Пеевски и тази Цветелина са заедно? Аз не съм виждала техни снимки.
Знаем. Peace

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Има си доста техни снимки във времето. Май бая години направиха заедно. Единствено, когато тя забременя, рязко изчезна от медийното пространство и само се разбра за раждането и как се казва бебето. Бременна така и не я видяхме /поне аз спомен нямам/.

ПП - странно, не намирам общи снимки. Как така?!

# 579
Май на сватбата на Фики, се беше появила с рокля като палатка. Та....личеше, че скоро е раждала.
Но много скромна го дава, не като Лейди Мария, която залива нета със снимки и стандарт  Laughing

# 580
.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 15:30 от kati_v

# 581
Т.е. Си е купил булката ли? Какво значи : дал е на тъстовете?

Като ходеше на уроци по пеене беше скромна и притеснителна

# 582
Пеевски не е ли женен за друга жена?

# 583
Бил е, има дъщеря от нея. Дано прилича на майка си

# 584
Trollface

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 15:44 от Mирa

Общи условия

Активация на акаунт