Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 16 087
  • 242
  •   1
Отговори
  • Варна
Добре дошли в новата тема!
Тук споделяме находки, обсъждаме казуси по поръчките си и даваме покана за членство в Бест Сикрет на всеки,който има интерес.

Линк към сайта на BestSecret : https://www.bestsecret.com/entrance/index.htm

BestSecret е затворена модна общност, своеобразен "частен клуб за онлайн пазаруване", в който се влиза само с покана, и това е най-характерната черта, която я отличава от други подобни платформи.
Принципът на ексклузивна общност за пазаруване означава, че неизброимото количество оферти са достъпни само за регистрирани членове и само регистрираните в модния клуб имат достъп до селекцията от трайно намалени дизайнерски стоки.

Всички артикули са налични в склада на компанията и могат веднага да бъдат изпратени, като доставката им до България се извършва в рамките на 4 - 10 дни. Поръчката се изпълнява директно до посочения адрес.

Връщането на закупените стоки
е безплатно, ако клиентът не е доволен от новите си модни придобивки. Процедурата е улеснена, без въпроси и допълнителни изисквания. Този подход към клиента също е утвърдена и безспорна част от успешната бизнес стратегия и предимствата на BestSecret.

Онлайн плащанията за покупките са напълно сигурни и кредитната карта на клиентите е напълно защитена, уверяват от компанията. Цялата комуникация с нея е криптирана в съответствие с най-новите стандарти за безопасност във виртуалния финансов свят.

Често срещан въпрос е как да се свържа със сайта?
Е MAIL: service@bestsecret.com

Линкове към старите теми:

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 23:02 от Daisy_D

# 1
Мерси за темата,нека се напълни със сполучливи покупки.

# 2
Често срещан въпрос е как да се свържа със сайта.Може да се добави имейл и телефон на първа страница.Телефона сега не го откривам,имейл е този service@bestsecret.com

# 3
Благодаря за темата Скоро не съм поръчвала,но да следя за нещо,което ще ме развълнува.

# 4
Аз пак карък с обувки. Поръчах боти на марка, от която имам поне 10 чифта. Е, големи са поне с един размер! Нямаше обозначение, че са уголемени.

# 5
  • София
Благодаря за темата!. Успешни покупки на всички!.
В понеделник чакам палто, този път със  Спиди. Дано ми хареса, ще дам отзив.

# 6
  • Варна
Често срещан въпрос е как да се свържа със сайта.Може да се добави имейл и телефон на първа страница.Телефона сега не го откривам,имейл е този service@bestsecret.com
Добавих, ако откриеш и номер ми пиши на ЛС да го добавя и него.

# 7
Аз пак карък с обувки. Поръчах боти на марка, от която имам поне 10 чифта. Е, големи са поне с един размер! Нямаше обозначение, че са уголемени.
[/quote
За да е по-полезен поста,на коя марка,кои са обувките,линк?

# 8
Marco Tozzi, изчерпани са и не мога да сложа линк.

# 9
Успешни покупки.

Чакам едни шарени сникърси - кецове на ecco https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40203030&colorCode=0 … =2129120393&area=

# 10
Аз благодаря на момичетата за поканите вчера.
Влязох и вече си набелязах много неща.
И малко странен въпрос: пазарували ши сте оттам дрешки за деца и бебета?
Доста впечатлена бях от цената,а ми се струва, че качеството ще  е доста по-добро

# 11
Взимала съм. Ок са, но пак всичко в до марка и модел.

# 12
И аз благодаря за новата тема! Не съм се разписвала с покупка в новата година, но сега заглеждам връхни дрехи за мен. Някой да похвали яке или палто ( но да е топличко, че повечето са с под 50% вълна) с дължина под коляното и да стои по-обрано, не като балон?

# 13
  • Варна
Някой да има няколко чифта обувки на Панама Джак?

Харесала съм един чифт боти и ме съветва да купя един размер по големи от моя номер.

Аз имам един чифт на марката, който отговаря на размера. Но, опитът ми е само с един чифт.

Не ми се поръчват два размера и да върна единия.

# 14
missNoir, питай отатък в about you,  vbs беше писала на няколко пъти, че са умалени.

Аз също имам тук в листата едни по фини от прана кожа, но в момента им вдигнаха цената

Общи условия

Активация на акаунт