Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 623
  • 762
  •   2
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема ! Скоро не съм поръчвала , но пък уишлиста ми е пълен

# 31
Щефи, видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крака 😉 Това стана в другата тема, което за обувки на Dr. Martens си е доста рисково относно очакванията и това кой какво е свикнал да носи. Из коментарите тези, които се мъчат с "разбиване" на даден модел според мен са купили малък и неподходящ за тях размер.

# 32
  • Berlin
Благодаря! Определено 36 няма да е, но то пък няма следващите номера.😅 Не знам защо, но бях убедена, че това е моят номер. Според таблицата им обаче отивам към 38 дори (което не ме учудва, имам обувки всякакви между тези номера). Ще разгледам и други модели. Идеята ми е да си купя едни хубави обувки за зимата и да не го мисля това още няколко години. Сегашните ми ботички са импулсивна покупка (много ми харесаха на външен вид), но не са му удобни, та го карам на маратонки в момента.

# 33
  • София
Здравейте,
Вчера получих това палто:
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32899384-008&colorCo … _10&gender=female
Много ми харесва и ще си го оставя, но нищо че има 70% вълна, сутринта ми беше студено.
Иначе е много леко и ми харесва как ми стои. Аз палто без кочулка не признавам, а пък тези с коланчетата хич не ми стоят хубаво, нищо че съм висока.

# 34
Щефи, видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крака 😉 Това стана в другата тема, което за обувки на Dr. Martens си е доста рисково относно очакванията и това кой какво е свикнал да носи. Из коментарите тези, които се мъчат с "разбиване" на даден модел според мен са купили малък и неподходящ за тях размер.

Аз поръчах номер 39 който ми е доста свободен отпред..има около 2 см свободно място. Та размерът е точен и не това е причината за неудобството.

# 35

Аз поръчах номер 39 който ми е доста свободен отпред..има около 2 см свободно място. Та размерът е точен и не това е причината за неудобството.
Още при поръчките казах какъв е проблема с този модел /предполагам и с другите 1460/ и всеки преценя за себе си.

# 36
Съгласна съм. Не казвам нищо друго. Не го приемай за лична забележка. Давам просто мнението си за този модел. Мисля може..мисля темите не са само за хвалене на обувките..а за лични впечатления.
С топки за тенис се отпуснаха..оставих ги седмица да стоят с топките и днес са се разширили.
Благодаря за този съвет.

# 37
Jott - хубава марка ли са , в смисъл качествени ли са им якетата?

# 38
Jott - хубава марка ли са , в смисъл качествени ли са им якетата?

Аз имам късо с пух и пера. На външен вид ми е много обикновено. Зависи какво се търси.
Яке като яке..бих го определила.
Такова е моето

# 39
Вероятно Dr. Marten's  не са за всеки. Бях чела отзиви за трудно разносване, очупване и т.н, скочих в дълбокото слагайки Мартенс за пръв път в живота си с тънък чорап( тези прозрачните), последствия по краката ми нямаше. В същото време  лоуфъри на Страдивариус след 300м ходене бяха пълни с кръв. Та докато не се пробват няма как да се каже на кой ще са му удобни.

# 40
Адмирации за смелостта и риска!
Отдавам го обаче на правилната преценка за номера.
Dr. Martens минимум с тип памучен чорап, а за боти - да надхвърлят височината на ботата. Някои от техните чорапи са специално укрепени и подсилени на местата на които обичайно възникват проблеми. Нямам опит с тях, но бих си купила, ако ми попаднат / има и за ботите, които купихме, името им е същото/.

# 41
Мерси Тете, загледах едно за ММ - все му е студено, ръце като висулки - нещо ..🤔 та се загледах в едно мъжко пише патешки пух 90% и 10% пера.. та в тоя ред на мисли , дали топли?!
Ако знаете някое, което да е зимно и да е топло!

# 42
Моето определено не е зимно...
Защо не му вземеш от другия тип...спортни които са по така...гладки отвън. Не капитонираните. От рода на Рагуеър ама зимните им модели...като скиорски които изглеждат...гледам мъжовете с такива ходят. Simple Smile

Зависи колко му е пуха на това което гледаш..да не е някое преходно и тънко?

# 43
Това съотношение пух/пера е много добро, но дали ще топли зависи и от грамажа на пълнежа, но не само. Има и зимни и преходните с 90% пух.
Прочетете някоя статия за да се ориентирате какво да търсите. Много е за писане. Препоръчвам да се спрете на яке чийто пух е в отделен джоб - по- качествено е, но и по- скъпо.

# 44
То за яке зависи човек как усеща студа ,колко стои на открито,как стои на открито,на едно място ли,движи ли се  и тн..На мен например все ми е топло. Дебели дрехи не мога да търпя и бих казала за някое яке,че много топли,ама според мен. На мен якетата с пух ми топлят прекалено. Имам 3 или 4,но ги нося само при най-малко минус 10 градуса..Ако се търси дебело яке,например ей това на Том Тайлър е супер мега топло.
Скрит текст:
С него и да стоите навън ,без движение,там където е якето,няма да ви е студено....
ПП втория скрит текст е празен,не виждам как да го изтрия.,сори..

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 20:21 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт