Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 623
  • 762
  •   2
Отговори
# 15
Не е измама. Даже са много коректни. От скоро имат и съпорт на български език.
Защо е направен с покани - нямам идея, може би някаква си тяхна “тайна” идея, за да е по-интересно.

# 16
Има и други сайтове, които изискват членство, за да може да се разгледат. Обикновено са с премиум марки, тук има и доста mainstream, даже предимно такива.  Според мен е маркетингов трик.

# 17
  • Berlin
Аз бих похвалила моето палто, всъщност хваля го, ама то е тип балон, boyfriend каза продавачката. Аз го купих от аутлет, но го има и в сайта. Уголемено е. https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32350767&colorCode=77 Виждала съм го на по-ниска цена.

Какво бихте казали за този пуловер/бранда, ако имате опит - https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40217378&colorCode=000347645 ?
И още един въпрос - Dr. Martens ок ли са за сняг/лед? Ето за тези още се чудя - https://www.bestsecret.com/product.htm?code=33003234&colorCode=10

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 17:40 от abs

# 18
abs, много е хубаво палтото. А топли ли, че това ми е основният проблем с палтата?

# 19
  • Mostly in my mind
abs, много е хубаво палтото. А топли ли, че това ми е основният проблем с палтата?
80% вълна, би трябвало да топли

# 20
  • Berlin
Топли и е много хубаво, но това ми е първото палто в живота и съм малко още настроена срещу него, свикнала съм си с дебелото яке и сега пробвам какво да слагам отдолу, че да ми е добре.В смисъл, че няма да стане с тениска и палто, както правя понякога за набързо с якето.😅 Определено обаче трябва шал и шапка, особено ако духа, иначе не ми е комфортно. Аз живея в Берлин и тук не става супер студено. Нося го на около от 5 до към 10ина градуса. За по-студено не съм пробвала още.

# 21
abc за мен Dr. Marten's  са идеални за сняг и лед, миналата година имаше стабилно лед тук, никакви проблеми с пързаляне или пропускане. Около Коледа купих поредните🙂

# 22
  • Berlin
Благодаря, за хлъзгането се притеснявам аз повече. А уголемени ли са? Аз съм 36.5-37 и мисля да поръчам 36ти.

# 23
Някой да има няколко чифта обувки на Панама Джак?

Харесала съм един чифт боти и ме съветва да купя един размер по големи от моя номер.

Аз имам един чифт на марката, който отговаря на размера. Но, опитът ми е само с един чифт.

Не ми се поръчват два размера и да върна единия.
Имам едни боти. Взех моят размер. Стават ми /добре, че съм със слаб глезен/, но можеше да ми станат и един размер по-големи. Аз съм с много тесен крак. Сега ако взимам от тази марка, ще е  един размер по-голям.

# 24
Благодаря, за хлъзгането се притеснявам аз повече. А уголемени ли са? Аз съм 36.5-37 и мисля да поръчам 36ти.
Потърсете дали има дадено измерване в обувки бг за модела

Вече писах, жълтия велур martens моят номер ми опираха палците, отворих за справка в обувки и там пишеше според измерванията, че конкретно  за модела 38 са умалени със стелка 24,3см, вместо стандартно 24,5см

# 25
Аз имам един Dr Martens suede модел, 39, който определено ми е малък и един 40, който ми e точен, това е таблицата с размерите на сайта на Dr. Martens:

+ двата модела, които аз нося (не са от най-удобните обувки btw):

# 26
  • Berlin
Благодаря. Точно този модел го няма в обувки.бг, с бял шев. Иначе да, за подобни модели видях, че има различни препоръки. В официалния сайт не са налични, за да видя евентуално дали има някаква препоръка.

# 27
За конкретния модел не мога да кажа, моите жълто- зелени според мен са леко уголемени, другите не са. За зимна обувка аз бих взела 37, за да мога да я нося и с по- дебел чорап.

# 28
Благодаря. Точно този модел го няма в обувки.бг, с бял шев. Иначе да, за подобни модели видях, че има различни препоръки. В официалния сайт не са налични, за да видя евентуално дали има някаква препоръка.
Заповядай!
Smooth leather e най- дебелата им и твърда кожа, но и доста по- издръжлива. Възможно е да срещнеш трудности при очупването им спрямо обувки изработени от другите им кожи. Също те съветвам да избереш по- големия номер и предвид спецификата на крака ти е възможно да имаш проблем с шева при основата на езика. Като цяло можеш да четеш отзиви за модел 1460 с 8 дупки, като вземеш предвид кожата, която споменах.
Отнжсно размера: Помоли някое от момичетата в темата за АЮ да ти измери стелата на н.36 и н.37 на модела с розите, който наскоро купихме.  Моите са 38 и полезния размер на стелката е 24,5см. Обикновено ревютата  се ръководят от номер по US.
https://www.drmartens.com/ca/en_ca/1460-contrast-stitch-smooth-l … -black/p/24758001

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 06:57 от •mimoza•

# 29
mimoza , за  розите има измерване в обувки бг и ги дават точни, но от разглеждане видях, че имат разлики някои модели - леко умаляване или уголемяване.

Даже по повод велура, които пак поръчах вчера четох потресаващи отзиви в Amazon, как клиент споделя за твърдите обувки на martens, че търпи седмици болка до напасване.
Създаде се някаква истерия с розите отатък за някаква отстъпка, ако не е подходяща обувката за крака, няма смисъл.
Израсла съм на място със сняг по цели зими, аргумента, че са това е обувката за сняг и лед като не е удобна е абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт