Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 63 647
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
По първия въпрос не знам.
За смяната на името, натискаш твоята буква на началния екран, горе най-вляво, после Account-> Personal details-> натискаш върху името си и ще те пита сигурна ли си, че искаш.да промениш името си и че трябва да съпътства на документа за самоличност.

# 751
По принцип до сега не съм проверявала цените като поръчам нещо, но съвсем случайно ми се видяха сандалите, които поръчах преди 2 дни с 12 лв по-евтини. Писах им и ми дадоха ваучер за разликата. Между другото много бързо ми отговориха. Писах снощи и тази сутрин имах отговор. Имаха пълен набор от номера. Ако нямаше от моя, нямаше да им пиша сигурно.
Сега реших пак да видя цените и маратонките на детето пък са с 10 лв по-евтини 🤣 И се чудя дали пак да им пиша. Пак имат всички номера. Много е дразнещо, защото говорим за артикули по 50 лв, което си е 20% разлика.

# 752
Ако нямаше от моя, нямаше да им пиша сигурно.
Ако няма от Вашия, нямате основание да търсите разликата.

# 753
Да, така е. Съгласна съм. Реално като няма от моя номер, не мога да ги поръчам на по-ниската цена и да върна по-скъпите.

# 754
От година съм много запалена по сайта. Последните месеци имам няколко поръчки и даже 2 дойдоха за 5 дни, ама явна тази път извадих късата клечка. 7 дни отне само да получа мейла, че е изпратена. Явно и те издишат покрай големите намаления, но дано дойде без още забавяне.

# 755
Здравейте! Направих поръчка от сайта на яке естествена кожа на бранда Apple of Eden. Обаче якето дойде без етикет, как е възможно, на някой случвало ли му се е да получи дреха без етикет? Купих го за подарък, но не мога да го подаря така, изглежда все едно е от втората употреба. Отделно на това кожата е цялата на някакви тъмни петна,  а якето е розово…

# 756
  • Пловдив
Здравейте! Направих поръчка от сайта на яке естествена кожа на бранда Apple of Eden. Обаче якето дойде без етикет, как е възможно, на някой случвало ли му се е да получи дреха без етикет? Купих го за подарък, но не мога да го подаря така, изглежда все едно е от втората употреба. Отделно на това кожата е цялата на някакви тъмни петна,  а якето е розово…
Вероятно е връщано.
Случвало ми се е при пазаруване от други сайтове. Ако дрехата е ОК и ми харесва си я оставям с или без етикет.
Ако не ти харесва - връщай!

# 757
То в случая тук е за подарък. Тъпо е, че върнатите пратки (явно) не минават никакъв контрол. Възможно е и да е от аутлет, но е редно да опишат това. Поне връщането е безпроблемно и безплатно. Неприятното е, че трябва да търсиш отново подарък, а времето може да е ограничено.

# 758
Все още имам време да поръчам ново-същото понеже е останала една бройка от този размер(дано не правя грешка) и да се надявам, че този път ще дойде читаво… иначе за сегашното заявих връщане още като го получих, точно защото е за подарък няма как да го задържа в този вид.

# 759
Може да опиташ, но имай едно на ум за резервен подарък.

# 760
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 761
Ще връщам една пратка. Мога ли да я оставя в Спиди или трябва в пощата да я занеса?

# 762
Когато си генерираш товарителница ще разбереш.

Нова тема

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 15:42 от dt

Общи условия

Активация на акаунт