Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 63 945
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
Значи вие 'въртите' родата и приятели, пък после BS не държали на лоялни клиенти?
Има достатъчно сайтове, за да поръчвате от такива неклиентски ориентирани като BS Joy

# 736
Regalia43  последната ми покана беше преди месец и нещо, регистрирах една приятелка и си пуснах поръчка през нейният акаунт, след срока за връщане си ми изпратиха код за 20% и 100 те точки за рег от нея, явно нещо в момента се случва щом толкова хора не могат да се регнат

zigizagi на мен не ми пречи да правя акаунти, хората са реални, поръчките също, щом самият сайт те подканва да каниш роднини и познати, няма лошо да си докарваш кодове. Естествено, че има и други сайтове, пазарувам там където е изгодно не само в бестсикрет, не съм споменавала за лоялни клиенти, нито имам оплакване от сайта.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:15 от mila_x

# 737
Понякога нямат свободни места.Приятелка,която се върна от Германия и има акаунт там ми поиска покана,да се регистрира тук.Изписа,че няма свободни места и като се освободят,ще и пишат.

# 738
А не допускате ли, че са засекли тази въртележка с покани заради някакви 10 % намаление на поръчка и просто ви блокират регистрацията.

# 739
Ако се прави нормално няма проблем, когато всичките ти покани са с различен телефон, имейл и не повтаряш имената и адресите. Дори след това и приятелите ти пускат по някоя поръчка, сайта си го е обмислил, но ако се прекали и се дублират телефони и мейли тогава да засичат те и явно не го одобряват

# 740
Отвориха поканите,  който не е успял, нека сега да опита и да цъкне на линка от имейла.

# 741
Имам поръчка от 29.07. и все още не е тръгнала. За първи път ми се случва такова забавяне.

# 742
  • Варна
Моята е от 28 юли и утре ще е във Варна.

# 743
Имам от 29 юли, веднага я пратиха и на 1 август я получих

# 744
Явно някакъв проблем с проследяването е имало, защото днес е оставена в кутия на Спиди.

# 745
Здравейте, след като има издадени документи за връщане, в какъв срок реално трябва да се върне артикула?

# 746
# 747
Не беше ли 7 дни преди?

# 748
7 работни дни,  излиза като надпис веднага щом се генерира връщане

# 749
  • Варна
Наложи се да си сменя картата Револют.
Чакам връщане на сума, която е платена с деактивираната Стара Револют.
В профила ми има вече запаметена новата карта.

Ще има ли проблем с връщането на сумата?
И още нещо. От къде в профила ми да намеря данните за запаметената револют, защото трябва да направя лека корекция в името ми?

Общи условия

Активация на акаунт