Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 184
  • 133
  •   2
Отговори
Тема за пазаруване от Trendyol - https://www.trendyol.com/bg

старата тема

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 13:53 от Moderator1

# 1
С благодарност към V.I.P за новата тема.
На 20 декември за първи път пуснах поръчка , девет продукта общо наведнъж. Марки, от които съм купувала в Турция и харесвам. Пуловери от Поло Ассн, плетено одеало от Карача, подложки за сервиране  Мадам Коко, хавлии от Йоздилек. Цените бяха по-ниски от тези в оригиналните турски сайтове, а в сравнение тук при нас излизат на 30%. Платих авансово в лв. Всичко получих до днес, това което очаквах е, без никакви забележки.
Но,получих цели осем пакета - един от Букурещ и още седем от различни градове в Турция. Такса доставка не съм плащала. Хубавото поне е, че всички са по Спиди, та през приложението им безплатно ги събрах за три дни в един офис и си ги прибрах наведнъж.
А съм много доволна и от вид, и от цена.
Дано след Нова година цените се върнат на тези около средата на месеца, защото не се трепеш да обикаляш из Турция по магазините и колкото струва тогава толкова, а си следиш от тук. Не се разправяш и с митничари по граници.
С една дума - доволна съм многооо!

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 18:13 от Tony Maria 22

# 2
Ние сме пазарували от Турция и никога не сме имали проблем с митничарите. Вдигаш багажника и само гледат. Е, не сме и пазарували с ремаркета, че да правят проблем. Единствено е ужасно чакането на границата.

# 3
Дами, търся ватиран дамски комплект- тип анцунг, долнище и горнище. Да сте попадали на нещо хубаво?

# 4
  • Варна
Аз 5 фланелки Поло поръчах за моите мъже вкъщи, класически 4 от тях с якички. 3 ми излязоха на безценица, по 11-14 лв.
Същата марка и чанта , кафява , голяма и ежедневна. Тя не беше много евтина около 82-3 лв излезе но е страхотно удобна и хубав цвят.
Две керамични плата за 10 лв.

През лятото имам сандали и маратонки и боти общо за 50 лв. Много хубави.
Общо имам 3 поръчки и 1 връщане- палто, ръкавите ми бяха къси. Върнаха ми парите на 6тия ден, безплатно го върнах по спиди в офис .
Доволна съм от сайта, коректни са. Има много изгодни цени ако се следи.

# 5
Аз 5 фланелки Поло поръчах за моите мъже вкъщи, класически 4 от тях с якички. 3 ми излязоха на безценица, по 11-14 лв.
Същата марка и чанта , кафява , голяма и ежедневна. Тя не беше много евтина около 82-3 лв излезе но е страхотно удобна и хубав цвят.
Две керамични плата за 10 лв.

През лятото имам сандали и маратонки и боти общо за 50 лв. Много хубави.
Общо имам 3 поръчки и 1 връщане- палто, ръкавите ми бяха къси. Върнаха ми парите на 6тия ден, безплатно го върнах по спиди в офис .
Доволна съм от сайта, коректни са. Има много изгодни цени ако се следи.
Може ми линк на фанелките с якички?

# 6
Да ме посъветвате...
Получих артикул със сгрешен цвят. Не мисля да връщам, защото в момента е на по-висока цена и се обезмисля да връщам и поръчвам на ново. Ще си го запазя (и така не е лош), но все пак мисля да има пиша. Не знам дали има някаква възможност за някакъв ваучер за следваща покупка или нещо друго. А и най-малкото да си знаят, че са сбъркали..
Но не виждам къде да кликна, за да изпратя съобщение със свободен текст и да прикача снимка. До сега се занимавах с асистента, но там не стигнах до никъде. Може ли насоки къде да кликна и въобще има ли смисъл от това упражнение?

# 7
  • Най-красивата страна
Аз съм доволна от първата поръчка
Поръчах пуловери  Us polo
Сервиз за хранене и подложки.
Прекрасни са.
Пратките бяха две.пристигнаха една след друга след 10 дни.
С наложен платеж,платих в офис на Спиди.
Втората ми поръчка ще е по-голяма,набелязах си доста неща.

# 8
  • Варна

Може ми линк на фанелките с якички?
по принцип цените сега са други , аз началото на декември поръчвах точно тях , но пак ако следиш има изгодни
https://www.trendyol.com/bg/u-s-polo-assn/baza-polo-asociaciya-m … niska-p-893609070
https://www.trendyol.com/bg/u-s-polo-assn/mjzhka-tjmno-sinya-ten … merchantId=640822
често имат купони за намаление с намаление до -40% като си ги сложиш в количката. Поръчах червена, черна, две розови и бяла. Три ми бяха по около 20-30 лв, а две по 11 и 14 лв .Трябва да гледаш за кои са офертите с купони и ги прилагаш в количаката когато са вече.

# 9
Аз съм доволна от първата поръчка
Поръчах пуловери  Us polo
Сервиз за хранене и подложки.
Прекрасни са.
Пратките бяха две.пристигнаха една след друга след 10 дни.
С наложен платеж,платих в офис на Спиди.
Втората ми поръчка ще е по-голяма,набелязах си доста неща.

Ако не е проблем, колко е такса "наложен платеж"?

# 10
Тази вечер платих една поръчка и установих, че е по курс 1,98.

# 11
При мен се случи същото, но изрично обърнах внимание преди да платя - цената беше 62 лева. Таксували са ми 122.30. Не мога нито да се свържа с live чата им, нито по друг начин. Не говоря турски, английският ми също не е достатъчно добър да говоря с тях свободно по телефона. Съвети ?

Тази вечер платих една поръчка и установих, че е по курс 1,98.

# 12
Нямах това предвид, при мен е превалутирана цената, но не по курса 1,95, а на 1,98.

# 13
  • Варна
Във всеки сайт може да си откажеш поръчката до няколко часа.Еврото отдавна е с курс над 1,95 по интернет магазините по принцип.Следиш цената в евро, не обръщайте в лв.То вече няма и смисъл.

# 14
Давайте линкове да видим от какво сте доволни.
Защото аз отново съм недоволна, омръзна ми от тези. Поръчах две пижами защото бяха по 10 лв, любим цвят, а и най вече защото пишеше, че са 100% памук. Пристигна нещо... хайде за цвета бях подготвена, че може и да не е същият, но състава е далеч от памука. Даже на пипане е 100% полиестер, не 65. Отделно, че на нищо не прилича:

Картончето, около което са увити - от опаковка за подложка на мобилен телефон.🥴

Взех два размера, по големи, че не бях сигурна какво ще дойде, а често срещам коментари в сайта, че са умалени.

Етикетите са - каквото са намерили, това са сложили. Да не говорим, че това е единственият етикет по дрехата.

Изобщо пълна цигания и ориенталщина, имам чувството че съм купила парцали от циганки на женския пазар.
Направо съм поприключила с този сайт, не ми се играе на тото, особено като не съм сигурна дали ще ми върнат парите. Още не съм ходила до банка да видя дали действително са ми преведени сумите, защото тези дни по банките е лудница.
https://ty.gl/96vb49fmr12p1

Взех и едни чаршафи за подарък, заради листата на гинкото, че човекът им е голям фен. Със смесени чувства съм, не съм ги разгънала, но на пипане, материята на щампираната част отгоре, си е полиестер, а и лъщи като такъв. Ще ги дам, пък човека да реши:

Долната част на плика и възглавницата, изглежда страшно рехаво, и сигурно ще се свие доста след пране.

https://ty.gl/f4glxhyzyty9l

Общи условия

Активация на акаунт