Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 241
  • 135
  •   5
Отговори
# 30
Здравейте,аз за първи път преди два дни се сблъсках с този сайт. Изчетах много по темата. От вчера си свалих приложението и ми даде купон за нов клиент с голяма отстъпка. Харесах си комплект чинии,които искам да поръчам,но като стигна до финализиране на поръчката ми иска да си напиша телефонния номер и оттам съответно да ми пратят код. Направих го стотици пъти от вчера,но код не ми праща и не мога да поръчам. Ще съм благодарна,ако някой знае какво мога да направя,за да си финализирам поръчката. Благодаря предварително!

# 31
Първо пробвайте от компютър, ако сте на телефон сега. После пробвайте с различни номера, ако имате наоколо хора, на които бихте могли да ползвате номера. И ако не стане... благодарете се, че ще спестите някой лев/евро от поредните боклучки. 😃

# 32
Вижте да не отива в спама на смс-ите.

# 33
Момичета,благодаря,но не става нищо от изброеното. Ей сега пак пробвах,не получавам смс. Чудна работа…..🤔За пръв път се сблъсквам с такъв проблем-да искаш да поръчаш и да не можеш.

# 34
В старата тема писах, че и аз имах такъв проблем. Сайтове има много, отказах се от този.

# 35
То като гледам и мен ще откажат😀Не мога да направя нищо повече,което зависи от мен. Най-вероятно проблема е при тях и най-вероятно с българските номера. Не знам….

# 36
Аз също имах този проблем, като пробвах на другия ден, се получи.
Търпение му е майката.
Чакам едно от кожените палта в кафяво и приключвам .

# 37
Аз го отписвам този сайт.  Дрехи, неотговарящи на номерация, " сгрешени" цветове на чанти,  етикет 100% памук, а в действителност изкуствени материи. Да не говорим,  че на някои турски марки въобще няма никакви етикети- нито вътре пришит, нито хартиен.

# 38
И според мен е много зле за турските марки. Обаче за другите маркови и по-скъпи е ок. Стига да хванеш добра цена, че за аз скъпото знам от къде да си го взема.

# 39
Винаги чета отзиви, от тях се ориентирам кое става и кое не. Има си реални снимки, споделени дефекти, ефекти.
Моето палто за 11 лв събра сума компименти и наистина изглежда скъпо.
Тук някой беше препоръчал една риза в светлосиньо , ами ххс е като ХЛ. Иначе не е зле.

# 40
Матеа,кое е палтото?
А "марковите" неща наистина ли са такива или по-скоро ментета?

# 41
Аз видях в коментарите снимки едни маратонки new balance от модела 530, нищо общо с реалните. По-скоро не бих рискувала да поръчам.

# 42
Аз точно Ню Баланс си взех, но по-стар модел. Специално Ню Баланс има много реплики в Турция, а Трендиол си е платформа за продажба от различни търговци. Трябва да се внимава. Същото е и с еМАГ. Хейтят ги, че били фалшиви нещата там и не поемали гаранцията, но трябва да се гледа от кого точно се поръчва.

# 43
Аз на Асикс ментета май не съм срещала. Те по принцип не са кой знае каква скъпа марка, но пък в Турция сигурно всичко е възможно.

# 44
Аз на Асикс ментета май не съм срещала. Те по принцип не са кой знае каква скъпа марка, но пък в Турция сигурно всичко е възможно.
В Турция има такива реплики, на пръв поглед неразличими от оригинала. Има и евтинджос реплики, които от 100 км си личат.

Общи условия

Активация на акаунт