Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 592
  • 162
  •   2
Отговори
# 135
И аз си получих три рокли, не съм ги мерила още, но едната очевидно е много голяма. Объркала съм аз размера. Обаче за цената им съм доволна. Избрах ги умишлено с марка Трендиол, защото предната поръчка с произволни турски марки - пълна греда. Снощи пуснах още 4 рокли. Като меря първите ще дам отзив.

# 136
Пуснах и аз една поръчка, но така и не успях да намеря сушилник за чинии, само два-три намерих като модели

# 137
Абе, какъв е този купон? За пореден път ми дава купон за 50 процента, но ограничен до 7 евро. Мерси! Rolling Eyes
Имам чувството, че се надяват някой да се заблуди от 50-те процента и да не се загледа в лимта на купона.

# 138
Сушилници има в Тему.

# 139
  • Асеновград
По отношение сушилниците за чинии, гледайте ако има размер на разстоянието между пръчките за чиниите. Бях поръчала от Тему, дойде точно каквото е на снимката на нива но с малко разстояние, и стават само плоски чинии, дълбока не. Поисках връщан, върнаха ми парите без да си го искат, подрих го, но и там не се одобри. Та вече само от магазин да го видя и преценя визуално.

# 140
И аз съм поръвчала от Тему сушилник и дойде някаква пълна смешка. Една от малкото ми супер несполучливи покупки от там.
Аз все по-трудно търся в сайта на Трендиол, а в приложението съвсем се затруднявам. Как превеждат тези не знам, но и описанията са покъртителни. А в приложението не мога да достигна дори исканата от мен категория. Затова ровя на лаптопа и после по кодовете на продукта, търся в приложението, за да използвам купон. Смотана работа. А не беше така преди години. И супер много китайски неща срещам, буквално с все снимките от Тему.

# 141
Еми нали китайци са купили сайта, нормално.
За темуто трябва да се четат отзивите, и най-добре ако има и снимки. Също като тук, че си е тото какво ще получиш.

# 142
Сетих се, че с новите мита от лятото за стоки, идващи от страни извън ЕС, би трябвало да се обмитят и тези от Турция. Та, имаш купон от 7 евро, плащаш мито 3 евро и оставаш с реално намаление от 4 евро. Яко! Laughing

# 143
Сетих се, че с новите мита от лятото за стоки, идващи от страни извън ЕС, би трябвало да се обмитят и тези от Турция. Та, имаш купон от 7 евро, плащаш мито 3 евро и оставаш с реално намаление от 4 евро. Яко! Laughing
Турция има спогодба със страните от ЕС и много от стоките идващи от Турция не се облагат с мито.

# 144
Ще видим как ще е, китайците нали направиха много складове по Европа..🤔
От кога влиза в сила?

# 145
  • Асеновград
Те явно не са само от Турция. Роклята която ми пристигна днес дойде от Румъния. И явно затова изпревари по ранните поръчки, които виждам идват от Турция и пише,че минават митница.

# 146
Ще видим как ще е, китайците нали направиха много складове по Европа..🤔
От кога влиза в сила?
Мисля, че от 1.07.2026г.

# 147
  • Асеновград
Как Ви пристигат пратките със Спиди? Днес я доставиха на адрес както е подадено. Сега получавам съобщение за доставка утре но до автомат, а е подаден пак домашен адрес. Явно зависи как е подадена от търговеца. Тази от Турция са я засилили в автомат.

# 148
От Румъния идват много бързо нещата.
Една рокля я поръчах в два размера, от Турция единият дойде след седмица, този от Румъния - за два дни.
И при мен напоследък ги запращат в автомат при непроменен адрес, но си ги пренасочвам до офис- така ми е най- удобно.

# 149
Аз веднъж се разправях с нашите куриери, винаги имам доставка до адрес, защото нямам време да ходя по офиси. Та с няколко имейла ми доставиха на адрес

Общи условия

Активация на акаунт