Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 241
  • 135
  •   5
Отговори
# 15
Ужас. Тези са по зле и от китайците 😃 Аз също съм греда с техните марки, за това гледам да взимам на известни такива. По-скъпи са, но следя цени и ако ме устройва.
Иначе връщат парите. Аз нямам проблем с това. Върнаха ми за палтата, които им изпратих и два колана (евтини) не си ги искаха и директно ми възстановиха парите.

# 16
Може ки да се откаже поръчка с баложен платеж на куриера .Не виждам опция за анулиране,а съм поръчала нещо грешно..

# 17
Може ки да се откаже поръчка с баложен платеж на куриера .Не виждам опция за анулиране,а съм поръчала нещо грешно..
Може, звъните до офиса( ако е с Еконт) когато получите съобщение за пратката и я отказвате. Ако е със Спиди, от линка с товарителницата я отказвате.

# 18
Може ли някой да ми пише ако се е включил в инфлуенсурката програма на трендиол

# 19
  • София
....
Изобщо пълна цигания и ориенталщина, имам чувството че съм купила парцали от циганки на женския пазар.
Направо съм поприключила с този сайт, не ми се играе на тото
Аз бях много ентусиазирана на първата и втората поръчка с промо кода им. Поръчах си чаршафи cotton box и пижама lc wikkiki за "без пари". Бяха си супер. Ноооооо после....Викам я тука за детето някакви тениски. 2 абсолютно еднакви, но различен цвят, пишеше 100 памук. Идват те и на едната етикет: памук+полиестер, на другата само памук, а на допир очевАдно еднакви и не са 100% памук. Просто етикети -да има нещо. Викам майната му, стават грешки. Следваща поръчка: пуловер с 50 коментара как е невероятен, топ качество! Викам си няма как, трябва да го имам. Пристига пълен парцал, акрил ли беше, полиестер ли...ама от най-гадните!

# 20
Някой поръчвал ли е завивки/ възглавници с гъши пух?

# 21
Сега искам да пусна нещо и нямам опция НП.Вие имате ли ,поръчката ми е за 11 евро.

# 22
Не. И аз си бях избрала неща за около 50 лв. и не можах да пусна поръчка. Нп можело само за неща с безплатна доставка. Опитах се да намеря и поръчам нещо с безплатна доставка, не можах и се отказах.
Нп е за поръчки над 40 лв

# 23
  • Варна
E, плащайте с карта, какво толкова. Ако нещо не стават нещата , връщате. Аз връщам ако не ми допадне и си получавам парите по картата до няколко дни и в други интернет магазини . С наложен платеж от чужбина почти няма варианти. И в повечето случаи има такси доставка и това е нормално.

# 24
Аз докато не проверя в банка дали реално са ми върнали парите, няма да поръчвам, че си имам големи съмнения за 2 върнати продукта, и евентуално само нещо, за което ще съм ок, че може да е полиестър и боклук. Отделно още чакам да ми върнат парите от едни чаршафи, имам имейл от тях, че са ги получили и наредили връщане на парите на 19 декември.
А пък гледам, че още вдигат с по малко, вече двойните цени.
Ако хората спрат да пазаруват, бързо ще ги намалят.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 09:24 от Lemy

# 25
Цените сега излизат двойни, надявам се да го оправят иначе приключвам и аз с тях.

# 26
  • Варна
Имам интернет банкиране и имам съобщение като имам входяща / изходяща сума. От всички сайтове, Бест сикрет , Тему, Трендиол и т н.. До 14 дни винаги са ми връщали парите. По принцип пазарувам така он лайн винаги когато мога да върна безплатно. Иначе да - цените сега са високи, началото на декеври като поръчвах бяха мноого по-ниски. Ще следя обаче Simple Smile Може и номер да е, като следиш една цена и изведнъж падне  на половина всеки пазарува импулсивно , предполагам че е трик.

# 27
  • Бургас
Може ли да се връщат стоки от две поръчки в една пратка?

# 28
Не може и две неща от една пратка да се върнат, камо ли от различни. За всеки продукт се създава отделна товарителница.

# 29
Последната ми поръчка е страшна греда! Две поло блузи за мен, няма да станат и на кукла... А поръчах xl.......

Общи условия

Активация на акаунт