Trendyol

• 3 568
  • 70
  •   1
Отговори
Здравейте, отскоро ми се върти този сайт из реклами. Реших да си изтегля приложението и попадам на дрехи, които ми допадат, пък и са бюджетни.
Някой пазарувал ли е от този сайт? Надежден ли е (доставки и плащания)?

# 1
Нямам опит с trendyol, но често купувам дрехи от factcool. Всички продукти са от trendyol, сравних и цените, в някои случаи дори по-евтини. Правих и връщания. Но най-вероятно в trendyol има по-голям избор от неща

# 2
Trendyol е турски сайт.Имам една поръчка.Ползвах кода за 50% за първа поръчка в приложението.Дойде на 8 ден.За връщане не ми се е налагало и незнам.

# 3
С кой куриер пристигат? Иначе да, турски са, има ги и в абаутю.

# 4
Поръчвала съм от тях преди 1 2 години. Не са лоши, не помня с кой куриер обаче. Малко тип shein са.

# 5
Е,не имат и хубави и ефтини неща.Аз си взех маратонки Найк от там.Не съм сигурна за куриера,май беше Еконт.

# 6
Здравейте, а оригинални ли са марковите им неща?

# 7
А дали наистина се произвеждат в Турция, защото се натъкнах на няколко тениски, които са от Шийн?

# 8
А дали наистина се произвеждат в Турция, защото се натъкнах на няколко тениски, които са от Шийн?
Не,сайта е турски.Продава на различни марки.

# 9
Сега забелязах че вместо Shein са писали за марка - uyguntarz Laughing
А другите марки, които се водят по-хубави, като Mango например, може би са реплики, или пък не, нямам идея.

# 10
Китайски дрехи не гледам и не мога да кажа.Купувала съм Найк.Всичко е точно.Нямам съмнение в оригиналността.

# 11
Не са реплики, в Турция сайта е много вървежен

# 12
Марката Trendyol е турска. Фен съм и купувам техни неща от години. Преди пазарувах неща на Trendyol от Factcool, но се оказа, че е много по изгодно от сайта на Trendyol (trendyol.com). В сайта се предлагат и други брандове, но аз влизам там единствено, за да купувам Trendyol. Имат страхотни промоции и често пускат безплатна доставка до България. Покупките ми са успешни в 99% от случаите и до сега не съм имала забележка към качеството. Банските, дънките и повечето им неща са супер. В сайта има и други хубави турски марки като Happiness Istanbul, Defacto, както и други популярни не-турски. Пазарувайте спокойно, за мен сайтът е изпитан и страхотен.

# 13
Марката Trendyol е турска. Фен съм и купувам техни неща от години. Преди пазарувах неща на Trendyol от Factcool, но се оказа, че е много по изгодно от сайта на Trendyol (trendyol.com). В сайта се предлагат и други брандове, но аз влизам там единствено, за да купувам Trendyol. Имат страхотни промоции и често пускат безплатна доставка до България. Покупките ми са успешни в 99% от случаите и до сега не съм имала забележка към качеството. Банските, дънките и повечето им неща са супер. В сайта има и други хубави турски марки като Happiness Istanbul, Defacto, както и други популярни не-турски. Пазарувайте спокойно, за мен сайтът е изпитан и страхотен.
Благодаря за изчерпателният отговор! А доставката как става, с какво доставят? Също и плащането, както с шейн ли е с карта или ?

# 14
Аз имам код за 50%, но като сложа в количката не се намалят наполовина, а кодът е активиран? Някой с подобен казус?
Доставката им пише, че е с expressone.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт