Trendyol

• 15 829
  • 251
  •   2
Отговори
# 45
Не, не ползват Спиди, а Еконт ппц.
Nel, обади се на Еконт и ги питай дали биха взели пратката. Иначе може да заявиш от адрес да я вземат.
Ппц пише следното в ЧЗВ

Работим ежедневно с много куриери, но не и с Еконт. Ако някой желае с еконт изрично я даваме на DHL, но май само ако е за офис. Не съм убедена, понеже не точно аз изпращам. Мога да разпитам утре.

# 46
Момичета,
Първо, ползват Еконт! Днес  взех пратка от тях, но няма как да се разбере при поръчка кой куриер ще я достави. Вече не виждам опция за доставка до офис, както беше преди време.
Давам в скрит текст отзив за поръчка, която дойде днес. Беше разделена на 2, единият пакет дойде със Спиди, а другият с Еконт.
Скрит текст:
Летен гащеризон. Взех М, можеше и S да е супер, но се опасявах да не ми е къс, защото съм висока. Страхотно изглежда и стои. Дойде опакован в красива кутия.

https://www.trendyol.com/bg/trendyol-collection/gascherizon-ot-p … 48&merchantId=968

Плетена рокля. Красива е и стои чудесно. Опасявах се от коментарите, че е много дебела, но не е. На снимката съм я подгънала, за да я хвана добре, иначе е дълга малко до под коляното. Разтеглива, размер S.

https://www.trendyol.com/bg/trendyol-collection/midi-roklya-ot-t … 48&merchantId=968

Поръчката е от 09.03 и беше в София още миналата седмица, но се наложи да пренасоча пратките към офиси (иначе ме търсиха за доставка на адрес) и я взех днес.
С код за -50% от приложението двете неща ми излязох общо 44 лв. включвайки и наложения платеж от 4 лв.

Приятно пазаруване!
ПП: Скоро попаднах на сайт менте на Трендиол. Само на турски беше и пълен само с неща от Шейн и Тему. Не пазя линка, като го намеря, ще го постна тук. Внимавайте!

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 13:41 от FreakOnALeash

# 47
Гащеризонът и аз го очаквам /хубава ли е материята? Дано не прозира .. /, както и още доста неща. Пуснала съм до тук 2 поръчки, като и двете са разделени - едната на 2 пратките, другата на 3. Когато пристигнат ще дам отзиви.

# 48
Гащеризонът и аз го очаквам /хубава ли е материята? Дано не прозира .. /, както и още доста неща. Пуснала съм до тук 2 поръчки, като и двете са разделени - едната на 2 пратките, другата на 3. Когато пристигнат ще дам отзиви.
Гащеризонът е 100% полиестер, но материята е тънка и приятна на допир. Много е сладурски. Доволна съм, че и на сметка ми излезе като видях какви са цените на тази марка SAGAZA. Не прозира, снимах го срещу светлината:
Скрит текст:

ПП: Ето тук намерих неща от Алиекспрес и Тему при търсене в Гугъл по изображения... Няма опция за друг език, а само превод от Гугъл . А ако реша да вляза с моя акаунт, ме препраща на сайта на български. Не знам и аз.
https://www.trendyol.com/aysi-collection/pul-payetli-v-yaka-aski … gumus-p-892859228
Изглежда, че е на принципа на маркетплейс, конкретният продавач ползва платформата на Трендиол и продава собствени неща, което дори и да е принципно ок, не съм го виждала в международния сайт, от който пазарувам.

# 49
Мен линка ме препраща към приложението. Следователно би трябвало да е legit.

# 50
Мен линка ме препраща към приложението. Следователно би трябвало да е legit.
Може. Но в в приложението тези артикули ги няма и няма други търговци, които продават от свое име. На практика става нещо като EMAG, продават неща от самия сайт, както и други търговци, които зареждат и от китайски сайтове . Може да е само за турската версия. Както и да е.

# 51
Аз също на много добра цена го взех, заедно с още 3 неща за 40лв и стотинки. Първа поръчка ми беше.
Дали реално е бил на 178лв ? 😅

# 52
Момичета, пробвали ли сте да правите втори профил, за да ползвате намалението 50%? Аз направих, но не излиза кода и пише, че може да се ползва само веднъж.

# 53
Аз също на много добра цена го взех, заедно с още 3 неща за 40лв и стотинки. Първа поръчка ми беше.
Дали реално е бил на 178лв ? 😅
Едва ли. Laughing
Как е при теб? Доволна ли си?

# 54
Хареса ми, да, леко прозира, но е готин. Размера съм го улучила - поръчах най-малкия, като се водех от коментарите. Деколтето не знам дали няма да ми се разтваря, може да сложа тик-так копченце, че с малкото човече да не направя сеир на някой. 😅

# 55
Хареса ми, да, леко прозира, но е готин. Размера съм го улучила - поръчах най-малкия, като се водех от коментарите. Деколтето не знам дали няма да ми се разтваря, може да сложа тик-так копченце, че с малкото човече да не направя сеир на някой. 😅
Скрит текст:
Супер. Ако не го бях купила с голямо намаление, щях да го върна и да си купя по-малък размер, но и така е стои много добре и не ми е къс. За деколтето мисля някакви лепенки аз.

# 56
С DHL работят Еконт, но когато имате подготвена товарителница от продавача, връщането става със Спиди.

# 57
С DHL работят Еконт, но когато имате подготвена товарителница от продавача, връщането става със Спиди.
И при мен връщането беше така. В приложението ми генерираха товарителница на DHL и пишеше да се занесе в офис на Спиди. Не съм я разпечатвала - сканираха ми баркода в офиса и директно им излязоха и двете товарителници (1 на Спиди и тази от DHL).
Момичета, друго ми е интересно. Аз също върнах продукт, за който ползвах ваучера за 40 лв. отстъпка, но реално няма да ползвам. Пишеше, че щом ти възстановят сумата, ти връщат обратно и ваучера. Случвало ли ви се е ?

# 58
И при мен връщането беше така. В приложението ми генерираха товарителница на DHL и пишеше да се занесе в офис на Спиди. Не съм я разпечатвала - сканираха ми баркода в офиса и директно им излязоха и двете товарителници (1 на Спиди и тази от DHL).
Момичета, друго ми е интересно. Аз също върнах продукт, за който ползвах ваучера за 40 лв. отстъпка, но реално няма да ползвам. Пишеше, че щом ти възстановят сумата, ти връщат обратно и ваучера. Случвало ли ви се е ?
Досега никога не са ми връщали използван ваучер, не само в Трендиол. Нещо не ми се вярва. Моля, сподели ако се върне ваучера.

# 59
Има ли опция пратката да бъде доставена до офис на Спиди? Или Еконт. Не намирам такъв вариант. Плащането може ли да бъде с наложен платеж при получаване, а не с банкова карта предварително?

Общи условия

Активация на акаунт