Trendyol

• 39 337
  • 561
  •   6
Отговори
# 60
За плащането - може, но начисляват 4лв върху сумата.

# 61
Има ли опция пратката да бъде доставена до офис на Спиди? Или Еконт. Не намирам такъв вариант. Плащането може ли да бъде с наложен платеж при получаване, а не с банкова карта предварително?
Може. Като дойде смс, пренасочвате към офис. И наложен платеж може над 40 лв. поръчка, но се плаща.

# 62
Днес трябваше да получа първата си поръчка, а тя е още със статус "обработка ".
Не ми е спешна, но се чудя дали да не им пиша...

# 63
А ако се сложи направо на адрес, адреса на офиса (аз така правя със шейн), не става ли? Вместо да го пренасочваме после като е пристигнала.

# 64
Пробвайте и напишете в допълнение, че това е офис на Спиди. Аз съм правила така при поръчки от други сайтове и не е имало проблем.

# 65
Правя поръчка и чакам код за потвърждение, за да мога да завърша поръчката, но така и не получавам код. Случвало ли се при вас

# 66
Какъв код за потвърждение на поръчка? При плащане ли?

# 67
Не, при въвеждане на данните за доставка, попълвам всичко и ми излиза прозорец за въвеждане на 6цифрен код за потвърждение, ще бъде изпратен като sms. И нямам такъв код, смених тел същото, пак няма код. Изнервих се вече

# 68
Току що получих мейл, че анулирането ми е потвърдено, а аз не съм искала такова, поръчка направена на 15.04.
Първата не можаха да я изпълнят, върнаха ми парите, по карта.
Втората не успях да я платя с карта, пак заради тях, поръчах с НП, пак греда.
За първи път ми се случва това с онлайн магазин, а не е като да нямам опит с различни такива.
Направих и трета поръчка( за колежка), платих без проблем с карта, но ми направи впечатление, че плащането мина без одобрението ми в онлайн банкирането, да видим с тази как ще ме изненадат.

# 69
Не, при въвеждане на данните за доставка, попълвам всичко и ми излиза прозорец за въвеждане на 6цифрен код за потвърждение, ще бъде изпратен като sms. И нямам такъв код, смених тел същото, пак няма код. Изнервих се вече
Да не би това да е код 3Д от банката?

# 70
Не е кода от банката.Сайта изпращат смс с код за потвърждение на телефона. Аз имах в началото същия проблем. 2 дни се опитвах с 2 различни телефонни номера.На третия ден стана.Като междувременно бях писала 2 пъти на сайта.Нищо конкретно не ми отговориха.Гледайте да няма секунди на изчакване,преди да натиснете бутона за код.

# 71
Често бъгва им сайта, а след няколко опита опцията за изпращане на SMS се блокира. Така че трябва да се изчака определено време.

# 72
  • Русе
За "проба" поръчах няколко неща- маратонки Пума и три тениски на Трендиол. Изкуших се, защото смятам ,че турското трико е на много добро ниво. В случая нямах късмет, по-лошо качество не съм виждала от години. Стои рехаво, шефовете са непоръбени, има изплют шев баш около врата. определено не бих повторила, добре, че ползвах някакъв код и ми излязоха по 7 лв.
Маратонките са приятни, изглеждат добре, излязоха 27лв
За обобщение..докато не видя някакви отзиви тук, че сте получили нещо готино, не бих повторила.

# 73
Аз вчера пък получих пратка на друг човек и съответно моята не може да бъде локализирана. Сглупих като я платих при поръчката.
Сега трябва да се занимавам с връщане за да ми направят рефънд...

# 74
За "проба" поръчах няколко неща- маратонки Пума и три тениски на Трендиол. Изкуших се, защото смятам ,че турското трико е на много добро ниво. В случая нямах късмет, по-лошо качество не съм виждала от години. Стои рехаво, шефовете са непоръбени, има изплют шев баш около врата. определено не бих повторила, добре, че ползвах някакъв код и ми излязоха по 7 лв.
Маратонките са приятни, изглеждат добре, излязоха 27лв
За обобщение..докато не видя някакви отзиви тук, че сте получили нещо готино, не бих повторила.

Аз пък много съм доволна от тениските на Trendyol, миналата седмица получих една от 100% памук и беше за около 6 лв само.

Общи условия

Активация на акаунт