Trendyol

• 39 254
  • 559
  •   6
Отговори
# 30
Какво нещо ще връщаш, нещо не си отговаря ли? На мен още не ми е дошъл реда за поръчка 😁 чудя се дали си отговарят дрехите
Дрехите отговарят на размера, но не се харесах с този модел на роклята, както и цветът.
Скрит текст:
Цената е символична, та още ще я мисля дали да се занимавам с връщане. От поръчани 7 продукта ми доставиха само 2. Не са ми отказвани останалите 5, та се чудя, дали изобщо ще ги доставят.
Благодаря, ви момичета за съпорта. HeartpulseSparkling Heart
Няма ли как да се следят както в шейн или някакъв тракинг номер?

# 31
Може, в приложението и на сайта. Влизате в моите поръчки - обобщение на поръчката - проследяване.

# 32
Имат няколко склада - в Турция и още 1-2 европейски. И за това е възможно поръчката да е разделена. При мен пристигнаха всички неща с еконт от Румъния

# 33
Информацията за сайта ,доставка връщане проследяване не е лошо да се сложи на 1ва страница.

# 34
Здравейте! Днес за първи път поръчах от сайта. Използвах отстъпката за 50%намаление и ми излезе доста изгодно, жалко, че е до 40 лв. Поръчах четири артикула и пише, че са разделени на три поръчки и 1 и 3 поръчка ще дойдат заедно. Къде им излиза сметката така да ги разпокъсват не знам. Дано всичко да е наред и да са сполучливи. Купони за отстъпки само от колелото ли се събират?

# 35
Вижте по-нагоре съм писала. Имат няколко склада в различнк държави.

# 36
А марковите неща, които предлагат, оригинални ли са? Или просто хубави реплики?

# 37
Според мен са оригинални, наистина изглеждат много добре, но аз не съм добър познавач.
Евентуално да са наистина добри реплики.
От абаут ю съм попаднах на  адидас маратонки, които според мен не са оригинални. 🤷‍♀️

# 38
  • София
А така като разделят поръчките, колко доставки се плащат? И за колелото да питам. Там има ли срок за използване на даден купон?

# 39
А така като разделят поръчките, колко доставки се плащат? И за колелото да питам. Там има ли срок за използване на даден купон?
Една доставка. Има срок на колелото, пише си до кога е на самия купон. Нещо от сорта на 24 часа беше за мен. Не са много изгодни тези купони. Ето това е от колелото от преди минути:

# 40
  • София
Благодаря.

# 41
  • София
Момичета, аз пак с въпрос, но за първи път поръчвам от сайта. Получих останалата поръчка, този път със Спиди. Пак ще връщам. Успях с ваша помощ да се справя с етикетите, но отново имам въпрос към вас. Тъй като нямам специални самозалепващи се етикети ще принтирам на лист А4. С тиксо или с лепило залепвате етикетите и кои куриерски фирми ползвате за връщане? При мен едната поръчка дойде с Еконт, другата със Спиди.
Хубав ден и успешни поръчки:hibiscus:Heartpulse

# 42
На етикета за връщане не е ли написано кой куриер е? Може ли да снимаш товарителницата, като скриеш данните си разбира се?
Иначе с тиксо най добре.

# 43
  • София
На етикета за връщане не е ли написано кой куриер е? Може ли да снимаш товарителницата, като скриеш данните си разбира се?
Иначе с тиксо най добре.
FrozenBubble, благодаря. Изобщо не се бях сетила, че трябва да видя в товарителницата. Виждам  DHL, нали? Уф, гадничко, та то около мен няма такъв офис.  Frowning1 Еконт и Спиди офиси през 100 м., но DHL аз не откривам.
Скрит текст:

# 44
DHL използват Спиди в България. По-точно DPD. Така е поне при мен. Ако трябва да ползваш DHL, ще платиш повече от стойността на поръчката...

Общи условия

Активация на акаунт