Trendyol

• 16 303
  • 257
  •   1
Отговори
# 15
Защото този код не важи за намалени стоки или имате активирана друга отстъпка.

# 16
Ами под самия артикул си пише колко ще струва с този код, слагам го в кошницата и цената е друга ...
Само този ми е чекнат не знам ..

# 17
Марката Trendyol е турска. Фен съм и купувам техни неща от години. Преди пазарувах неща на Trendyol от Factcool, но се оказа, че е много по изгодно от сайта на Trendyol (trendyol.com). В сайта се предлагат и други брандове, но аз влизам там единствено, за да купувам Trendyol. Имат страхотни промоции и често пускат безплатна доставка до България. Покупките ми са успешни в 99% от случаите и до сега не съм имала забележка към качеството. Банските, дънките и повечето им неща са супер. В сайта има и други хубави турски марки като Happiness Istanbul, Defacto, както и други популярни не-турски. Пазарувайте спокойно, за мен сайтът е изпитан и страхотен.
Благодаря за изчерпателният отговор! А доставката как става, с какво доставят? Също и плащането, както с шейн ли е с карта или ?
Доставят с Еконт до офис или до адрес. Аз си избирам винаги офис, за да мога да я взема в рамките на седмица в удобно за мен време. Няма преглед. Плаща се онлайн с карта или с наложен платеж.
ПП: Редактирам се, че вече наложеният платеж е за минимум 40 лв. и струва 4 лева. Преди беше безплатен и без ограничение в поръчката, а даже имаше и известен период, в който беше премахнат.  Гледах и че последната ми поръчка от преди месец е била доставена със Спиди.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 20:28 от FreakOnALeash

# 18
Аз имам код за 50%, но като сложа в количката не се намалят наполовина, а кодът е активиран? Някой с подобен казус?
Доставката им пише, че е с expressone.
Скрит текст:

Цената от този код justapp е за приложението. През него ли поръчвате?

# 19
Да, уловката е че максималната отстъпка е 40лв и колкото повече неща сложиш, толкова по-малко намаля всяко. Реших да махна някои артикули и така го разбрах ..

# 20
Да, уловката е че максималната отстъпка е 40лв и колкото повече неща сложиш, толкова по-малко намаля всяко. Реших да махна някои артикули и така го разбрах ..
При мен кодът проработи за 50% намаление в приложението, но на максимална стойност 30 лв. отстъпка.

# 21
  • София
Момичета, помагайте. За пръв път пазарувам от сайта и съм объркана. Как се връща, че от половин час  чета в сайта и не мога да разбера, къде е тази опция "лесно връщане"? Open Mouth В пратката си нямах етикет за връщане и не знам  как да я върна  обратно в/с ЕКОНТ. За пръв път ми се случва и моля да ме извините за неадекватните въпроси.
Желая ви сполучливи поръчки  Flowers HibiscusGift Heart

# 22
  • София
Момичета, помагайте. За пръв път пазарувам от сайта и съм объркана. Как се връща, че от половин час  чета в сайта и не мога да разбера, къде е тази опция "лесно връщане"? Open Mouth В пратката си нямах етикет за връщане и не знам  как да я върна  обратно в/с ЕКОНТ. За пръв път ми се случва и моля да ме извините за неадекватните въпроси.
Желая ви сполучливи поръчки  Flowers HibiscusGift Heart
Влез в профила ти и после ЧЗВ

# 23
Влизаш в профила, после при поръчките ти, избираш конктетната поръчка, отдолу има бутон лесно връщане, избираш артикула и тн. Следяаш стъпките.

# 24
Какво нещо ще връщаш, нещо не си отговаря ли? На мен още не ми е дошъл реда за поръчка 😁 чудя се дали си отговарят дрехите

# 25
Какво нещо ще връщаш, нещо не си отговаря ли? На мен още не ми е дошъл реда за поръчка 😁 чудя се дали си отговарят дрехите
Отговарят напълно, това е сериозен сайт. Но четете и отзивите и гледайте снимките на потребителите за максимален ориентир.

# 26
Според мен нещата си отговарят. Малко са им съмнителни цените, наистина. Поръчах си 3 чифта оригинални обувки.
Изглеждат добре.

# 27
  • София
Дрехите отговарят на размера, но не се харесах с този модел на роклята, както и цветът.
Скрит текст:
Цената е символична, та още ще я мисля дали да се занимавам с връщане. От поръчани 7 продукта ми доставиха само 2. Не са ми отказвани останалите 5, та се чудя, дали изобщо ще ги доставят.
Благодаря, ви момичета за съпорта. HeartpulseSparkling Heart

# 28
Здравейте! Никъде не намерих каква е цената на доставка от сайта?

# 29
Здравейте! Никъде не намерих каква е цената на доставка от сайта?

Доставчици:

Германия   • DPD • UPS • Fedex • DHL • Hermes
   Франция   • CHRONOPOST • UPS • Fedex
   Обединеното кралство   • FASTDISPATCH • UPS • Fedex
   ЕС (с изключение на Германия и Франция)   • GLS • UPS • Fedex • DHL • DPD

• Поръчките обикновено се доставят в рамките на 10 работни дни.

• Веднага след като поръчката ти бъде експедирана и предадена на един от нашите доставчици на транспортни услуги, ще получиш номера си за проследяване по имейл. Можеш просто да използваш номера за проследяване на пратката, за да провериш статуса ѝ в портала за проследяване на доставчика на транспортни услуги. ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА: ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПЪРВАТА СИ ПОРЪЧКА. Доставката е безплатна за поръчки над 40 BGN. В противен случай се начислява такса за доставка в размер на 7.99 BGN.

https://www.trendyol.com/bg/s/shipping-return

Дрехите отговарят на размера, но не се харесах с този модел на роклята, както и цветът.
Скрит текст:
Цената е символична, та още ще я мисля дали да се занимавам с връщане. От поръчани 7 продукта ми доставиха само 2. Не са ми отказвани останалите 5, та се чудя, дали изобщо ще ги доставят.
Благодаря, ви момичета за съпорта. HeartpulseSparkling Heart

Възможно е поръчката да е разделена на няколко отделни пратки. При мен, последната поръчка е от два артикула и е разделена, всеки ще дойде поотделно. В сайта и приложението можете да проверите това, както и да следите движението на стоките.

ПП: Относно дрехите, пак казвам, не са реплики, не са от Алиекспрес, хубави са. Цените са повече от разумни, особено с кодовете за отстъпка. Виждала съм дрехи на същите марки в магазини в Турция и са на двойна цена. Казвам го, защото имам над 20 поръчки само за миналата година. Просто си гледайте хубаво състава, размерите, снимките и отзивите за продуктите.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 12:46 от FreakOnALeash

Общи условия

Активация на акаунт