Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 32 951
  • 615
  •   1
Отговори
  • Варна
Добре дошли в новата тема!
Тук споделяме находки, обсъждаме казуси по поръчките си.
Линк към сайта на BestSecret : https://www.bestsecret.com/entrance/index.htm

BestSecret е затворена модна общност, своеобразен "частен клуб за онлайн пазаруване", в който се влиза само с покана, и това е най-характерната черта, която я отличава от други подобни платформи.
Принципът на ексклузивна общност за пазаруване означава, че неизброимото количество оферти са достъпни само за регистрирани членове и само регистрираните в модния клуб имат достъп до селекцията от трайно намалени дизайнерски стоки.

Всички артикули са налични в склада на компанията и могат веднага да бъдат изпратени, като доставката им до България се извършва в рамките на 4 - 10 дни. Поръчката се изпълнява директно до посочения адрес.

Връщането на закупените стоки
е безплатно, ако клиентът не е доволен от новите си модни придобивки. Процедурата е улеснена, без въпроси и допълнителни изисквания. Този подход към клиента също е утвърдена и безспорна част от успешната бизнес стратегия и предимствата на BestSecret.

Онлайн плащанията за покупките са напълно сигурни и кредитната карта на клиентите е напълно защитена, уверяват от компанията. Цялата комуникация с нея е криптирана в съответствие с най-новите стандарти за безопасност във виртуалния финансов свят.
 Линк към старата тема: https://m.bg-mamma.com/?topic=1638916

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 13:09 от bubanka

# 1
Не съм пазарувала отдавна..,нещо не намирам хубави оферти.
Благодаря за темата

# 2
Аз не помня коя дама от тук ми прати покана зимата, но сега чак направих първа поръчка. Дано другите и поканени не са като мен Grinning.
Също така се надявам, че няма да се наложи да връщам. Ще видим.

# 3
  • Варна
Минавам да се похваля с новите ми маратонки. Може би от 1 година нищо не съм поръчвала от сайта. От силвър мембър, май ми свалиха нивото още по надолу.
Таааа…Много ми харесват маратонките, пак бих си взела нещо на тази непозната за мен марка.
Тигровите елементи са от естествен косъм. За размера не знам какво да кажа, понеже и аз вече не знам кой номер нося.
Поръчах 39, носех до преди 38, но краката ми отичат и…. 39 малко си ми големее, но не мисля да ги връщам.

# 4
Ново 20. При положение, че имам адрес за доставка, великите Експрес1 ми изпращат имейл да потвърдя адрес за доставка или взимането от офис на пратката 😃 Не мога да разбера смисъла от тази гимнастика. Може би с идеята да променя доставка до адрес с взимането от офис. Така се надявах да ми я изпратят със Спиди, но уви!

# 5
Поръчах едни боти на appele of eden, надявам се типично за марката да не са тежки, мека кожа и по крака. Цвета - кафявото ми бие на каки на снимката, дано да си е  нюанс кафяво на живо
Прегледах в нас складовите наличности и без тях може...... но ги гледам от зимата си стоят закотвени на 167лв, от няколко дни са 148лв
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … 7111&colorCode=70

# 6
Ново 20. При положение, че имам адрес за доставка, великите Експрес1 ми изпращат имейл да потвърдя адрес за доставка или взимането от офис на пратката 😃 Не мога да разбера смисъла от тази гимнастика. Може би с идеята да променя доставка до адрес с взимането от офис. Така се надявах да ми я изпратят със Спиди, но уви!
В какъв офис Ви я оставят? Последните два пъти не бях вкъщи и казвам на човека от Експрес 1 да ми я остави в Спиди, по спомен май от там съм я взимала, но той ми казва, че не работели със Спиди. Замислих се аз ли се бъркам в Easy Pay ли я е оставял, не помня, но човекът ми каза, че не работели така с оставяне до офис и пак идва втори път до нас. На следващия път му бях казала един час, но пак се забавих от работа и човекът пак се разкарваше. Много ми стана неудобно, ама какво да се прави. На вас в какви офиси ви ги оставят?

# 7
В имейла получих линк, чрез който да потвърдя къде да оставят пратката ми. Имаше падащо меню с офисите им. Аз избрах  доставка до адрес - не знам защо беше това ненужно потвърждение, предвид, че съм дала адрес за доставка.
Иначе няма как една куриерска фирма да Ви остави пратката в друга. Знам, че работят с Изи Пей и там оставят пратките. Което за мен е абсурдно. Някой от Изи Пей ще поеме ли отговорност, ако пратката ми бъде отворена или направо изчезне? Ако беше с наложен платеж, все ми е тая. Но пратките от БС се плащат предварително. Безотговорно ми се струва да се оставя в някакъв си офис. Имат ли чекиращи устройва, както Еконт и Спиди имат и всяко движение на пратката се проследява? Силно ме съмнява.

# 8
  • на пистата
А моята пратка е застинала в Румъния от 19.09.За първи тракинг номера ми показва,че пратката ми минава от там.До сега не ми е излизало,че минава през Румъния

# 9
Аз с Експрес1 съм се сблъсквала веднъж тази година понеже бях поръчвала някакви боклучки от Али Експрес. Та се оказа, че те са поели тези пратки. Заговорих се случайно с девойката на касата на Изи Пей и тя ми обясни. И аз казвам, че съм си дала служебния адрес, понеже мисля, че на място ще дойдат. Тя рече, че разнос не правили /не разбрах за тези пратки или по принцип/. И ми провери по така зададената улица къде ще иде пратката. Добре, че ми обясни, никога нямаше да се сетя баш там да проверя. Едно магазинче за кафе и чай. Иначе искат да видят смс-а. Без него не дават.

# 10
Да, Експрес 1 работят с някакви знайни и незнайни магазинчета - втора употреба, плод и зеленчук, цигари и алкохол, изи пей. Никой от тях няма никаква система за проследяване и чекиране на пратките. Толкова е абсурдно. Просто нямам думи. Един път се оплаках на БС, защото 5 дни не ми доставяха пратката. Те ми върнаха отговор след седмица като пратката ми беше вече доставена и просто се извиняваха. Ако бяха с наложен платеж, никога нямаше да си взема пратките, колкото и да ми трябва поръчаното.

# 11
Поръчах едни боти на appele of eden, надявам се типично за марката да не са тежки, мека кожа и по крака. Цвета - кафявото ми бие на каки на снимката, дано да си е  нюанс кафяво на живо
Прегледах в нас складовите наличности и без тях може...... но ги гледам от зимата си стоят закотвени на 167лв, от няколко дни са 148лв
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … 7111&colorCode=70

Може ли реални снимки на ботушките като ги получите. Аз все се спирам да поръчам, точно заради нюансите кафяво. На снимка и реално.
Последно получих това яке.

216 лв ми излезе. Много съм доволна. Смятам и зимата да го нося.

П.п да използвам поста да кажа, че имам покани, ако някой има желание, да пише на лично. Че много се карат в темата.

# 12
  • София
И в тото пунктове оставят пратките Експрес уан. За последната ми поръчка им писах да отложат доставката. Те я оставили в тото пункт и ме уведомиха да отида и да си я взема оттам. Написах им имейл и им се обадих и по телефона, за да кажа, че никъде не съм написала или казала, че искам да ми пренасочват пратката до партньорски офис или какъвто и да е друг адрес. Казах и написах, че я очаквам на адреса посочен на товарителницата. Доставиха ми я на следващия работен ден.

# 13
Имали сте късмет. Моята също я бяха оставили в някакъв офис. Всеки ден звънях, че доставката е до адрес и те сякаш всеки път бяха очудени. Като бях дала служебния адрес момчето си знаеше и беше точно, но бях бременна и дадох офиса на мъжа ми за доставка и мъка, мъка….

# 14
Здравейте, генерирах връщане и пратката ще пътува със Спиди, а не Бг пощи. И сега се чудя аз ли трябва да я занеса в офис или куриера идва на адрес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт