Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 21 386
  • 390
  •   3
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
  • София
Имам купони, които няма да ползвам, ако някой иска да пише

# 2
Да пренеса въпрос от старата тема, който интересува и мен. Дали някой има отзиви за този крем за очи на Алверде?

Скрит текст:

# 3
Аз да питам от кой сух шампоан сте доволни? Чела съм отзиви, но след малко отивам към ДМ и няма да имам време да ровя назад.

# 4
  • Пловдив
Извинявам се за лаишкия въпрос, но и в темата за Лидл, и тук се говори за сух шампоан, та какъв е тоя сух шампоан? За твърдия шампоан на калъп като сапун ли става дума?

# 5
Вероятно за този, който се пръска в корените, за да поеме мазнината и косата да продобие по-чист вид.
Примерно: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-suh-shampoan-6-v-1-p4058172487958.html
Запушва порите на кожата на главата и често води до косопад. За мен това е продукт, който се използва в краен случай. Има хора, които го ползват често и нямат проблеми със скалпа.

# 6
  • Пловдив
И защо да го прави човек това? Като може просто да си измие косата? Извинявам се, може би а не разбирам...

# 7
Ако няма време за измиване и изсушаване или е прекалено студено, за да го прави точно преди излизане.

# 8
Този имам аз но май беше лимитка и сега незнам дали се намира. Ок е. Ползвам го рядко върши работа. Мисля, че на Балеа като цяло са добри,имах друг техен преди този не помня кой модел но нямам оплаквания.

# 9
И защо да го прави човек това? Като може просто да си измие косата? Извинявам се, може би а не разбирам...
Защото може да има дълга и трудна за сушене коса. Няма време и това е лесен начин за момента.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 09:38 от Пролетно цвете

# 10
От години си ползвам сухия на Балеа.
Джи, ако нямате мазна коса, няма и да разберете защо се ползва.Макар горе-долу да знам кога трябва да я измия, често ме изненадва косата ми в най-неподходящ момент и се омазнява изведнъж, а аз трябва да излизам след час, да речем.Имам коса една педя над кръста и миене, и сушене ми отнема час.Така че сухият шампоан ми е спасението.Понякога го ползвам, за да отложа измиването на косата с 1-2 дни, поради някаква причина.
Иначе мия косата си през два дни. Sad

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 09:45 от ДХ3

# 11
Този имам аз но май беше лимитка и сега незнам дали се намира. Ок е. Ползвам го рядко върши работа. Мисля, че на Балеа като цяло са добри,имах друг техен преди този не помня кой модел но нямам оплаквания.

Аз пък точно от този не съм доволна. Оглеждам се за препоръки за друг. Батисте става, ама не ми е топ. Сега съм с един на Клоран, който май е най-добрия, който съм ползвала. Обаче го взех на Черен петък за 13 лв. Сега не мисля, че ще го намеря на тази цена или по-ниска. То и 13 лв ми е скъпо за сух шампоан, но ако се ползва рядко и при спешни случаи, става. Поне върши работа и косата изглежда наистина чиста.

# 12
Защото има коси като моята ,които се омазняват прекалено бързо и не върви да си къпя косата всеки ден. Къпя я през ден ,но има ситуации в които пропускам деня в който трябва да я къпя.
Използвам го рядко ,но не оставам без такъв.

Аз използвам на Balea този за руси коси и съм изключително доволна. Идеален е за отлагане на къпане на косата с един ден.
Мирисът е лек ,ненатрапчив и върши перфектна работа.

# 13
Благодаря ви. Ще видя кой ще намеря в магазина и ще взема някакъв. Точно за такива екстремни случаи го вземам. Не за честа употреба, а просто да имам под ръка при нужда.

# 14
Имам талони за подаряване, ако някой ги иска

Общи условия

Активация на акаунт