Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 44 650
  • 737
  •   2
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
И от мен благодарности за новата тема.
Какво ще препоръчате на Денкмит?
Харесвам тоалетното блокче. Знам, че прахът за пране е много на почит в темата, но мен не ме впечатли особено - прах като прах, а и цената не е особено изгодна.
Загледах препарата за стъклокерамика, но не ми хареса, че е с маслинови костилки. Не искам абрзив.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 12:15 от Дидичка

# 2
Прах за пране и веро ще купя със сигурност, ще пробвам и препоръчания в предишната тема препарат за баня.
Харесвам и цветоулавящите кърпички, но съм се запасила и ще  пропусна този път.

# 3
Отговарям на въпрос от предната тема
В ДМ нали може да се връща стока? Купувате онлайн и на място когато си вземате поръчката, ако не ви харесва връщате.

# 4
А на мен ми харесва точно техният продукт за стъклокерамика с абразив. Нямам поражения.

# 5
Благодаря за новата тема 🌷
Аз ще взема таблетки за съдомиялна,препарат за блясък, прах за пране,веро,препарат за петна,ще пробвам и омекотителя за пране.

# 6
Взех с талона за Миша двата вида ББ и не съм доволна никак!
Някой назад беше писал, че не вижда разлика в тях, освен в цената - е, аз виждам. Слънцезащитният фактор на единия е 40 (в червена тубичка), а на другия 50 (в лилава тубичка) и покривността - единия е много слаба покривност и буквално изчезва на места до края на деня (червена тубичка), другият покрива по- добре (лилава тубичка), но също не се държи добре за по-дълъг период.
От мен имат голямо не, не бих купила и не бих препоръчала.

# 7
На Денкмит съм ползвала розовия омекотител, таблетките за съдомиялна, препарат за почистване на съдомиялна, веро и цветоулавящи кърпи. И препарат Oxi power. Всичките ги харесвам. Сега със сигурност ще си купя цветоулавящи кърпи и таблетки, че това все ми трябва. 😃

# 8
Отговарям на въпрос от предната тема
В ДМ нали може да се връща стока? Купувате онлайн и на място когато си вземате поръчката, ако не ви харесва връщате.
Не само. Когато купиш нещо на място от магазина, прибереш се, пробваш го и виждаш, че не е твоя продукт или не ти върши работа, можеш в някакъв срок да го върнеш с касовата бележка. Аз така съм връщала продукти. Да не говорим, че преди години работих за кратко там и това нещо още тогава ми го казаха.

# 9
  • пустинята Гоби
Аз бях писала за ВВ серума на Миша, че не виждам голяма разлика с цвета на крема, а и като покривност. Не мога да се съглася, че не остава нищо до края на деня, аз ползвам червения от 2-3 години и лично на мен ми допада. Естествено зависи от очакванията, но за мен е идеален - не искам да ползвам фоньотен, а само нещо с фактор да ми изравни тена, определено върши работа за моята мазна и с несъвършенства кожа.

# 10
Кои таблетки за миялна препоръчвате от ДМ?
Не съм ползвала от техните.

# 11
Аз бях писала за ВВ серума на Миша, че не виждам голяма разлика с цвета на крема, а и като покривност. Не мога да се съглася, че не остава нищо до края на деня, аз ползвам червения от 2-3 години и лично на мен ми допада. Естествено зависи от очакванията, но за мен е идеален - не искам да ползвам фоньотен, а само нещо с фактор да ми изравни тена, определено върши работа за моята мазна и с несъвършенства кожа.

Абсолютно съм съгласна, дори в края на работния ден са ми казвали че кожата ми изглежда много добре , с комбинирана към мазна кожа съм имам и белези от пъпки, ами хем ми изравнява тена хем е траен, но всяка кожа е различна.

# 12
Момичета имам свободни купони на:
- wet n wild
- trend !t up до днес
- Nivea при покупка на 25лв - 5лв отстъпка
- NYX
-  L'oreal Paris
Ако някои ги иска, да ми пише 😀

# 13
Кои таблетки за миялна препоръчвате от ДМ?
Не съм ползвала от техните.

Аз си купувам от тези, пускам най-често на час и 15 минути и винаги ми излизат чисти съдовете. Нищо, че са 10лв:
Скрит текст:

# 14
Благодаря за темата!
Аз купувам от тези таблетки:
https://dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-tabletki-za-miyalna-mashina- … pdsteilen.laufend

Добавям, че ще купя и препарат за петна.

Общи условия

Активация на акаунт