Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Аз за цветно ползвам техните течни, наумила съм си че за тъмните неща не искам да е прах... Имала съм случаи с прах мъъъничко да остане неразтворено някъде в гънка на дреха и много ме е яд като стане така. Че и сегашните перални ако има как с по 2 шепи вода да перат Grinning
Та, от течните им съм доволна, не мога да се оплача.

# 31
  • пустинята Гоби
А аз веднъж бях купила таблетки за миялна (с пластмасова опаковка, които бяха влажни. Но от доста години ползвам само техни, веднъж се е случило и не си го слагам. Ползвах си ги.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 22:58 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 32
Аз прах отдавна не слагам в отделението за прах на пералнята, защото половината оставаше там, много преди да почна да ползвам тези на ДМ, предполагам че проблемът е в пералнята, не пуска достатъчно вода и не го придвижва до прането. Аз слагам прането и отгоре изсипвам праха. С течния препарат също така процедирам.
А иначе  какво ще купя с този супер купон......списъкът ми е огромен, сега е моментът да купя неща, препоръчвани тук от вас🥳🥳🥳

# 33
Моята пералня е с горно зареждане, прах винаги слагам директно в барабана. Иначе не се разтваря, не се изплаква и т. н., не зависи от марката прах.

# 34
  • оттам, откъдето започва България
Аз винаги съм хвалила ДМ прах за бяло, но вече 2 години не го ползвам.
Причината е, че започна да се овлажнява бързо, някак по-едър ми се виждаше и правеше много пяна.

# 35
  • пустинята Гоби
Леле онзи ден прах маратонки с гела за цветно пране, някакъв сенситив, аз го взех по погрешка, че не видях обичайния, който купувам веднага. Такава пяна направи, не съм виждала такова чудо отдавна. Ама маратонките излязоха чистички и пяна нямаше. Доволна съм. Ето този е:
Скрит текст:

# 36
  • София
Аз от няколко месеца купувам праха за бяло и нямам наблюдения преди това. Харесва ми как изпира определено. Има малко едри бучки,но ги смачквам с мерителна чаша. За цветно купувам Ариел и също съм доволна въпреки,че се прави в Чехия.За цветно на Денк Мит,не съм тествала още. Имах купон за 20% отстъпка за продукт с най- висока стойност и си взех днес Ариел голямата кутия.

# 37
Аз също бих пазарувала Ариел от ДМ, но за съжаление предлагат само за цветно пране. Simple Smile

# 38
  • София
В магазина до мен има и за бяло, за 40 пранета. Онлайн не излиза наличен.

# 39
В нашия град няма за бяло, 3 магазина имаме. Simple Smile

# 40
Имам талон за 20% на един продукт. И се чудя какво да си избера - възможно по-скъпо 🤣 Нямам нужда от преси, сешоари и друга техника. Дойде ми идея за прах за пране някаква голяма разфасовка. Загледах и сиропа от малини на Хармоника (правим си лимонада, но с друг и я обожаваме). Този на Хармоника струва 17/18 лв, но се чудя дали да си похабя талона за това. До 24.03 ми е. Имам време, но приемам идеи. Нещо скъпо и готино да е 🤣 С парфюми и гримове съм затрупана, тъй че и това няма да е 😃

# 41
И аз бях в същата чуденка за какво да го изхарча тоз талон, колебаех се между прах за пране и памперси. Накрая си купих гел за пране, детето остана пренебрегнато 😃
Колко е готино вече е въпрос на лично възприятие, но аз обичам да пера, та направо си ми беше кеф 😂

# 42
  • пустинята Гоби
Аз май кафе на зърна си купих с моя талон за 20% намаление.

# 43
В нашия град няма за бяло, 3 магазина имаме. Simple Smile
Трябва да получат. Всеки ден приемат стока

# 44
Памперси ползваме вкъщи 🤣 Конкретно един човек. Обаче Емаг ми дадоха код онзи ден за 20% и поръчах от там. И идваха по-евтино от ДМ.
Кафе взимаме само на Или, но ще видя какво  интересно предлагат.
За такова ниво можеха да дадат талон за 15% на цялата поръчка. Без това си го дават за рождени дни.

Общи условия

Активация на акаунт