Първокласници 2024/2025 - Тема 2 - Вече съм грамотен аз в първи клас!

• 3 268
  • 93
  •   1
Отговори
Стара тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1586057

Да започнем новата тема с пожелание за приятна, слънчева и зареждаща ваканция на малките ни първолаци Simple Smile

Синковецът днес станал рано от зарана и написал повечето домашни, иска утре да приключи да си почивал 7 дни Simple Smile

# 1
  • София
Благодаря за новата тема!
]
Стара тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1586057

Синковецът днес станал рано от зарана и написал повечето домашни, иска утре да приключи да си почивал 7 дни Simple Smile
Моят със същия хъс почна домашните още вчера, но аз му секнах ентусиазма с информацията, че ще правим всеки ден кратки диктовки и ще четем.
Продължава да не прави разлика между Ц и Ч и пропуснем ли два-три дни да четем и се почва със сричането.Много бързо губи тренинг

# 2
Моята няма домашни, всичките ѝ тетрадки и учебници са в училище. Ще правим диктовки всеки ден, ще упражняваме някои неща и така.

# 3
  • София
Моят си донесе всичко от шкафа, добре че вчера беше лошо времето и отидох с колата.Иначе идея нямам как щяхме да носим всичко.

# 4
Благодаря за новата тема. Дъщеря ми няма домашни от училището, малко хлабаво го дават. Тя ваканцията ще е в частна занималня, та там госпожата ще се погрижи за тази работа.

# 5
  • Пловдив
Моят син за ваканцията има да чете приказки, няколко диктовки и да научи наизуст две стихотворения.

# 6
Домашната е две страници А4. Ще я прави след зеленото училище. При нас за всяка ваканция има разпечатана домашна, за зимната си беше направо книжка.

# 7
За жалост нашият не проявява инициатива сам да си напише домашните и си трябва подканване. Има да прочете книжка и да попълни читателския дневник, диктовка, лист по математика, малка книжка по английски и попълване на review sheet, и листи по английска мат (някакви patterns). Ще трябва всеки ден по малко, за да успее.

# 8
Аз се надявах на хубаво време през ваканцията за игри навън Sad
Класът на сина ми домашни нямат Simple Smile, ни по български, ни по математика, ни по английски, само лек проект тип табло. Още не е минал и празникът на буквите, та основното домашно е да си преговарят репликите Simple Smile

# 9
При нас не учат английски език, от втори клас е .

# 10
И при нас няма никаква допълнителна домашна работа за ваканцията. Но аз се погрижих със страхотно помагало по български.

Редактирам се, защото: получихме първата си покана за рожден ден на момче от класа. Пояснявам, че не го познаваме и може би ще питам и майката, но ще се радвам да ме ориентирате и вие за подарък. Какво биха се радвали да получат вашите момчета в тази възраст?

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 08:47 от Белушани

# 11
Излязоха резултатите от кенгуруто. Нашият има 63 точки, което като извадим престижните частни училища е челен резултат, но така или иначе, няма никакво значение за първокласници.

# 12
Аз не откривам резултат, дали може да кажете къде?

# 13
Le Vert, благодаря за подсещането, изобщо нямаше да се сетя да проверя, даже не знаех, че се публикуват в интернет.
Диди, аз написах "резултати кенгуру 2025 гр........." и ми излязоха протоколите.

# 14
Аз не откривам резултат, дали може да кажете къде?

Изпрати ни таблицата за София една майка във Вайбър групата на класа.

Мислим да го запишем за Великденското математическо състезание и с това да приключи за тази учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт