Третокласници - 2025/2026

• 3 473
  • 121
  •   1
Отговори

Темата е за нашите третокласници през учебната  2025/2026г. (набор 2016-та година).

Тук може да споделяме вълнения, трепети, неволи и всичко, свързано с дечицата ни.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 12:04 от Happy Mijjj

# 1
  • София
Благодарим за темата! Септември чука вече 😭.
Пожелавам ни - успешни и най-вече здрави третокласници! Сега е лесно 😁. Да дочакаме 7ми клас 😂🤣

# 2
Сега е лесно 😁. Да дочакаме 7ми клас 😂🤣

Мен с 5-ти клас ме плашат Grinning Как всичко се променяло и въобще, че ще е ад под небето ...

# 3
  • София
Благодаря за темата!
Със здраве и усмивка ще минем през всички класове та чак до бала !
Ние се пораздвижихме вече. Днес ще ходим до лекарката и започнахме да купувам някакви дреболии за училище.

# 4
Децата са на село за две седмици, последната ще пишем домашните...

# 5
  • Sofia
Смяната на класа в името на темата не ставаше ли автоматично през септември Thinking Да не стане обърквация Rolling Eyes
Аз ви следя тайничко заради две бъдещи третокласнички - едната много добра в училище, но пълен мързел вкъщи, а другата - голяма помощничка, много послушна и мила, но математика е като китайско писмо за нея.

# 6
  • София
Мерси за темата.

Как да стане автоматично?

Ние общо взето сме готови. Само подвързии за учебниците ни трябват. И понеже бях питала преди- наистина ще пишат по математика в тетрадки с малки квадратчета децата.

# 7
Как автоматично ще се смени?
Търся вече тестове за входни нива за трети клас, математика и български език...

# 8
  • София
И понеже бях питала преди- наистина ще пишат по математика в тетрадки с малки квадратчета децата.
В тетрадки с малки квадратчета писа моят юнак и във втори клас по математика. Ти очакваше да сменят малките квадратчета в трети с нещо друго, примерно редове, или при вас във втори клас все още са писали тетрадки с големи квадратчета и сега им предстои да сменят?

# 9
Ние от първи клас сме с малки квадратчета. Това не им пречи да излизат от тях, като бързат.
Само на просвета намерих изходящи нива втори клас и мисля тях да му дам - то изходящо за втори би трябвало като трудност да е същото като входящо за първи. Засичам и по колко думи чете. Той чете гладко, просто не обича изобщо да чете. Лятото имаме 5 книжки и два сборника с разкази прочетени, но честно казано ако не му даваш като задача да чете, няма да чете

# 10
  • Свищов
Миналата седмица учителката писа - по всичко ще са на тетрадки с широки редове. Ще трябва и нотна тетрадка.

# 11
  • София
И понеже бях питала преди- наистина ще пишат по математика в тетрадки с малки квадратчета децата.
В тетрадки с малки квадратчета писа моят юнак и във втори клас по математика. Ти очакваше да сменят малките квадратчета в трети с нещо друго, примерно редове, или при вас във втори клас все още са писали тетрадки с големи квадратчета и сега им предстои да сменят?

Една позната, чийто син също ще е трети клас ми каза, че на тях са им казали, че ще са с широки редове.

# 12
  • Sofia
Как да стане автоматично?

Добре де, не съм се изразила правилно - модераторите променят наборите.

# 13
  • София
И при нас пишат на широки редове. Добре че ме подсетихте да купя подвързии и етикети.
На Клет входните нива ги има на сайта.

# 14
Входни нива има и в Школо.

Общи условия

Активация на акаунт